dimpap04 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Καλησπέρα παιδιά, έχω το Systran premium pro 5 multilingual και δεν έχει τα Ελληνικά. Μπορείτε να με βοηθήσετε, σας παρακαλώ, που μπορώ να βρω και να εγκαταστήσω το Ελληνικό λεξικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
sarakinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 to arxeio afto to exo alla den thimamai apo pou to katevasa...an thes dose mail na sto stilo...einai 15 mb
dimpap04 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Καλησπέρα παληκάρι μου, Αν θέλεις, το mail μου είναι, [email protected] Το εκτιμώ και ευχαριστώ.
ioannis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 An den sou kanei kopo kai mporeis steilto kai se mena, [email protected], efxaristo poly.
kleidokratwr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 dimpap04 είσαι σίγουρος οτι ο ιδιοκτήτης του site επιτρέπει την δημοσίευση του link; Επίσης είσαι σίγουρος οτι το insomnia επιτρέπει την δημοσίευση του link;
STEVEtheGREEK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 dimpap04 είσαι σίγουρος οτι ο ιδιοκτήτης του site επιτρέπει την δημοσίευση του link;Επίσης είσαι σίγουρος οτι το insomnia επιτρέπει την δημοσίευση του link; Eisai sigouros oti ekanes to swsto? E nai re na eisai!!! THANX MAN!
Duke Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 to sosto ekane bravo sinexise etsi kai tha deis ti oraia tha perasoume edo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.