funkyshit Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Υπάρχει media player ο οποίος να ενσωματώνει και media library και να υποστηρίζει ΟΛΑ τα φορμά ήχου (mp3, mp4, ogg, wma, mpc ktl.); ΠΡΟΣΟΧΗ...θέλω τα αρχεία όχι μόνο να τα παίζει, αλλά και να μπορεί να τα κάνει add στη media library. Thank you.
HexStatic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Oti kalytero uparxei einia o media player classic se sindiasmo me ta quicktime kai real alternatives more info sto http://www.free-codecs.com
ApSiMan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 nai alla o media player classic exei media library???? (kai egw ayton exw kai exw isixasei apo ola ta programms gia videa) [edit[ funkyshit lol.... [/edit]
funkyshit Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 nai alla o media player classic exei media library????(kai egw ayton exw kai exw isixasei apo ola ta programms gia videa) [edit[ funkyshit lol.... [/edit] xaxaxa...mazi grafame
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Υπάρχει media player ο οποίος να ενσωματώνει και media library και να υποστηρίζει ΟΛΑ τα φορμά ήχου (mp3' date=' mp4, ogg, wma, mpc ktl.);ΠΡΟΣΟΧΗ...θέλω τα αρχεία όχι μόνο να τα παίζει, αλλά και να μπορεί να τα κάνει add στη media library. Thank you.[/quote'] Εκτός του Winamp?Δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον με τόσο καλή διαχείριση data base. Kαι καλά θα είναι να είμαστε πιο περιγραφικοί στους τίτλους των θεμάτων.
funkyshit Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Το winamp ενω παίζει mpc (με plugin), δεν τα κάνει add στην library. Δεν ξέρω για ποιό λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.