Topas_19 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 ime katoxos tou vaio vgn-fs215s epeidi ta win xp home gr dn m eikanopioun ithela na balw ta pro eng, diapistosa omws oti oi drivers tou laptop, pou brisontan se partition, dn borousan na egkatastathoun memonomena.epsaxa sto net k dn brika tpt...mono gia tin karta ixou .. opia boithia dexti.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 psaxe edw sto insomnia sto section twn laptop,thimame prin kana 2mhno eixe ginei paromoia erwthsh kai ena melos eixe dwsei ena site me drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batatoudis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω το vaio fs315s (ίδια σειρά) και θέλω επίσης να αλλάξω λειτουργικό. Έχει βρεθεί κάτι σχετικά με τους drivers φίλε Topas_19 ? Υπάρχει το http://www.vaio-link.com αλλά άκουσα ότι δεν περιέχει όλους τους drivers για το hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateliS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 vale to driverpro ke 8a vri mono tou tous drivers , ego to xrisimopiisa se mitac pou den mporousa na vro apo pou8ena tous drivers ke me afto ta vrika ola, anixnevi to hardware , sou lei ti iliko ine , anixnevi gia tixon update , se sindei aftomata sto link gia na tous katevasis ke mporis na kanis backup olous tous drivers se *.exe opote ke format na kanis me ti mia na tous exis ke na tous perasis xoris kopo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Topas_19 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 sas euxaristw poli gia ti boithia sas... file patelis mipws ine eukolo na dwseis ena link giati sto google dn briskw kati sxetiko me to driverpro.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolakosfs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 bale driver genius kai kane back up tous drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ φίλε μου...! εχω το 215B πέρασα Pro και δεν μου δέχετε κάρτα ήχου και μοντεμ. και τώρα λέω να ξανα περάσω Home αλλά δεν έχω το CD !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateliS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 driver genius , afto i8ela na grapso , pos ekana tin ma%$#@ ??? 8a to vris efkola ke ine Must pistepse me , 8a sou lisi ta xeria Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batatoudis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ φίλε μου...! εχω το 215B πέρασα Pro και δεν μου δέχετε κάρτα ήχου και μοντεμ. και τώρα λέω να ξανα περάσω Home αλλά δεν έχω το CD !!! Φίλε kkal νομίζω ότι δεν θα σου λύσει το πρόβλημα αν περάσεις ξανά τα Home από cd (εκτός και αν έχεις βρει drivers για κάρτα ήχου και μόντεμ που δεν δουλεύουν στα Pro και δουλεύουν στα Home, κάτι που πρώτη φορά θα το άκουγα). Το πρόβλημα είναι γενικά η έλλειψη drivers στα vaio και η λύση που πρότειναν τα παιδιά με backup των drivers με κάποιο πρόγραμμα φαίνεται καλή, αλλά νομίζω ότι πρέπει να γίνει ΠΡΙΝ το format και την εγκατάσταση νέου λειτουργικού! (έτσι ώστε αν δεν υπάρχουν κάπου διαθέσιμοι drivers στο internet να σώσει αυτούς που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή εγκατεστημένοι στο pc) Θα σου πρότεινα σαν πιθανή λύση να κάνεις από κάποιον γνωστό σου που έχει ίδιο laptop ένα backup των drivers με το driver genious και να το περάσεις πάνω στα XP Pro που έχεις βάλει. Σε κάθε περίπτωση ψάξε και στο http://www.vaio-link.com/ μήπως και έχουν προσθέσει τους drivers που σου λείπουν. Αν αυτό δεν δουλέψει μην προσπαθήσεις να γυρίσεις στα Home ξανά με format και εγκατάσταση νέου λειτουργικού από cd γιατί κατά 99% θα έχεις το ίδιο πρόβλημα. Καλύτερα προσπάθησε να επαναφέρεις το σύστημα στην κατάσταση που ήταν όταν το πήρες (αφού βέβαια κάνεις backup των αρχείων που θέλεις να κρατήσεις) χρησιμοποιώντας το recovery που υπάρχει στο hidden partition του σκληρού δίσκου (σε όλα τα vaio έχουν ένα κρυφό τμήμα του σκληρού όπου έχουν κάποιο πρόγραμμα επαναφοράς του υπολογιστή στην αρχική κατάσταση). Πιστεύω περισσότερες πληροφορίες θα υπάρχουν στο manual του φορητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plotter Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 kkal πρέπει να εγκαταστήσεις driver για high definition audio.Το έπαθα κι εγώ με vaio και με ζόρισε πάρα πολύ μέχρι να βρω λύση.Μόλις μπει το αρχείο θα δει κάρτα ήχου και modem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batatoudis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε plotter επειδή παρήγειλα το vaio fs315s και σκέφτομαι επίσης να αλλάξω λειτουργικό, μπορείς να μου πεις σε τι μοντέλο vaio έκανες εσύ την νέα εγκατάσταση και αν κατάφερες τελικά να δουλέψουν σωστά όλες οι συσκευές? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plotter Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Επειδή εργάζομαι σε κατάστημα πληροφορικής μου έτυχε ποικιλία.Έγινε και σε 215S και σε 315Β. Υπάρχουν 2-3 τέτοια αρχεία τα οποία δοκιμάζεις και ένα απο αυτά κάθεται. Μπορείς να τα πάρεις και απο cd με drivers μητρικών για desktop pc (Asus,MSI κτλ) που έχουν high definition audio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clementary Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 παιδες εχω και εγώ προβλημα με gateway 7210GX. Η εταιρία δεν έχει σωστους drivers και ψάχνω εδω και 3 μηνες Μήπως ξερετε κανενα με το ίδιο laptop? δεν έχω γραφικών μοντεμ ήχου και chipset. ειναι καταστροφή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soccerkid Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 poia sygkekrimena einai ta devices gia ta opoia den briskeis drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.