doumspirospero Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 psaxno prog pou na mporei na mou leei ton kairo pou exei stin thessaloniki mexri stigmis kateyasa 2 progs apo to download.com alla tpt k ta dio eixane mono gia usa :-x
ksantas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Konfabulator. Exei enswmatwmeno weather plugin.
ekkli Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 ψαξε το forecastfox plug-in. εγω το εχω για ff και χρησιμοποιει data απο απο accuweather.com. εχει σαλονικη, καθως κ μερικες αλλες πολεις της ελλαδας.
Peavy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Συμφώνω και εγώ για forecast fox το οποίο είναι και αρκετά ακριβές και σου έχει και εικόνα του δορυφόρου κίολας στο status bar ...
doumspirospero Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 re file ekkli se internet explorer tha trexei ? _________ The Third Rule In Fight Club Is... When Someone Says "Stop" Or Goes Limp, The Fight Is Over
mandal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 To forecast fox den trexei se explorer einai plug-in gia firefox. molis to dokimasa,kalo fainetai alla einai nwris gia na pw oti einai k akribes. https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=398
CONAN_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 εγω το forecast fox το έχω 1 μήνα και θα έλεγα οτι έιναι αρκετά ακριβες. Σε τακτα χρονικά διαστηματα σου βγάζει ένα μήνυμα με την τρέχουσα θερμοκρασία που έχει η πόλη που του έχεις δηλώσει (με πολύ μικρή αποκλιση +- 1 βαθμό, το σύγκρινα με εξωτερικό θερμόμετρο) και έχει και πρόβλεψη για 2 μέρες μετά.. Δοκιμάστε το, αξίζει.
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Pedia valte Wather 1 fovero ke exo paratirisei ti leei ke oti lei stin rodo ginete
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.