Προς το περιεχόμενο

Starship Troopers kai tiga sta bugs...

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω φίλε μου, εσύ το έπαιξες το παιχνίδι και ξέρεις καλύτερα, αλλά στο παρακάτω review το παιχνίδι το θάβουν κανονικότατα. Πέρα από τα bugs (όχι τα αραχνοειδή ,αλλά τα άλλα τα χειρότερα software bugs) που τους έσπασαν τα νεύρα.

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=61537

Βαθμολογία 4 στα 10.

Δημοσ.

Κρίμα πάντως, γιατί είμαι fan του έργου και έχω διαβάσει το βιβλίο (του 1978, Heinlein). Μάλιστα το είχα διαβάσει 4-5 χρόνια πρίν βγεί η ταινία, και όταν είδα τη ταινία την απόλαυσα 100%.

Λέω λοιπόν να το κατεβ.. γκούχ γκούχ, να το αγοράσω, να δώ τί παίζει.

Να σε ρωτήσω όμως {TDi}Dj2k..infc, τα γραφικά του είναι όντως τόσο παλιότερης εποχής όσο λένε στα review? Γιατί στα reviews λένε ότι τα γραφικά του θα ήταν μιά χαρά αν βγαίναν το 98!!

Δημοσ.

Για το 2005 μιλάω. Στην προηγούμενη διεύθυνση που έδωσα έχει την παρακάτω screenshot με τα εξής σχόλια:

ss_preview_eg_starship002.jpg

Yes, it looks a bit like that bit in Half-Life. Yes, it looks like it too was made in 1998.

Δημοσ.
E kala o kathenas oti goustarei leei...epeidi epeksa ta panta sxedon mporo kai sou leo oti ta graphics den einai provlima alla ta bugs...

Συμφωνώ. Γι'αυτό και σου είπα πρίν ότι εσύ το έχεις παίξει και ξέρεις καλύτερα.

Πάντως για τα bugs άκουσα τα χειρότερα και το 1ο patch που κυκλοφορεί τα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Άντε να δούμε....

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...