Lord Paul Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 auto to kairo to msn kati exei pathei..den xerw ti alla exei fliparei. mia bainei mia vgainei kai m spaei ta neura. mou petaei olo mia vlakeia gia troubleshouting kai tetoia..kai twra san na min eftane auto den katevainei kai kamia istoselida! mipws borei na m voithisei kapoios kai na m pei ti skata simvainei sti kafetiera m? P L E A S E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverickanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Κανε scan με καποιο antivirus για να ελεγξεις αν εχεις κολλησει ιο. Κατα πάσα πιθανοτητα ιος είναι. Εμενα δεν εμπαινε στο msn λογω tou firewall αλλα αλλαξα τις ρυθμίσεις και ολα ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OPC Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Kαι εγώ αυτό το πρόβλημα είχα απο το πρωί μέχρι πρίν 10 λεπτά. Μέχρι και καινούριο account έκανε και με έβαζε κανονικά ενώ με το παλίο μου έλεγε ότι η υπηρεσία είναι μη διαθέσιμη. Έκανα password reset και μετά μπήκε κανονικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δοκίμασε να κάνεις Login στο Hotmail .. και μετά στο Msn.. εμένα έτσι έχει φτιάξει μερικές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OPC Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Α,ναι.Δοκίμασα και εγώ να κάνω login στο Hotmail και μου έβγαζε ότι το account δεν υπάρχει OO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.