Προς το περιεχόμενο

Aπο που μπορω να κατεβασω το Service pack 2 GR???

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς, τα ήδη εγκατεστημένα προγράμματα που έχει ο φίλος, θα τον βοηθήσεις εσύ να τα ξαναβάλει μετα απο το clean install.

Lord, have mercy!

Δημοσ.

Καλημέρα. Ήθελα να πώ ότι ένας φίλος μου, μόλις εγκατέστησε το sp2, του κόλησε όλο το pc. Μήπως έφταιγε ότι είχε ενεργοποιημένο το mcafee?? Το sp2 όταν το περνάς πρέπει να έχεις απενεργοποιημένο το antivirus? Απλά μια απορία. Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλημέρα. Ήθελα να πώ ότι ένας φίλος μου, μόλις εγκατέστησε το sp2, του κόλησε όλο το pc. Μήπως έφταιγε ότι είχε ενεργοποιημένο το mcafee?? Το sp2 όταν το περνάς πρέπει να έχεις απενεργοποιημένο το antivirus? Απλά μια απορία. Ευχαριστώ

Ναι, πρέπει να έχεις απενεργοποιημένο το όποιο antivirus software σε κάθε 'σοβαρή' εγκατάσταση αρχείων.

Αν δεν κάνω λάθος, αυτό λένε και οι οδηγίες της Microsoft.

Δημοσ.

Δεν εγγυάται κανείς οτι θα κολλήσει το pc. Οπότε είναι άκυρο να προτείνετε να κάνει format με τη μια. Εξάλου δεν χάνει να δοκιμάσει μήπως και περαστεί έτσι μια χαρά, ίσα ίσα μπορεί να κερδίσει και τον χαμμένο χρόνο της επανεγκατάστασης των προγραμμάτων. ;)

Δημοσ.
Προφανώς' date=' τα ήδη εγκατεστημένα προγράμματα που έχει ο φίλος, θα τον βοηθήσεις εσύ να τα ξαναβάλει μετα απο το clean install.

Lord, have mercy![/quote']

:grin: :grin:

Χωρις πλακα τωρα ποτε δεν αντιμετωπησα προβλημα με κ με το sp1 αλλα κ με το 2 σε εγκατασταση εκ των υστερων....τα υπολοιπα μου φαινονται υπερβολες...ειναι να μην σου τυχει κιολας...

Δημοσ.

egw padws an egrapsa kati to egrapsa apo proswpikh peira!to cd twn windows me sp2 einai oti pio stathero exw dei se windows peribalon(ektos apo epagelmatikes lyseis)

apo thn alh opote egatestisa monos to sp2 ek twn ysterwn eginan ta panw katw

Δημοσ.

Eχω βαλει ΣΠ2 σε 5 διαφορετικα μηχανηματα σε αλλα μετα την εγκατασταση και σε αλλα ετεροχρονισμενα και με ανοιχτο τον Νορτονα.

Σε κανενα δεν ειχα προβλημα, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχουν αναφερθει-απλα ειναι να μην σου κατσει

Η γνωμη μου ειναι πρωτα try the easy way

Δημοσ.

Και εγώ έβαλα SP2 και σε Windows και σε Office και μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Βεβαίως αυτή, η αναβάθμιση ήταν η πρώτη όσον αφορά τα WIndows και πριν την αγκατάσταση ο,τιδήποτε άλλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...