gregdais Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 na fantasteis pio poli akougetai o exwterikos skliros!!!
polaki Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 eixe arxisei na bgazei kapnous i psiktra kai na leionei ta plastika tou fan se 1 Athlon 2000. eytixos i Cpu den epathe zimia' date='paraligo diladi, isos epidi eixa anoixto to tower. eklisa amesos to PC kai i psiktra ekane na kriosei 20 min![/quote'] Εσυ το ελιωσες κανονικα δηλαδη!!!! Εγω το ρεκορ που εχω κανει ειναι γύρω στους 2 μήνες.. Μιλαω για συνεχομενο, αλλα ΟΚ, ειχα pc και στη δουλεια οποτε τα εκανα ολα εκει και το δικο μου το ειχα μονο σαν κατεβαστηρι, δεν ειχα κανει ΟΥΤΕ restart. Αλλιως αν μετρισουμε και τα restart μέσα, τότε το είχα κάνα 10μηνο σερί.. περίπου δηλαδη, ίσως και 11, ίσως και 9. Γενικα δεν παθαίνουν τιποταν αν το τροφοδοτικο και τα fans είναι σοβαρα. Θεωρώ αναγκαίο το UPS.. Δεν θα αφηνα παλιό και κακοστημένο μηχάνημα με Athlon ανοικτό γιατι εχω δει οτι καιγονται, ενώ σε χειροτερη περίπτωση ο pentium πρώτα κάθει throttling & μετα απλά σβήνει... Το έχω δει σε αρκετές περιπτώσεις αυτό.. ειναι πιο δυσκολο να καει ενας Pentium..
polaki Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Επισης στη δουλειά το ρεκορ που εχω δει ειναι ενα μηχάνιμα unix, το πρόλαβα πριν φτιαξουμε το νεο computer room και ειχε uptime 1.5 χρονο... και δεν σας κανω πλακα.... Μετα το ξεσυνδέσαμε, το βαλαμε στο rack του και από πέρισυ τον Μάρτιο (2004!!) είναι online, δηλαδή αλλο 1.5 χρονο non stop..!!! Βεβαια αυτο εχει και ενα κτήνος ups που δεν παίζει ποτέ να μείνει απο μπαταρία.. και επίσης ειναι unix που δεν θέλει ουτε restart ουτε τιποτα!
Martini Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Basika twra tha parw trofodotiko epeidi auto mia paizei mia oxi( to anemistiraki pairnei mpros mono an to girisw mia fora semi auto diladi lol ) auto kalo einai??? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700139
mikemoisi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 no problemo........!!!!!!!!!!!! millions of hours keep it open................. until it burns out...........!!!!!!!!!!!!!!
spirosta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Τα pc είναι πιο πιθανό να παθαίνουν ζημιά κατά την εκκίνηση όπου τραβάνε περισσότερο ρεύμα. Όπως ένας ηλεκτροκινητήρας για παράδειγμα. Για αυτό μάλιστα και στατιστικά τα περοσσότερα εξαρτήματα ενός pc είναι πιο πιθανό να καούν τη στιγμή που πατάς το power on και όχι εν λειτουργία.
plpapadopoulos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Analoga to ti mhxanhma exeis. Ta HeroIchi einai poly kala trofodotika, (eixa enan Dual AMD Server se ena 350W (!!!) gia ena mhna anoixto (NAI eian irekor gia tetoio mhxanhma kai tetoio trofodotiko) kai pote de kremase h' den kahke, h' den yper8erman8hke to trofodotiko mou. Malista edw kai 3 xronia pou to exw to trofodotiko (nai to eixa allou sthmeno prwta), akoma zei kai vasileyei. Proxtes omws eprepe na to apoxwristw kai to poulhsa se ena filo (dinontas th 8esh tou se ena Enermax EG-465P)... Genika koita na pairneis trofodotika isxyra ki aksiopista. Shmera gia mhxanhmata anw twn 300-400 eurw, ena 385W de se ftanei. Vevaia se sxesh me kati moufes 500W pou vgazei o swros, to 385W (TRUE POWER), 8a einai isxyrotero kai sta8erotero, apla gia pan endexomeno na eisai kalymenos kai na eisai sigouros oti 8a to xrhsimopoihseis kai sto mellon, giati den anevazeis ligo ton phxh ths isxyos? p.x. pare to HeroIchi AcePower 420W...
giorgos th. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 ego pali me to 360ari Chieftec tou plaisiou exo vrei tin igeia mou.exo ton ipologisti 2 xronia kai den exei pathei to paramikro.me mpoliko zori 24/7 leitourgias logo folding.
sotris99 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Ναι το τροφοδοτικό ειναι θέμα... Με 350 και άνω θα είσαι μια χαρά... Συμφωνεί και το κατεβαστήρι μου!!! Με 300 υπάρχει ζόρι στο desktop pc μου που δεν το έχω για κατεβαστήρι... Που και που κάνει κανά ρεστάρτ λόγω του γεγονότος ότι έχει 3 σκληρούς επάνω...
CONAN_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Εγώ απο τον Μαίο που έχω dsl δεν το έχω κλέισει ποτέ. Μόνο restart του κάνω γιατι σερφάρω κιόλας σε καθημερινή βάση με αποτέλεσμα να σέρνεται μετά απο καμμια εβδομάδα...Αλήθεια κανένα άλλο λειτουργικο που να μην σέρνεται τόσο εύκολα όσο τα windows ξέρει κανείς ?
sotris99 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Linux αλλά με 384 δεν μπορείς να τα έχεις και όλα
Sadako Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά, έχω μπει κι εγώ εδώ και κανά μήνα στο σπορ. Άντε κανα restart να κάνω που και που (καθε 3-4 μέρες), κατα τα άλλα συνέχεια ανοιχτά. Με 350άρι τροφοδοτικό είμαι, αλλά χωρίς UPS. Μέχρι τώρα δεν έχω προβλήματα.. Αλλά θα πω ψέματα αν πω ότι δε με έχει απασχολήσει κι εμένα το θέμα.. Για κάτι που αναφέρθηκε και εδώ, να μην ανοίγω νέο topic. Αν κάνω defrag. Πειράζει αν εκείνη την ώρα κατεβάζω κιόλας?? Γιατί σίγουρα γράφει στο σκληρό εκείνη την ώρα, αλλά κάνει και αρκετή ώρα να defrag τον 80άρη..
sotris99 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Με την έλευση των xp μπορείς να κάνεις όποτε θέλεις defrag...
Sadako Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Ξέρω ότι γίνεται, απλά λέω αν πειράζει, γιατί απο τη μία το defrag θα προσπαθεί να τα τακτοποιήσει, κι απο την άλλη κατεβάζοντας θα τα γράφει όπου βρει.. Ή μήπως βρίσκει συνέχεια νέα δεδομένα στο δίσκο και ξεκινάει απο την αρχή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.