ST7250 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ (Α) ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ Dvd ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ Video_ts ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ *.ifo *.bup Κ.Τ.Λ ΜΕ ΜΕΓΕΘΟΣ 1,32 Gb ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ (Β) ΜΕΓΕΘΟΥΣ 1.45 Gb ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΑ Dvd ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ Video_ts.... ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Dvd ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ Video_ts ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ (Α) + (Β);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Υ.Γ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ Avi2dvd ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ 2 Video ΜΑΖΙ
marios1957 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δωρεάν: DvdShrink=>ReAuthor,ψάξε που κατοικοεδρεύει το πρώτο που θες να βάλεις,πάρ' το με το ποντίκι(dran'n'drop) και βάλ'το αριστερά.Ξαναbrowse και βάλε και το δεύτερο πάλι αριστερά.Μετά πήγαινε BackUp και αφού έχεις τοποθετηθεί στις επιλογές σου(που θα το βάλεις,αν θες iso,αν θες να γραφτεί κατ' ευθείαν κλπ),σε κανατέταρτο θα έχεις αυτό που θες... Με λεφτά: Dvd2One στη λειτουργία "Join" και ΝeroExpress(η "επαγγελματική έκδοση του Shrink). H to "DvdRemakePro",κι αυτό θέλει λεφτά για να προχωρήσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.