crach13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Καλημερα.Εχω την εξης απορια.Πριν λιγο ενας συγγενεις μου ειπε οτι εχει ενα DVD το οποιο το τρεχει στο playstation λειτουργει σαν τσιπακι.Δηλαδη,βαζει το δισκακι μεσα,το κανει αναγνωση το Playstation,μετα το βγαζει και ακριβως μετα βαζει το πειρ@τικο παιχνιδακι κατευθειαν μεσα και το παιζει κανονικα.Ξερει κανεις τιποτα??? Υ.Σ Εαν το θεμα θεωρειται παρανομο για το site παρακαλω κλειδωστε το.
polidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Kapou ixe pari to mati mou kai alo tetio post sxetiko me Swap Magic psaxe ligo tha to vris.eki tha vris apandiseis sta erotimata sou
christos1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Καλημερα.Εχω την εξης απορια.Πριν λιγο ενας συγγενεις μου ειπε οτι εχει ενα DVD το οποιο το τρεχει στο playstation λειτουργει σαν τσιπακι.Δηλαδη' date='βαζει το δισκακι μεσα,το κανει αναγνωση το Playstation,μετα το βγαζει και ακριβως μετα βαζει το πειρ@τικο παιχνιδακι κατευθειαν μεσα και το παιζει κανονικα.Ξερει κανεις τιποτα??? Υ.Σ Εαν το θεμα θεωρειται παρανομο για το site παρακαλω κλειδωστε το.[/quote'] Καλησπέρα. Φίλε μου για καλύτερη βοήθεια πήγαινε στο παρακάτω forum. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=121687&page=1&pp=15&highlight=Swap+Magic
urezin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 tora eimaste sto swap magic 3 alla den einai monocd einai kai mia mikrh anti prostasia pou xrhsimopoieitai
Dikemou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μάπα το καρπούζι πάντως γενικά... 'Ενας φίλος είχε κάτι αντίστοιχο (με "Shark" νομίζω μέσα), ε και εντάξει, δεν είχε πλάκα... 1000 φορές hardware λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.