Lucifer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Τελευταία παρατηρώ κάποια κολλήματα στο Winamp και γενικά στον ήχο διάφορων εφαρμογών, όταν ανοίγω κάποιο πρόγραμμα ή εκκινώ κάποια εργασία που απαιτεί πόρους. Δεν έχω πολλή μνήμη (256mb) και καμιά 5άρα gb ελεύθερα στον σκληρό, όμως αυτό που με προβληματίζει είναι πως αυτό έγινε ξαφνικά, χωρίς την προσθήκη κάποιας επιπλέον εφαρμογής που θα μπορούσε να καθυστερεί το σύστημα. Αν κλείσω από την διαχείριση εργασιών τα πάντα, και αφήσω μόνο firefox και winamp, και πάω να ανοίξω και πάλι κάποιο πρόγραμμα, το πρόβλημα συνεχίζεται. Τι προτείνετε?
kleidokratwr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Για αρχή ένα reinstall των drivers της κάρτας ήχου και φυσικά ένα reinstall στον winamp. [Προτείνεται να δοκιμάσεις και κάποιον άλλο player ή έστω μια αλλη έκδοση winamp]
nk_surfer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Πρόσθεση μνήμη.... Εδώ εγώ με 512ΜΒ και αντιμετωπίζω κολλήματα στον ήχο (στο PowerDVD).... Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα για PC με ΧP SP2 + Antivirus + Firewall + Antispyware + + +, και τα 512ΜΒ λίγα είναι, πόσο μάλλον τα 256.
Lucifer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 ...Να τι ξέχασα. Το SP2. Σας ευχαριστώ παιδιά, το κόβω για αναβάθμιση, καθώς κανένα reinstall δεν έκανε τίποτα.
kleidokratwr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δεν διαφωνώ οτι τα 256 είναι λίγα αλλα νομίζω οτι δεν δικαιολογούν κολλήματα/σπασίματα στον ήχο. Δικαιολογεί καθυστέρηση αλλα οχι σπασίματα στην αναπαραγωγή. Πριν τα σκάσεις για μνήμη μήπως να δοκίμαζες ένα format; [Αν και το να τα σκάσεις για μνήμη ίσως να είναι καλύτερη ιδέα. Κάποτε πρέπει να γίνει]
Papajohn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μήπως κατα λάθος μειώθηκε το process priority του winamp;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.