giorgos_g Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 2x6800GT SLI einai kalitera apo 1x7800GT?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 2x6800GT SLI einai kalitera apo 1x7800GT?? Να το απλοποιήσουμε λίγο περισσότερο; ΄Οταν σαν χρήστης είσαι κάτοχος ήδη μιας 6800GT και έχεις φυσικά dual peg μητρική, τότε είναι λογικότατο να πάρεις μια δεύτερη 6800 και να πας για SLi. ΄Οταν μιλάμε όμως για αγορά ευθύς εξ΄αρχής, είναι λογικότερο να πάρεις μια 7800GT και γιατί θα σου έρξει φτηνότερη συνολικά, αλλά και γιατί στο μέλλον αν θελήσεις θα μπορέσεις σε ένα χρόνο ας πούμε να προσθέσεις άλλη μια 7800GT όταν θα κάνει και αυτή γύρω στα 200-250 ευρώπουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πάντως δε θα έπαιρνα άλλη μια 6800gt.Δηλαδή θα είχα δώσει ένα σεβαστό ποσό πριν από χ μήνες να την αποκτήσω και τώρα ή μετά από λίγο καιρό θα δώσω άλλο ένα σεβαστό ποσό για να μην έχω επιδόσεις που έχει μια κάρτα με λιγότερα λεφτά από αυτά που έδωσα συνολικά; Έτσι και αλλιώς η κάρτα τρέχει τα πάντα με όσα και σε μεγάλες αναλύσεις απροβλημάτιστα. Θα περίμενα λοιπόν κάποιο χρονικό διάστημα και θα έδινα λεφτά για να πάρω μια πολύ δυνατότερη κάρτα, με τα λεφτά που έδωσα για να πάρω αυτή εδώ. Να το πω αλλιώς: αν έδωσα 350 για την 6800gt και θα δώσω άλλα 250 για άλλη μια μετά από ένα εξάμηνο γιατί να μην κάτσω 10 μήνες συνολικά και να πάρω μια x1800xt, για παράδειγμα, ακόμα και αν κάνει 600 ευρώ;Τα ίδια (ή σχεδόν τα ίδια) δε θα δώσω συνολικά;Οι διαφορές στις επιδόσεις όμως θα είναι τεράστιες. Είμαι λάθος μήπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Τα 600 ευρώπουλα θα τα δώσεις μάλλον για μια X1800XT ή μια 7800GTX 512MB για να σου κάνει και ουσιαστική διαφορά σε επιδόσεις μπροστά σε 2* 6800GT. Φυσικά και θα μπορούσε εναλλακτικά ο χρήστης υποθετικά να πουλήσει μια υπάρχουσα 6800GT για ~200? και να τα επενδύσει σε μια από τις προηγούμενες κάρτες. Η δική μου εκδοχή πάντως ακούγεται αρκετά λογικότερη από το να πάρει κανείς ευθύς εξ΄αρχής δύο κάρτες. Eξαίρεση αποτελούν βέβαια οι περιπτώσεις όπου το κόστος είναι αδιάφορο για τον χρήστη και παίρνει 2*7800GTX. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα πάντα για να μην παρεξηγιόμαστε κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.