manesis78 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 kalispera iparxei tvtuner pcmcia me ensomatomeni kerea tv?
tom-f Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Οντως δεν υπάρχει. Δεν νομίζω οτι είναι και πολυ χρησιμή η εσωτερική κεραία καθώς δεν θα έχεις καλό σήμα παντού. Πάρε μια pcmcia καρτούλα για λόγους φορητότητας και ένα καλώδιο σύνδεσης με κεραία και καθάρισες. Επίσης υπάρχουν και αυτές οι φορητές κεραίες στυλ ραδιοφωνικών κεραιών που μπορεί να σε βολέψουν.
manesis78 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 gia auto tin thelo me enosmatomeni kerea gia logous foritotitas an eimai sto spiti vlepo stin tileorasi kanonika
tom-f Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Όπου και να είσαι θα υπάρχει δίκτυο σύνδεσης της κεραίας.Αλλιώς κάνε πατέντα με αυτές τις κεραίες που σου είπα που είναι οπως του ραδιοφώνου.Εννοώ αυτές τις μικρές που έχουν κάποιες 14αρες της αγοράς.
groody Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Γεια σας παιδια , σας παρακολουθω συχνα αλλα μολις γραφτηκα για να ρωτησω κατι σχετικο με το θεμα αυτο προτεινεται μου παρακαλω κατι απο τα παρακατω κατω απο 85 ευρω. http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=TV%20TUNER&category2=PCMCIA αυτο καλο φαινεται τι λετε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515520 καμια εξελιξη για φιλμνετ σε pcmcia tv tuner? και η πιο σημαντικη ερωτηση σχετικη με το παρον θεμα, που θα βρω την πιο μικρη και οσο το δυνατον πιο αξιοπιστη φορητη κεραία , γιατι αλλιως δεν εχει κανενα νοημα αυτη η αγορα ευχαριστω προκαταβολικα
Flying_Dutchman Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Για κατω απο 85 ευρω, δε ξερω να σου πω... απλα εχω την Cinergy 400 MKII και ειμαι πολυ ευχαριστημενος (παρα το γεγονος οτι το λαπτοπ ειναι σχετικα αδυναμο 800-1.2 GHZ).. μονο στην τιμη τα χαλαμε λιγο, αλλα οπως ειπε και ο Ταξίαρχος, "επειδη ειμαστε φτωχοι, πρεπει να αγοραζουμε ακριβα".
groody Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 σχετικα με κεραια? ωραια θα ηταν αν υπαρχει μια κομψη κεραιιτσα για λαπτοπ να πιανει καπως με βεντουζα πχ (χε χε λεμε τωρα) και καπως να βολευεται διπλα ή πισω απο την οθονη. γιατι να μην υπαρχει τετοιο πραμα? :-? :-? :-? :)
groody Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 ξερετε τι μου κανει εντυπωση? υπαρχουν ενα σωρο γκαντζετακια στα μαγαζια χωρις πραγματικα καμια ή σχεδον καμια πραγματικη χρησιμοτητα ενω αντιθετα δε μπορω να βρω καποια πραματακια τα οποια αν υπηρχαν θα χρησιμευαν σε πολλα ατομα. πχ πριν λιγο καιρο που ειχα pstn γραμμουλα εψαχνα ενα "συστηματακι" που να καταργει το τηλεφωνικο καλωδιο και να ηταν ασυρματη η συνδεση με την πριζα και το λαπτοπ . ειτε blue tooth ειτε ενα οποιοδιοπτε rf κατασκευασμα. τζιφος δεν βρηκα τιποτα και με κοιτουσαν σα χαζοι. σιγα την τεχνολογια , γιατι να μην υπαρχει αυτο το πραμα δηλαδη.... αλλο παραδειγμα μπηκα σε ενα μαγαζι που εχει απιστευτη ποικιλια σε οτι ηλεκτονικα "τζιβιτζιλικια " βαζει ο νους σας. και ζητησα ενα μικτη για βιντεο , να βαζω δυο αναλογικες πηγες βιντεο με scart και να εχει επανω ενα crossfader και να εναλλασσω τα βιντεο με cross disolve εφφε , δηλαδη να σβηνει fade out το ενα και να κανει fade in το αλλο . με κοιτουσαν σα χαζο ενω ειχαν ενα σωρο π@π@ριτσες. σιγα την τεχνολογια μωρε! (καλα αυτο σιγουρα υπαρχει δε λεω αλλα με κοιτουσαν λες και μπηκε ο τομας εντισον στο μαγαζι τους.... αλλο παραδειγμα αυτο που απασχολει το παραπανω ποστ μου .μια κεραιουλα ρε παιδια φορητη για αυτους που εχουν λαπτοπ . σιγα το πραμα. λογικα θα υπαρχει αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει πουθενα . αντιθετα ενα σωρο usb βλακειες στην πιατσα σε εξεχουσα θεση μαλιστα στην βιτρινα. οπως πχ φακος usb , ανεμιστηρας usb , οτι ναναι usb , (ξερετε διαφορες βλακειες που απλως παιρνουν τροφοδοσια απο την usb...) ελεος :)
pande Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 παιδια οι ενσωματωμενες κεραιες ειναι μαπα.δεν πιανουν τιποτα.αντε καμια νετ σε αθλια μορφη
groody Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 εχεις δει ποτε? ποσο χαλια? δε με πειραζει αν δεν ειναι κρυσταλλο η λήψη. που θα βρω μια τετοια?
harris78 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Λόγω της φύσης του σήματος της τν είναι αδύνατον να υπάρξει κεραία τν σε αυτές τις διαστάσεις με καλό σήμα λήψης...
pande Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 groody δεν υπαρχει καποια καρτα tv με ενσωματωμενη κεραια που να εχει αξιολογο σημα. δεν μιλαω για κρυσταλληνη εικονα. βεβαια παιζει ρολο και που εχεις το φορητο.αν εισαι κατω απο τις κεραιες του υμμητου κατι θα πιασεις.αν εισαι σε κανενα γραφειο στην αθηνα δεν θα πιασεις τιποτα
AlienHack Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Φτιαξε δικια σου φιλε μου!! Πανε σε ενα μαγαζι που φτιαχνει τηλεωρασεις, συνηθος εκει εχουν και εναν τυπο που ξερει απο κεραιες, εδω στην θεσσαλονικη ξερω ενα τετοιο μαγαζακι. Μπορεει να σου φτιαξει custom made κεραια. Οπως ειπαν τα παιδια βεβαια λογο της συχνοτητας του σηματος της ΤV πρεπει η κεραια να εχει ογκο, οποτε μια λυση ειναι να του πεις να σου φτιαξει μια πλεγματος που να ειναι οσο η οθωνη του λαπτοπ και να την στερεωνεις με καποιο τροπο (βεντουζες αυτοκολητα κτλ) στο πισω μερος της TFT του λαπτοπ..
groody Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 ωραια ιδεα. γνωριζω οτι το τηλεοπτικο σημα εχει αναγκη για μεγαλη κεραια και οτι παιζει ρολο η κατευθυνση που κοιταει καθωςκαι τα εμποδια η χρηση που το θελω ομως ειναι για ερημια....... και το φανταζομουν να πιανει εκταση εφαμιλλη της οθονης οπως ειπε ο φιλος πριν. (αληθεια η οθονη θα επηρεαζει καιαυτη , σωστα?) πως ομως θα φτιαξω κεραια , γινε συγκεκριμενος θα χρειαστει τροφοδοσια , και ενισχυτης . θα παρω τροφοδσια 5 βολτ (μαξιμουμ) απο την Usb και θα πρεπει να φτιαξω και ενα ενισχυτακι (εχω ξαναφτιαξει ηλεκτρ κατασκευουλα και ειμαι σιγουρος οτι δε θα ειναι μεγαλο το σχεδιο και δυσκολο , αλλα που θα βρω ενα καλο απλο και σαφες σχεδιο?) π πως θα μου φτιαξει ο τυπος την κεραια ? απο τι συρμα? αυτο το πορτοκαλί το βερνικωμενο που φτιαχνουμε πηνια? για δωστε οδηγιες ? νιωθω οτι κατι καλο θα βγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.