Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης έως €300

takisx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την 150s philips TFT οθόνη μου με μια μέχρι €300, όχι παραπάνω.

Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως σε εφαρμογές γραφείου, internet και που και που κανένα παιγχνιδάκι (τώρα παίζω το age of empires 3).

Μ΄ενδιαφέρει να είναι φωτεινή και φυσικά τα καμμένα pixels, μια και αυτή που ήδη έχω, από την στιγμή που την αγόρασα είχε δύο κι αν κι έχουν περάσει περίπου αν θυμάμαι καλά 3 χρόνια από την αγορά της δεν έκαψε άλλα.

Θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε με την προσωπική σας εμπειρία και την αναφορά σας σε συγκεκριμένα μοντέλλα. Ευχαριστώ.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την έχω δει. Τίποτε σπουδαίο ούτε όμως και κακό. Έχει και DVI. Αλλά θα πρότεινα κάτι καλύτερο από μια οθόνη turbo X. Δεν μου γεμίζει το μάτι...

Δημοσ.

H οθόνη του Πλαισίου,είναι φασόν παραγγελία στην Ιnfoquest ,προφανώς από τις εταιρίες που συνεργάζεται σε οθόνες.

-Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι το Πλαίσιο γενικά σε οτιδήποτε (επώνυμα ή μή) πουλά τα τελευταία 2 έτη -Για να πετύχει καλύτερες τιμές τα περισσότερα διαθέσιμα προιόντα είτε είναι Β'διαλογής,είτε έχουν ελλείψεις σε προδιαγραφές, από ίδια προιόντα σ'άλλα καταστήματα ,ενώ πάντα τα διαφημίζει σαν πάντα διαθέσιμα και πλήρη.

Δημοσ.
...πάντα τα διαφημίζει σαν πάντα διαθέσιμα και πλήρη.

Αυτό ξαναπέστο. Πρόσφατα ήθελα δύο ανεμιστηράκια της Aerocool με τα LED που είχε στην τιμή των 4,61Ε. Πωλήτρια προσπαθούσε να με πείσει να πάρω κάποια άλλα για καλύτερα. Μα κοπέλα μου δεν θέλω να κανω πολύχρωμο το pc μου αλλά να τα βάλω στη CPU για να παγώνει και αυτά έχουν τις προδιαγραφές που θέλω. Μα μου λέει τα άλλα είναι καλύτερα. Γιατί της λέω ξέρεις πόσες στροφές έχει το καθένα και ποιά είναι η πίεση του αέρα που βγάζουν?Με κοίταξε σαν ηλίθια και δεν απάντησε. Σηκωθηκα και έφυγα.

Αλήθεια γιατί δεν ανεβάζεις το budget σου να πας σε 19 ίντσες και στην Samsung 930BF που είναι γύρω στα 400Ε?

Δημοσ.
Αλήθεια γιατί δεν ανεβάζεις το budget σου να πας σε 19 ίντσες και στην Samsung 930BF που είναι γύρω στα 400Ε?

Αυτήν έχεις; Κι είσαι ικανοποιημένος προφανώς!

Δημοσ.

Είδα σήμερα στα Carrefour μια 19αρα Fujitsu Siemens με 249ευρώπουλα, λίγο πρόχειρα που τη δοκίμασα καλή μου φάνηκε αλλά καλύτερα να την δεις με κάποια φωτό που ξέρεις πως είναι τα χρώματα ή με κάποιο παιχνίδι κλπ

Δημοσ.

... να κάνω και μια ερώτηση; Τα ms όσο χαμηλότερα είναι τόσο καλύτερη δηλαδή πιο γρήγορη είναι η οθόνη ή το αντίστροφο;

Δημοσ.
... να κάνω και μια ερώτηση; Τα ms όσο χαμηλότερα είναι τόσο καλύτερη δηλαδή πιο γρήγορη είναι η οθόνη ή το αντίστροφο;

oso pio mikros einai o arithmos toso kalytera.Ayto kalo gia ta games!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...