Adavis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Πως μπορώ να κάνω ένα PIII 800 τελείως αθόρυβο; Υπάρχει αυτή η δυνατότητα από ψύκτρες και τροφοδοτικά; Έχετε να μου κάνετε καμία πρόταση;
Adavis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Ναι αν γίνεται να μην υπάρχει κανένας ανεμηστήρας.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Για τελείως αθόρυβο υπολογιστή >> ZALMAN TNN500A μόνο 850 ευρώ. Αλλίως πάρε ενα τροφοδοτικο Fanless και βάλε μια ψύκτρα χαλκου με heatpipes στην cpu συν ενα αθόρυβο fan στις 1000 στροφες. Επίσης ο σκλήρος δίσκος κάνει αρκετό Θόρυβο και μια λύση ειναι το ZM-2HC2
axilleas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Τον 700 celeron μου τον δουλευω τα τελευταία χρόνια χωρις ανεμηστήρα με stock ψυκτρα. Εχεις δοκιμάσει? Σβήνει? Υπαρχουν fanless ψυκτρες αν ψαξεις. Ο 800 δεν εχει και τοσο μεγάλες απαιτήσεις νομίζω. Τροφοδοτικά υπάρχουν πολλα fanless παραδειγμα http://www.topsystems.gr/pd1122050812.htm Για τα ανεμηστηρακια στο chipset και την καρτα γραφικών δεν το συζηταμε... Στο θέμα σκληρός δίσκος δεν μπορείς να κανεις πολλά. Αν μιλαμε φυσικα για λειτουργεία pc. Για HTPC υπάρχουν λειτουργικά που φορτώνουν από flash και οι σκληροι δίσκοι maped στο δικτυο.
yiannakas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 για φθηνή λύση, όπως έχω πει ξανά σε ένα παλιό θέμα, το πισι να μπεί στο διπλανό δωμάτιο και με μακρυά καλώδια οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι στο δικό σου. Το έχω κάνει και αξίζει, απλά κάνεις μία τρύπα στον τοίχο.
overclocker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Προφανώς ο άνθρωπος θέλει να το δουλεύει το μηχάνημα 24 ώρες τη μέρα σαν κατεβαστήρι. Οπότε παίρνοντας αυτό σαν δεδομένο η λύση με τα καλώδια και το άλλο δωμάτιο δεν είναι θεωρητικά πρακτική. Το να δώσει και 850 ευρώ για να πάρει το θηρίο της Zalman το βρίσκω παρατραβηγμένο καθώς με αυτά τα λεφτά παίρνεις καινούργιο PC. Αν μας πει βέβαια και το τι ποσό θέλει να διαθέσει θα μας βοηθήσει καλύτερα στο να του προτείνουμε κάποια λύση. Εγώ απο την μεριά μου προτείνω έναν συνδυασμό fanless psu και fanless cpu ψύκτρα. Ανεμηστηράκια στο chipset και στην κάρτα γραφικών δεν νομίζω να διαθέτει ο PIII αλλά εάν ωστόσο υπάρχουν τότε αντικατάσταση με άλλα αθόρυβα σε μικρότερες στροφές. Αυτά προς το παρόν!
deathlok Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 as parei ena routeraki kai as to balei sto diplano domatio an einai gia katebastiri.(diplano domatio metraei kai to balkoni )
getty Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 as parei ena routeraki kai as to balei sto diplano domatio an einai gia katebastiri.(diplano domatio metraei kai to balkoni ) Αχ αυτό το μπαλκόνι, ελκυστική πρόταση αλλά πολλά προβλήματα ρε παιδιά: 1. Καλώδιο που να το συνδέει με το router (τρύπα στον τοίχο, εκτός και αν πάρεις ασύρματη κάρτα) 2. Καλώδιο Ρεύματος (αν δεν έχει η βεράντα απ τον τοίχο πάλι (δε τι γλιτώνει την τρύπα) 3. Καιρικές συνθήκες(Χειμώνας-βροχή-υγρασία, Καλοκαίρι-Καύσωνας ζέστη)
dpolal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Νομίζω ότι ο ΡΙΙΙ ο 800άρης έχει ένα ψιλοπρόβλημα και χρειάζεται κάποιο είδος ψύξης. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν (τώρα πιά) ψύκτρες αρκετά μεγάλες για FCPGA και ειδικά χάλκινες όπως αυτές που βρίσκουμαι για socket478. Άρα το καλύτερο θα ήταν μια μεγάλη ψύκτρα και ένας 12άρης στα 7volt να φυσάει.
Nexus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ με έναν pentium 3 στα 667. Ψάχνοντας για ψύκτρα με αθόρυβο ανεμιστήρα δεν μπόρεσα να βρώ κάτι για pentium 3
sonic22 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=127026 :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.