Προς το περιεχόμενο

mu online...

giorgos_rom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί ρε συ; Ζει και βασιλεύει και μάλλον επειδή έχετε καιρό να παίξετε δεν ξέρετε και τι παίζει!!! Καλοί σέρβερ=λίγοι αλλά σίγουρα μπορείς να βρεις. Μέχρι πριν ένα μήνα δούλευε το totalwarmu στο οποίο ήμουν Αdministrator κ Game Master αλλά έκλεισε επειδή χάλασε ο σέρβερ (κάηκε η motherboard lol)

Απλά ψάξε για 2-3 μέρες στο forum.ragezone.com στην κατηγορία MU-Advertise (αφού πρώτα κάνεις register και θα με θυμηθείς!!!)

Πάντως, το totalwarmu "μεταφέρθηκε" στο περίπου (δηλαδή ένας έφτιαξε σέρβερ και οι υπόλοιποι γνωστοί τον ακολούθησαν όταν έκλεισε το ΤWMU) στον server με όνομα ShadowVX ο οποίος έχει ανοίξει για δοκιμές με τα άτομα που σας είπα (απλά εγώ επειδή έχω φάει 1000+ ώρες το καλοκαίρι για το TW είπα να σταματήσω και να δοκιμάσω κάποιοι άλλο game-αν και δεν είναι καθόλου απίθανο να συνεχίσω και στο ShadowVX)

Αν θες τη σελίδα του ShadowVX, θα πρέπει να στη δώσω εγώ γιατί δεν είναι official ακόμα, αλλά σίγουρα στο ragezone θα βρεις πολλούς που θα σου αρέσουν (Το totalwarmu ήταν 20x exp με reset lvl το 350). Aν ποτέ παίξεις σε τέτοιο σέρβερ θα καταλάβεις τι σημαίνει 9 reset με Μagic Gladiator και 2 με Elf...) Δεν είναι όπως το 20x του Lineage II !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...