Προς το περιεχόμενο

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ.....ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ

rasmi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγώ διαφωνώ κάθετα με το να δίνεις αίμα τσάμπα εκτός αν το χρειάζεται συγγενής σου ή είσαι φαντάρος και θες να πάρεις άδεια. Και γιατί κύριε μου να δώσω αίμα εγώ έτσι τσάμπα, αν το έχουν μεγάλη ανάγκη ας με πληρώσουν να τους το δώσω. Μήπως έχετε ξεχάσει περιστατικά με μολύνσεις με τον ιό του HIV σε αιμοδότες λόγω του ότι είχαν χρησιμοποιήσει ίδιες σύριγγες; ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα πάρω. Το παίζουν όλοι καλοί σαμαρίτες. Σιγά μην αφήνω τον κάθε %$ να με τρυπάει. Γνώμη μου, δεν χρειάζεται να συμφωνείτε. . .

Κακό για σένα...

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγώ διαφωνώ κάθετα με το να δίνεις αίμα τσάμπα εκτός αν το χρειάζεται συγγενής σου ή είσαι φαντάρος και θες να πάρεις άδεια. Και γιατί κύριε μου να δώσω αίμα εγώ έτσι τσάμπα, αν το έχουν μεγάλη ανάγκη ας με πληρώσουν να τους το δώσω. Μήπως έχετε ξεχάσει περιστατικά με μολύνσεις με τον ιό του HIV σε αιμοδότες λόγω του ότι είχαν χρησιμοποιήσει ίδιες σύριγγες; ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα πάρω. Το παίζουν όλοι καλοί σαμαρίτες. Σιγά μην αφήνω τον κάθε %$ να με τρυπάει. Γνώμη μου, δεν χρειάζεται να συμφωνείτε. . .

Με κάλυψαν οι υπόλοιποι με τις απαντήσεις τους, δε θα "πέσω να σε φάω" & 'γω για την άποψή σου (δικαίωμά σου να την έχεις & καλά κάνεις). Ωστόσο, επειδή είμαι αιμοδότης κάποια χρόνια τώρα και το κάνω επειδή νοιώθω καλά & όχι για να πάρω άδεια απ' τη δουλειά (παρόλο που υπάρχει αυτή η δυνατότητα δεν το έχω κάνει), θέλω να σου πω ότι η περίπου μισή ώρα που διαρκεί η όλη διαδικασία (10 λεπτά που λένε είναι η διαδικασία που σου "πέρνουν" το αίμα) δεν είναι τίποτα το επώδυνο! Άλλωστε ποιός γουστάρει να τρυπιέται;;; Εγώ λέω χαλάλι γιατί ίσως κάποια στιγμή (να χτυπήσω ξύλο) το χρειαστώ εγώ το αίμα σε κάποια στιγμή της ζωής μου.

Στο μόνο που μπορώ να σου πω ότι πρέπει όντως να δώσουν περισσότερη προσοχή είναι στα άτομα που κάνουν τη μαλακία & δίνουν αίμα έχοντας βαρύ ιστορικό & δίνουν ψευδή στοιχεία. Εκεί σου βγάζω το καπέλο, πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί. Σπανιότατα έχει συμβεί κάτι τέτοιο εδώ στην Ελλάδα, ωστόσο, θέλει προσοχή.

Δημοσ.

Εγώ πάντως είμαι εθελοντής αιμοδότης... Ελπίζω να μην χρειαστεί κανείς ποτέ αίμα άλλά δεν μου αρέσουν οι κακόγουστες φάρσες... Πέρισυ έλαβα πολλά ε-μαιλ για να δώσω αίμα και τα περισσότερα από τα μισά ήταν φάρσα

Δημοσ.

sevasti i apopsi sou alla sou euxomai na min xreiasteis pote aima!giati isws tote xreiastei na anathewriseis tis apopseis sou!

Δημοσ.

re paidia den to kserete pws kanoume eisagwgh aimatos apo ekswteriko? yparxoun sta nosokomeia apothemata , provlhma yparxei mono otan kapoios exei spania omada pou einai diskolo na vrethei, tote vgainoun anakoinwseis klp. Twra an xreiastw aima, pou exw xreiastei eidh exw kanei metagish kai "foresa" tou patera mou, apla ta pragmata, mhn ta tragikopoioume, tragiko einai oti to paidaki pidikse na autoktonisei oxi h elipsh aimatos. Epishs, goneis den eixe auto to paidi, sigeneis, gnwstous, den xreiazetai pia kai 100 fiales. Epishs na dieukrinisw oti den eimai Iexwvas, lol, ante perastika se olous tous arrwstous.

Δημοσ.

δηλαδη το οτι κάνουμε εισαγωγή από το εξωτερικό είναι καλο??

πιστεύεις οτι είναι εύκολο να βρεθούν μερικές φιάλες??Για ρωτησε σε τμήμα αιμοδοσίας κάποιου νοσοκομείου να δείς τι θα σου απαντήσουνε!και το ότι έχει κάποιος 100 συγγενείς είναι ελάχιστοι αυτοί αυτοί από τους οποίους θα πάρουνε αίμα και ακόμα πιο λίγες οι φιάλες που θα χρησιμοποιήσουνε!! και επίσης αναρωτιέμαι εγώ γιατί τόσος ντόρος με την αιμοδοσία αν δεν υπήρχαν πραγματικά ανάγκες!ετσί ξαφνικά τους τη βάρεσε μια μέρα στα νοσοκομεία και είπαν ότι είναι σημαντικό να προωθήσουμε την αιμοδοσία??

Δημοσ.

Προφανώς τα βγάζεις από την κοιλιά σου αυτά που λες,και φυσικά, είναι "προιόντα" της ακατάσχετης "μανίας καταδίωξης" αλλά και του πονηρού μυαλού των νεοελλήνων,που πλάθει συνεχώς συνωμοσίες κλπ κλπ.

Το αίμα δεν κοστολογείται,γιατί είναι ένα ανεκτίμητος ιστός.

Οι ασκοί που το περιέχουν ναι,το αίμα όχι.

Το αίμα στο Ελλαδιστάν είναι δυσεύρετο πολλές φορές,γιατί πάει πακέτο με το φιλότιμο και την λογική.

Δημοσ.

to aima einai diseureto sthn Ellada oxi sto elladistan, giati eutixos exoume perisotero mialo apo tous allous. Gia eksigise mou giati ta ellhnika mou den einai poli kala, oi askoi pou to periexoun ti akrivos einai? Thes na peis pws plhrwnoun thn siskeuasia mono?

Δημοσ.

Πληρώνουν την σακουλίτσα που βάζουν το αίμα, την βενζίνη που θα βάλουν στο όχημα για την μεταφορά, τον καφέ του οδηγού του ασθενοφόρου που βάζει την σειρήνα έτσι στα καλά του καθουμένου στην εθνική για να βρει ελεύθερο πάρκιν πιο κάτω για να πιει τον καφέ, την συντήρηση του ασθενοφόρου (σέρβις, ανταλλακτικά κλπ)... Και πάει λέγοντας!!! Mπορεί και να παζαρεύουν και με τον κόμη Δράκουλα μην τους πιει κοψοχρονιά το αίμα!!! Τι λέω η γυναίκα! :lol:

Δημοσ.

το υλικό κατασκευής είναι συνήθως Πολυβινυλοχλωρίδιο (στα ελληνικά γνωστό ως PVC) με ένα φιλμ σαν επικάλυψη προκειμένου να έχει συγκεκριμένες ιδιότητες.Πλέον κάνουνε πειράματα με άλλα πολυμερή υλικά.Παρόλα αυτά πρέπει να έχει το υλικό κατασκευής τους κάποιες μηχανικές και θερμικές ιδιότητες για να είναι αποδεκτό.Επίσης πρέπει η φιάλη να επιτρέπει στο οξυγόνο να τη διαπερνα καθώς κάποια συστατικά του αίματος απαιτούν οξυγόνο για να επιβιώσουνε ενώ ταυτόχρονα δεν πρέπει να την διαπερνα υγρό από μέσα προς τα έξω και αντίστροφα.για περισσότερες info δείτε εδώ:

http://www.materials.ac.uk/resources/casestudies/bloodbags.asp

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας....Μόλις πήρα την πιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ των τελευταίων ωρών....Αν θέλετε,μοιραστήτετην ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!

--- Αυθεντικό μήνυμα ---

Θέμα: Ok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ημερομηνία: 07/11/2005

loipon Erh... to paidi mou eipan oti einai kala kai 8a to exoume pali konta mas se ligo kairo!! den xreiazetai allo aima... se euxaristw gia to idiaitero endiaferon kai thn eues8itopoihsh! Gabrihl

Και 'γω με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς....Να'στε καλά όλοι σας.....

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους σας....Μόλις πήρα την πιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ των τελευταίων ωρών....Αν θέλετε' date='μοιραστήτετην ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!

--- Αυθεντικό μήνυμα ---

Θέμα: Ok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ημερομηνία: 07/11/2005

loipon Erh... to paidi mou eipan oti einai kala kai 8a to exoume pali konta mas se ligo kairo!! den xreiazetai allo aima... se euxaristw gia to idiaitero endiaferon kai thn eues8itopoihsh! Gabrihl

Και 'γω με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς....Να'στε καλά όλοι σας.....[/quote']

Τέλος καλό, όλα καλά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...