moutro20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 re paidia mia aporia exw:an den itan farsa den tha to eixan pei kai stis eidiseis???giati egw den exw akousei kati mexri stigmis
Giannnni Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 egw nomizw pws einai poli eksipni diafimisi vasika sto sigekrimeno site.
MariaTs. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Έρη με συγχωρείς θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου (λόγω επαγγέλματος)! Μάλλον κατά 99,9% πρόκειτε για φάρσα! Μετά, δεν είναι δυνατόν επί 2 μέρες να ζητάνε επειγόντως αίμα. Όταν είναι επείγουσα μια τέτοια ζήτηση, είναι άμεσση κι όχι επί 2 μέρες συνέχεια. Σε 2 μέρες τον χάνουν τον ασθενή αν δεν έχει το αίμα της ομάδας του, για να μην πω μετά από κάποιες ώρες. Είναι τυχαίο όταν οι γιατροί μιλάνε για 'κρίσιμο 24ωρο'; 4ος όροφος; Συνήθως για να ζήσει κανείς από τόσο ύψος μάλλον πρέπει να 'βρει' σε κάμια τέντα! Και τέλος' για να δω την ανακοίνωση στην σελίδα που μας σύστησες πρέπει να κάνω εγγραφή... :? Άρα' διαφωνώ που το θέμα παραμένει στα 'ψηλά' ακόμη. :-|
rasmi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Eyxaristw gia osa kaneis... to paidaki einai se komma kai perimenoun oi giatroi na epanel8i. 8a sou esteilw an exw neotera. Παιδιά...αυτή ειναι η απάντηση που μόλις έλαβα....Από το ίδιο το παιδί που postarise το Θέμα για τον νεαρό.... Του νεαρού το nick ΑΝ βοηθάει σε κάτι,είναι: Archangel_m_21
Edgar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 ρε συ έρι... με όλο το θάρρος, αλλά γιατί δεν πιστεύεις σε 2 άτομα που λένε πως δεν υπάρχει τέτοιο άτομο στο νοσοκοεμείο που αναφέρεις τουλάχιστον? πήρες και εσυ κανένα τηλέφωνο να δείς τί παίζει? : Χ
marios1957 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Ξέχωρα απ' το spamάρισμα,το αίμα είναι αίμα και πάντα ευπρόσδεκτο στην κοινωνία. Γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια τις μαϊμουδιές και κρατάμε ψηλά το topic,επικεντώνοντας στο γεγονός: Χρειάζεται αίμα!
ANEMOS-V Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 kai parapliroforisi na eine..emena pali tha itan timi mou na pigena na edina aima sto ipokratio thesalonikis kai as pigene se allon telika. edo pou me oute agrotikos giatros den yparxei kai dinoume aima me klimakio-synergio..opote erhtei ayto.
rasmi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 --- Αυθεντικό μήνυμα --- Θέμα: συγνώμη που σε ενοχλώ,αλλά..... Ημερομηνία: 06/11/2005 συγνώμη που σ'ενοχλώ αλλά θα ήθελα σε παρακαλώ να μας πεις σχετικά με το θέμα του 19χρονου αν μάθατε τίποτα...Ρωτάω εσένα γιατί είπες πως θα φρόντιζες κάποιοι να δώσουν αίμα...Εκτός αυτού,έχω ποστάρει το θέμα αυτό σ'ένα άλλο site για βοήθεια,με πάρα πολύ μεγάλη απήχηση και όλοι θέλουν να μάθουν για την πορεία του παιδιού... Σε παρακαλώ λοιπόν πολύ γλυκιά μου...Αν έχεις μάθει κάτι...ενημέρωσέ με..... Και πάλι συγνώμη για την ενόχληση...Ελπίζω να με καταλάβεις...Ερη... ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΕΙΝΑΝ ΑΙΜΑ.... ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ... kalhmera erh .. kyta na deis egw esteila 3 atoma .. gnwstoi mou sto geniko kratiko thn paraskeyh kai dwsane aima .. kai eipane ta stoixeia tou mikrou kai oti einai sthn thessalonikh .. sto ippokrateio .. ta grapsane ta stoixeia sta pass twn aimodotwn ... .. apo ekei kai meta .. den xerw kati perissotero na se pw ... .. pantws to geniko kratiko .. exei paradosh sthn aimodosia .. ara tha prepei na einai ola ok .. !!! ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣ... se katalavaino apolita.....pige o aderfos mou alla telika den itan dektos!!!! lipithika poli...elpizo ola na pane kala! poli kali i kinisi pou ekanes.... ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ....ΤΩΡΑ...ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ..ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΩ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ....
dim_b Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 kalhmera erh .. kyta na deis egw esteila 3 atoma .. gnwstoi mou sto geniko kratiko thn paraskeyh kai dwsane aima .. kai eipane ta stoixeia tou mikrou kai oti einai sthn thessalonikh .. sto ippokrateio .. ta grapsane ta stoixeia sta pass twn aimodotwn ... .. apo ekei kai meta .. den xerw kati perissotero na se pw ... .. pantws to geniko kratiko .. exei paradosh sthn aimodosia .. ara tha prepei na einai ola ok .. !!! Όσοι έχουν δώσει έστω και μία φορά αίμα, ξέρουν ότι το όνομα του ασθενούς γιά τον οποίο προορίζεται απλά γράφεται στην καρτέλα με τα στοιχεία της αιμοδοσίας και δεν ελέγχεται εκείνη την ώρα. Μπορεί ο καθένας να πάει να δώσει αίμα λέγοντας οποιοδήποτε όνομα ασθενούς και να το δεχτούν, γιά τον πολύ απλό λόγο ότι δεν τους ενδιαφέρει. Αν δεν υπάρχει ο ασθενής, το αίμα δεν πάει χαμένο. Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν αυτά που γράφω. Το να δίνει κανείς αίμα είναι πολύ σημαντικό και μακάρι να γινόμασταν όλοι εθελοντές, αλλά δε σας φαίνεται λιγάκι παράξενο ότι στο νοσοκομείο στο οποίο υποτίθεται ότι νοσηλεύεται το παιδί δε γνωρίζουν γιά αυτό; :roll:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Κάποιος έχει όρεξη για πλάκα. Ουδεν κακό αμιγές καλού όμως.
Giannnni Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 εγώ διαφωνώ κάθετα με το να δίνεις αίμα τσάμπα εκτός αν το χρειάζεται συγγενής σου ή είσαι φαντάρος και θες να πάρεις άδεια. Και γιατί κύριε μου να δώσω αίμα εγώ έτσι τσάμπα, αν το έχουν μεγάλη ανάγκη ας με πληρώσουν να τους το δώσω. Μήπως έχετε ξεχάσει περιστατικά με μολύνσεις με τον ιό του HIV σε αιμοδότες λόγω του ότι είχαν χρησιμοποιήσει ίδιες σύριγγες; ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα πάρω. Το παίζουν όλοι καλοί σαμαρίτες. Σιγά μην αφήνω τον κάθε %$ να με τρυπάει. Γνώμη μου, δεν χρειάζεται να συμφωνείτε. . .
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Αιμοδοσία επί πληρωμή γίνεται μόνο σε τριτοκοσμικά καθεστώτα. Μόλυνση με HIV...κοινές σύριγγες??Που τα είδες αυτά,στο Ιράκ εν μέσω βομβαρδισμών?Μάλλον ούτε εκεί.
MariaTs. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Giannnni μου, μην την βλέπεις έτσι την αιμοδοσία. Άνθρωποι είμαστε και τουλάχιστον με μια φιάλη αίμα δίνουμε ζωή σε κάποιον που το έχει ανάγκη, αφιλοκερδώς. Αυτό είναι που λέμε 'ανθρωπιά'! Το άίμα γενικώς, χρειάζεται και μακάρι όσοι μπορούν να δίνουν. Δεν ξεχνώ κι εγώ που όταν η μητέρα του μπήκε χειρουργείο κάποτε και μας ζήτησαν αίμα. Εγώ δεν στάθηκε δυνατό να της δώσω, γιατί απλά είχα χαμηλό αιματοκρίτη, όμως το έκαναν πέρα κι απ'τον πατέρα μου, άγνωστοι. Και να'ναι καλά αυτοί που το έδωσαν. Είναι να μην βρεθείς στην δύσκολη στιγμή και δικό σου αγαπημένο πρόσωπο το χρειαστεί. Το θέμα όμως στην προκειμένη περίπτωση είναι -κατ'εμέ- ότι υπάρχει μια εμμονή 2 ημερών για να δώσουν αίμα όσοι θέλουν για κάποιον. Αν ήταν πολυυυυυυυύ μεγάλη ανάγκη θα το είχαν βγάλει και στην τηλεόραση χωρίς να αναφέρουν όνομα ή γεγονός. Όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο κι αυτό είναι που κάνει την περίπτωση ακόμη πιο περίεργη! :? BASSstarlet μην σε εντυπωσιάζει και τόσο αυτό που σημειώνει ο Γιάννης, είναι όντως γεγονός. Κάποιοι ασυνείδητοι, δεν είχαν πάρει τα μέτρα τους και είχαν 'αποθηκεύσει' αίμα από μολυσμένους ανθρώπους. Αν θυμάμαι καλά η περίπτωση ήταν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Βλέπεις κάποιοι ξεχάστηκαν και δεν έκαναν τον έλεγχο που έπρεπε... Δεν συνεχίζω, γιατί η κουβέντα θα πάει αλλού! :neutral:
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 εγώ διαφωνώ κάθετα με το να δίνεις αίμα τσάμπα εκτός αν το χρειάζεται συγγενής σου ή είσαι φαντάρος και θες να πάρεις άδεια. Και γιατί κύριε μου να δώσω αίμα εγώ έτσι τσάμπα, αν το έχουν μεγάλη ανάγκη ας με πληρώσουν να τους το δώσω. Μήπως έχετε ξεχάσει περιστατικά με μολύνσεις με τον ιό του HIV σε αιμοδότες λόγω του ότι είχαν χρησιμοποιήσει ίδιες σύριγγες; ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα πάρω. Το παίζουν όλοι καλοί σαμαρίτες[/color']. Σιγά μην αφήνω τον κάθε %$ να με τρυπάει. Γνώμη μου, δεν χρειάζεται να συμφωνείτε. . . eipes oti eine gnomi sou kai kal kaneis. omos eironeyese arketous edo pou exoun thelisei na voithisoun me to na les oti to paizoun kaloi samarites..kai sto kato kato pos esi to ksereis?
rasmi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Καλημέρα σε όλους σας...Θα ήθελα με την σειρά μου να σας πω κι εγώ κάτι επι του θέματος... Πριν από 10 περίπου χρόνια,έφερα στον κόσμο το τρίτο μου παιδί...Τον Γιώργο μου...Επειδή δεν ήθελα να είμαι στην Ρόδο,αποφάσισα να πάω στο σπίτι μου,στην Νίκαια... Ήμουν στον 7ο μήνα... Το σπίτι μου ,καθώς ήταν κλειστό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα...ε! ήθελε καθαριότητα...Έπιασα λοιπόν να το καθαρίσω...(Σημ.Εκέινο το διάστημα ήμουν σε διάσταση με τον σύζηγο...άρα και μόνη μου...) Για να μην σας κουράζω,από την κούραση και λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης,παθαίνω αποκόλληση πλακούντα και με πέρνει το ασθενοφόρο του Τζάνειου Μαιευτικού περίπου μισή ώρα αργότερα με ΦΟΥΛ αιμοραγία... Με έβαλαν στο χειρουργείο με 32 αιματοκρίτη(δεν έχω αναφέρει πως έχω και αναιμία) Το μόνο που καταλάβαινα ήταν πως έχανα τον κόσμο....Κια ακόμα θυμάμαι την φωνή του γιατρού να λέει...''Γρήγορα!!!Χάνουμε και την μάνα και το παιδί''.... Δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω...Μετά από περίπου 5 ημέρες ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ ΠΟΙΑ ΗΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ...ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΔΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.... ΤΩΡΑ πιστεύω να καταλαβαίνετε γιατί προσπαθώ για το θέμα αυτό...συγνώμη αν σας κούρασα.... Μερικές φορές όμως καλύτερα να μην είμαστε τόσο δύσπιστοι...Είναι να μην σου τύχει που λένε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.