Dark_son20 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 τατιανες υπαρχουνε αρκετες ηδη. den einai tatiana...to epese apo ton 4o xoris parapano plirofories polla mporei na ferei sto mialo...an o siggrafeas(oxi esi ramsi) ithele tha mporouse na edine parapano plirofories... tora an einai aftoxiras giati i zoi tou einai adiki sta 19 tou...sorry ekei den tha voithiso... kai aloi ton pinoune alla den pidane apo do kai apo kei...
rasmi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 den einai tatiana...to epese apo ton 4o xoris parapano plirofories polla mporei na ferei sto mialo...an o siggrafeas(oxi esi ramsi) ithele tha mporouse na edine parapano plirofories... tora an einai aftoxiras giati i zoi tou einai adiki sta 19 tou...sorry ekei den tha voithiso... kai aloi ton pinoune alla den pidane apo do kai apo kei... Αυτή είναι η απάντηση του παιδιού που έχει κάνει το post στο site που σας λέω....σε παρόμοιες ερωτήσεις... ''Den mporw na sas pw akribws pws egine.. giati oute ki emena mou ipane.. me phre thl o father kai mou eipe na paw na dwsw giati einai gios filou tou. Den epikoinwnei me to periballon kai perimenoun na epanel8ei gia na to kseka8arisoun''
mandal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 kala re paidia exei shmasia an einai aytoxeiras h oxi? k na einai apodei3te tou oti htan la8os me to na dwsetai aima.
ekkli Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 kala re paidia exei shmasia an einai aytoxeiras h oxi?k na einai apodei3te tou oti htan la8os me to na dwsetai aima. ... με καλυψε απολυτα ο συντροφος ...
Giannnni Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 re file pare se kanena stratopedo ekei konta kai zhta apo ta fantarakia na paroun kai adeia, epishs an exoun aima sto nosokomeio DEN PROKEITAI NA MHN TO DWSOUN se atomo pou exei anagkh opws o filos sou, auta pou lene me to simpathio einai gia na gemizoun tis apothikes tous, epishs mporeis na plhrwseis nomizw anti gia na dwseis aima. Perastika sto paidi.
rasmi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Kαλημέρα σε όλους.... Πιστεύω σήμερα να μάθω κάτι.... Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με το νοσοκομείο αλλά και με κάποιους από το ''άλλο'' site που είπαν ότι πήγαν χθες για να δώσουν αίμα....Πάντως και πάλι το λιγότερο που θα μπορούσα να πω είναι.......ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...εκ μέρους αυτού του παιδιού!!!
rasmi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μην τα παρατάτε ρε παιδιά.... Εμείς τουλάχιστον ας κάνουμε αυτό που πρέπει...
rasmi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν επειδή ίσως να μην με πιστεύετε εγώ θα δώσω το όνομα του site και ότι ήθελε προκύψει... Είναι το: http://www.zoo.gr και το post για όσους θέλουν να το δουν, είναι στις συζητήσεις στην στήλη ''καφενείο'',με τίτλο ''ΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ 19ΧΡΟΝΟ''...
paschalia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Ρασμι , δεν ειναι οτι δεν σε πιστευουνε , αλλα οτι σε παρομοιες περιπτωσεις δημοσιευονται και ονοματα -τηλεφωνα - δωματια κλπ . Ειναι πολλες φορες που τετοια περιστατικα ειναι χαλασμενα τηλεφωνα και αναστατωνεται ο κοσμος για μια ανυπαρκτη περιπτωση . Γι'αυτο και σε ρωτησα περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα . Αλλα και το παιδι στο zoo δεν εχει βαλει στοιχεια , οποτε ακομα αναρωτιεμαι . Υ.γ. Στο zoo.gr δεν μπορεις να δεις την εν λογω δημοσιευση , παρα μονο αν εγγραφεις .
rasmi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Πασχαλιά μου,ότι και να πεις και εσύ και οι υπόλοιποι έχετε απόλυτο δίκιο...Όμως ποιος είναι αυτός που πάνω σε κάτι τέτοιο δεν θα έκανε αυτό που έκανα κι εγώ!Έχω στείλει e-mail σε άτομα που είπαν ότι πήγαν να δώσουν αίμα και περιμένω απαντήσεις...Ακόμη ένας γνωστός της κόρης μου (φοιτητής ιατρικής στη Θεσ/κη)θα κοιτάξει να διασταυρώσει το θέμα... Ειλικρινά,εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μάθουμε τελικά πως έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία....
marios1957 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Και "μαϊμού" να είναι,το αίμα δεν χαλάει ούτε τον δότη ούτε τις αποθήκες των νοσοκομείων...
ANEMOS-V Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 eime idi aimodotis me karta kai tha po oti otan pigeneis na doseis aima..de se niazei pou akrivos tha kataliksei,alla to oti tha voitheisis kapion-kapia , asxetos ilikias ,xromatos ,kai peristatikou,feugontas..niotheis omorfa giayto! etsi akrivos eine kai ayto. tora an thelei kapios na mi to kanei dikaioma tou,as mi dikaiologite,lipon astoxa edo mesa..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δεν υπάρχει Ανδρέου στο Ιπποκράτιο. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα. 2310-892000(τηλ.κέντρο) 2310-892357(Εντατική)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.