^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Ανοιξα το τοπικ υστερα απο ενα ακομα επεισοδιο απ'τα ''Φιλαρακια'' οπου καθε φορα που τα βλεπω διαπιστωνω οτι η ''Μονικα'' εχει πολλα χαρακτηριστικα μου , αλλα μαλλον δεν ηταν καλη ιδεα . πριν τη δίαιτα ε?
paschalia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Να μην αμφιβαλλεις . Θα την εχω στο μυαλο μου , οποτε βλεπω παρομοια ποστς ( σαν ολα σχεδον τα παραπανω) .. Υ.γ. για ατομο που απαξιει παντως , μια χαρα τα πας . (Σκιστηκε που σκιστηκε , δε βαριεσαι , ας το συνεχισω )
LL_NEO Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 πριν τη δίαιτα ε? my thoughts exactly mate....
paschalia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Πως εχω την εντυπωση οτι ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου δεν αλλαζει κατα την πορεια της ζωης του , ειτε απο Κειτ Μος γινει Παβαροτι , ειτε απο Παβαροτι γινει Μος . Αλλα που να ξερω εγω απο αυτα..
Chinaski Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 E pos den allazei re pasxalia o xaraktiras tou anthropou kata tin poreia tis zois tou.Mallon lathos entuposi exeis. Filika.
john1987 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 ειμαστε off topic.... πιστευω οτι ο χαρακτηρας του ανθρωπου διαμορφωνεται σε πολυ μικρη ηλικια και δεν αλλαζει ποτε!!! το μονο που μπορει να βελτιωθει ειναι η εξωτερικη συμπεριφορα... αλλα τα βασικα στοιχεια του χαρακτηρα μενουν αναλλοιωτα....
paschalia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Chinaski ο χαρακτηρας μας διαμορφωνεται μεχρι τα 5(?) -6(?) χρονια μας . Μετα απλα αλλαζει ελαφρα με τις εκαστοτε εμπειριες , αλλα οχι ολοκληρωτικα . Ο Γιαννης το ειπε αρκετα πιο σωστα .
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Εάν κρίνω απο μερικά Post σου πάντως, ακόμα έχεις χρόνο να διαμορφώσεις τον χαρακτήρα σου.
hugelacky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Ρε σεις γιατί την κράζετε συνεχώς την κοπέλα? Όχι τπτ άλλο αλλά αλλά μαμιούνται και τα threads έτσι.... Θέλετε κράξιμο? PM! Ή στην τελική ignore list... Εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε? Δεν γνωρίζω την προϊστορία την "κόντρας", και στα @@ μου κιόλας, δεν με ενδιαφέρει καν. Και δεν παίρνω το μέρος κανενός! Αυτό που βλέπω όμως με χαλάει! Και μην πεί κανείς "αν σε χαλάει μην μπαίνεις", εδώ δεν είμαστε για να κραζόμαστε μεταξύ μας, ούτε να βλέπουμε τέτοια posts. so peace...or whatever... :-| ps. αν λέω κάτι λάθος κράξτε κι εμένα...
kleidokratwr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Πολύ θα γούσταρα να ήμουν αυτό το κωλόπαιδο ο cartman απο το Southpark. :wink: ps. αν λέω κάτι λάθος κράξτε κι εμένα... Μια χαρά τα λες και έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλα παρόλα αυτά το κράξιμο πρέπει να πέσει. ΚΡΑΑΑΑ, ΚΡΑΑΑ, ΚΡΑΑΑ. :-P
^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Ο χαρακτήρας του ανθρώπου αναπτύσεται συνεχώς μέχρι το πέρας της ζωής του, απλώς σε κάποιους (ες) η ανάπτυξη σταματάει στα 5-6 χρόνια και πλέον της ηλικίας αυτής ο εγκέφαλος τελματώνει.
dim_b Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Ευχαριστούμε που παίξατε μαζί μας. Για τα υπόλοιπα υπάρχουν και τα pm's
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.