Προς το περιεχόμενο

Τηλεοπτικος -κινηματογραφικος χαρακτηρας

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω πιο κοντα στο χαρακτηρα μου(οχι με την εννοια του αλκοολικου)ειναι "ενας συνηθισμενος ανθρωπος κατω απο ασυνηθιστη πιεση",ο χαρακττηρας που υποδυθηκε ο κροου στο insider...

Δημοσ.

Δηλαδή ντύνεσε στα μαύρα, φοράς μπέρτα και βγαίνεις τις νύχτες στους δρόμους να δείρεις κόσμο ? :-)

Δημοσ.

Ανοιξα το τοπικ υστερα απο ενα ακομα επεισοδιο απ'τα ''Φιλαρακια'' οπου καθε φορα που τα βλεπω διαπιστωνω οτι η ''Μονικα'' εχει πολλα χαρακτηριστικα μου , αλλα μαλλον δεν ηταν καλη ιδεα .

Δημοσ.

egw tin vriskw wraia tin idea sou, apla den mou exei erthei kati akoma kata nou!

pantws otan imoun pio mikros imoun periptwsi Daniel-son (without the karate-issues!)

kai mentoras mou na to pw gia kapoia xronia(2,3), itan enas nautikos apo tin mesi anatoli!! milame 12-13 xronwn kapou ekei(deka xronia pisw) kai den ta vgazw auta ap'to myalo mou opws oi parapanw me ton batman kai tin gardaroba tou! :)

cheers!

Δημοσ.

Παναγιωτης.Σ μη κρατιεσαι .

Κριμα ειναι . Εκφρασου ελευθερα .

Οπως φαινεται , δεν εχεις σκοπο να μην ανακατευεσαι , να μη σπαμαρεις , να μη με βαλεις σε ignore list και να μην σταματησεις μεχρι να πετυχεις αυτο που θες .

Μονο που δεν το λες και σε μενα ? Ετσι ισως να σε γλυτωσω απο ξοδεμα ασκοπου bandwidth .

Na ηρεμησεις κιολας βρε αδερφε .

Δημοσ.

paschalia, απο τις 7 προτάσεις που έχει το πόστ [;)] σου, κατάλαβα μόνο τις 3 πρώτες.

Οι υποδέλοιπες, sorry κιόλας, αλλά δεν βγάζουν νόημα.

Παρά το έντιτ [;)], δεν κατάλαβα ακόμα ...

Ίσως ένα δεύτερο να βοηθήσει [εσένα κυρίως, και εμένα κατ' επέκταση].

Τι λες..?

Δημοσ.
Ποιος ειναι αυτος ο χαρακτηρας που εχει τα πλεον κοινα στοιχεια με τον δικο σας ?

Aνάλογα τις περιστάσεις.

Οταν βλέπω τον Γιωργάκη να έχει λύσεις για όλα τα προβλήματα τώρα που είναι απέξω από τον χωρό,μπαίνω στο πετσί του Χάνιμπαλ Λέκτερ.

Οταν μου κορνάρει ταρίφας να ξεκινήσω στο φανάρι,γίνομαι ο Γκιωνάκης στα "Κίτρινα Γάντια".

κλπ κλπ

Δημοσ.
Οπως φαινεται , δεν εχεις σκοπο να μην [...] σταματησεις μεχρι να πετυχεις αυτο που θες .

Μπράβο εκπληκτικό. Αντιλήφθηκες ότι κάποιος έχει σκοπό να πετύχει αυτό που θέλει. Νομίζω ότι είσαι η πρώτη. Συνήθως όλοι έχουν σκοπό να πετύχουν αυτό που δε θέλουν.

Τι να πω.

positive14.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...