Προς το περιεχόμενο

me mia Mobo asus a8v deluxe dwro 1 kilo bugs!

Made in Crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κάτσε, όταν λέμε revision, δεν εννοούμε hardware?

Nαι, hardware είναι και δεν μπορείς να το αλλάξεις.

πως βλέπεις ποιά revision εχεις?

Μπορείς πολύ εύκολα να το δεις επάνω στην μητρική. Το γράφει δίπλα στο όνομα του μοντέλου.

Έχω ακούσει ότι το κουτί της Rev 1.0 και της Rev 2.0 έχουν διαφορετικό χρώμα. Αυτό όμως δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Η δική μου πάντως με το Rev 2.0 ήταν σε άσπρο κουτί.

Επίσης μπορείς να το δεις χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα σαν το cpuz

Δημοσ.

Η rev2 δεν έχει το wifi απ΄οτι ξέρω.Εγώ έχω 1.0 και δεν μου έχει κάνει ποτέ πρόβλημα! (οκ έχει λίγο κάτω επιδόσεις, αλλά είναι από τις πρώτες 939 mobos, 1 χρόνο την έχω :D )

Δημοσ.
Η rev2 δεν έχει το wifi απ΄οτι ξέρω.Εγώ έχω 1.0 και δεν μου έχει κάνει ποτέ πρόβλημα! (οκ έχει λίγο κάτω επιδόσεις, αλλά είναι από τις πρώτες 939 mobos, 1 χρόνο την έχω :D )

Εδώ κάνεις ένα λάθος. Η έκδοση με το Wifi είναι κάτι ξεχωριστό και δεν έχει σχέση με το revision. Αφού άλλαξε το revision, σίγουρα υπάρχει mobo με wifi rev 1.0 και rev 2.0 .

Δημοσ.

Εμένα πάντως η A8V deluxe μου είναι rev1.02, ήταν στο άσπρο πακέτο και με wifi.

Αφού με παίδεψε αρκετά, τη σιχάθηκα και πήρα μια DFI SLi-DR, κλάσεις ανώτερη...

Δημοσ.

Όχι, προβλήματα με τον ήχο (κατά έναν περίεργο τρόπο!) δεν είχα κανένα. Μάλιστα την είχα δουλέψει με κάρτα ήχου SoundBlaster Audigy 2 ZS, ενώ τώρα δουλεύει -στο 2ο pc- εδώ και αρκετό καιρό με την onboard κάρτα ήχου και πάντα τους τελευταίους drivers. Κανένα πρόβλημα σε αυτό τον τομέα! Γιατί? Εσένα τι πρόβλημα σου δημιουργεί?

Δημοσ.

Kai ego eixa polla provlimata me tin sigekrimeni MB(blepe paliotera post).

Pira tin GigaByte GA-K8NXP-9 alla kai me aytin exo provlimata.Exo 4 Sata HDs kai den mporo na valo 5 kai as exei gia 8.Molis valo 5 kolaei stin arxi pou bootarei.

An kai exo dosei ena karo lefta telika Itan i xeiroteroi anavathmisi sto perasma Gia A64pou exo kanei apo tote pou asxoloume me ta pc.

Δημοσ.

trexw mono ton media player tis MS kai ekei pou paizei an trexw kapia alli efarmogh troei psila kolimata san na paizei kapios me to cue! H to pc mou einai daimonismaino h einai gia ta baza h mobo egw varethei tis m.... tis. kai den diathetw tin areth tis ipomonis katholou. pio palia me xeiroterh mobo ipotihtete den eixa kanena provlima kaieidika me ton hxo

Δημοσ.

Το rev. βαση νομου οι εταιρειες το χαραζουν πανω στις motherboards σε κοινη θεα ( συνηθως κοντα στα memmory slots ).

Οπως και να εχει τα rev συνηθως δηλωνουν αλλαγη στο Bios ( εκτος απο σπανιες περιπτωσεις. Βλεπε Gigabyte και πολλαπλασιαστες. ) και οχι στο hardware γιαυτο και οι εταιρειες στα bios γραφουν διπλα το rev.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...