Λαλάκης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Είμαι άσχετος με το τι παίζει με τα laptop και θα ήθελα να κάνω μια χαζή ερώτηση.Ένας φίλος μου έχει ένα laptop της acer.Κάποιο aspire-δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο-.Η ερώτηση είναι τι μπορεί να αλλάξει στο laptop αν χαλάσει.Ρωτάω για όλες τις συκευές.
GT1807 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Βασικα σχεδον ολα.Το κοστος βεβαια ειναι αλλο θεμα.Απο την οθονη κ τον mobo μεχρι την ram,το floppy κ το dvd τα παντα βασικα.Βεβαια το κοστος ειναι δυσβασταχτο.Αυτα. Τα σέβη μου.
Λαλάκης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Ok.Thx για την βοήθεια!Απλά ήξερα ότι παλιότερα αν καει κάτι θα πρέπει να αλλάξεις πολλά πράγματα.Για παράδειγμα δεν μπορείς να αλλάξει μόνο την κάρτα γραφικών.Έτσι δεν είναι?
GT1807 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Βασικα μπορεις στα καινουρια μοντελα.Μπαινει κ βγαινει πανευκολα.Αν ομως ειναι shared τοτε νομιζω οτι παει "κουτι" με το mobo.Θα το καταλαβεις απο τα specifications του laptop. Τα σέβη μου
manowar13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 sta perissotera aspire allazei h karta grafikwn pes mou montelo an thes na se voithisw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.