Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Artists Of All Time

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Pote tha parousiaseis ta apotelesmata? pantos an thes mporo na se voithiso gia na ta deixoume pio omorfa...exo ena programma pou mporei na sou vgalei ta apotelesmata upo tin morfi mparon...kali ora san tis ekloges...opote an thes mporo na sta ftiaxo...let me know....kala kouragia pantos opos kai na exei :-)

Δημοσ.

13 λιστες

373 καλλιτεχνες

Ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα υπαρχουν καποιες μικροεκπληξεις στα 100 πρωτα.

Η παρουσιαση θα ξεκινησει αυριο καλως εχοντων των πραγματων :)

Δημοσ.

Μιά ερώτηση σχετικά με τη βαθμολογία. Αν στείλουμε λιγότερους από 50, πως θα δωθούν οι πόντοι; Θα ξεκινήσεις από τον 1ο ή από τον τελευταίο;

Δεν θέλω να γεμίσω τη λίστα με "όχι και τόσο αγαπημένους", αλλά θεωρώ ότι είναι άδικο ο 1ος δικός μου να πάρει τους ίδιους πόντους με τον 20ο κάποιου άλλου (όπως είχες πει στην αρχή).

Δημοσ.

Κοιτα ομως, απο την αλλη ειναι αδικο να στειλει καποιος πχ ενα top 5 και να μοιρασει ποντους σε καποια ονοματα που του αρεσουν - και παραλληλα να μη δωσει ποντους σε αλλα ονοματα που του αρεσουν λιγοτερο, γιατι ετσι αυτα τα ονοματα θα "πεσουν" στην καταταξη.

Ολοι εχουμε νομιζω 50 ονοματα που μας αρεσουν περισσοτερο η λιγοτερο.

Το 100% δικαιο θα ηταν βεβαια να στειλουν ολοι 50 καλλιτεχνες.

Και ευτυχως η δυστυχως μονο 2-3 εχουν στειλει λιγοτερους (γυρω στους >40)

Η ψηφοφορια ληγει αποψε τυπικα, αλλα αν καποιος στειλει λιστα πριν αρχισει η παρουσιαση - καποια στιγμη αυριο - θα γινει δεκτη.

Δημοσ.

Ερώτηση No1: Η παρουσίαση θα γίνει εδώ ή θα ανοίξει ξεχωριστό topic?

Ερώτηση No2: Πόσα ονόματα θα παρουσιάζονται κάθε μέρα? (μέχρι 10 είναι καλά πιστεύω)

Ευχαριστώ! :P

Δημοσ.

Τις προσωπικές μας λίστες θα τις παρουσιάσουμε αφού ολοκληρωθεί η παρουσίαση της συγκεντρωτικής;

Τα δικά μου σκέφτομαι να τα παρουσιάσω σε μιά εκπομπή στο radio Μπλα-Μπλα και θέλω να ξέρω αν θα πρέπει να αρχίσω να προετοιμάζομαι ή έχω καιρό ακόμα :lol:

(Eνδιαφέρεται κανένας άλλος να κάνει live παρουσίαση της δικής του λίστας, γιά να κανονίσουμε τις ημερομηνίες που μας βολεύουν; )

Δημοσ.
(Eνδιαφέρεται κανένας άλλος να κάνει live παρουσίαση της δικής του λίστας, γιά να κανονίσουμε τις ημερομηνίες που μας βολεύουν; )

Εννοείται οτι θα γίνει και προσωπική παρουσίαση. Αν είναι να κανονιστεί και να οριστούν ημερομηνίες ώστε να ακούσουν όσοι ενδιαφέρονται!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...