Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Artists Of All Time

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να δω πραγματικα κ εγω ποσοι θα βαλουν ονοματα απο "ενθουσιασμο" ειτε απο "υποχρεωση" βλεπε Beatles.

TheBoyFromSalina συμφωνω οτι ειναι για τη πλακα μας κ ουτε περιμενω να κριθω γι αυτο κ ουτε με ενδιαφερει κ ολας. Αλλα υπαρχουν πολλα ατομα για πολλους λογους το καθενα θα επρεπε να εχουν ιδια θεση!

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για μενα βαραινουν αρνητικα και οι εκαστοτε πατατες των καλλιτεχνων.

πχ οι Corrs εβγαλαν ενα αλμπουμ που μ αρεσει πολυ και μετα 100 εμετικες π@π@ριες' date=' οποτε δεν τους ψηφισα[/quote']

Σ'αυτό θα διαφωνήσω...

Για εμένα βαρύτητα έχουν ΜΟΝΟ οι θετικές στιγμές τους...

Εξάλλου οι περισσότεροι αγαπημένοι μας περάσαν απο στάδια μουσικής παρακμής και όμως αγαπήθηκαν λόγω της έμπνευσης που είχαν κάποτε..

Συνεπώς θεωρώ αγαπημένο κάποιον και στις καλές και στις κακές..

Πόσοι καλλιτέχνες με πάνω απο 10 χρόνια πορείας δεν βγάλανε πατάτες??

Πόσοι απο αυτούς δεν στηρίχτηκαν σε παλιά μουσικά τεχνάσματα (της εποχής που αναδείχτηκαν..βλ.Rolling Stones) για να ξαναβγάλουν καλές δουλειές...(για εμένα είναι εξαιρετικό το 'A Bigger Bang' τι σημαίνει ότι θα το κρίνω αρνητικά επειδή βρίσκω κοινές με το παρελθόν ενορχηστρώσεις??)

Πόσοι απο αυτούς δεν ξανασμίξανε μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν οικονομικά συμφέροντα...

Ελάχιστοι...Δυστυχώς...

Δημοσ.
Είναι απαραίτητο; :lol:

Έχω ήδη περισσότερους από 50 και δεν θα ήθελα να βγάλω και άλλους έξω.

Σχετικα με αυτο το θεμα.

Οποιος θελει ας βαλει τους συγκοινωνουντες καλλιτεχνες ξεχωριστα.

Οποιος θελει να βαλει τον καλλιτεχνη και τα συγκροτηματα του στην ιδια θεση' date=' ας προσδιορισει σε ποιο απο τα ονοματα θα μπουν οι ψηφοι του.

Αργοτερα μπορει, αν θελει, να εξηγησει την ψηφο του κατα την παρουσιαση.

Καλυτερα ετσι? :)

Αλλα υπαρχουν πολλα ατομα για πολλους λογους το καθενα θα επρεπε να εχουν ιδια θεση

Τι κοινο θα μπορουσε να εχει η ποπ πορεια τoυ Phil Collins με το progressive rock των Genesis? Ποσο διαφορετικος ειναι ο Morrissey χωρις την κιθαρα και τη μουσικη του Marr?

Σου φερνω ακραια παραδειγματα μεν, αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω.

Δημοσ.

Παιδιά έτσι και αλλιώς για την πλάκα μας την κάνουμε την λίστα, θα ήταν πραγματικά κρίμα να μην στείλουν κάποια μέλη την δική τους. Πόσο μάλλον αν αυτά είναι ιδιαίτερα ενεργά στο forum. :-|

Δημοσ.
Επίσης είναι φοβερά άδικο να γίνει η βαθμολογία έτσι όπως έχει υποδειχτεί..

Γιατί δηλ.αν εγώ έχω τους Waterboys πρώτους σε μια λίστα με 10 να πάρουν 10 πόντους και κάποιος που έχει βάλει 50 απλα για να συμπληρώσει να πάρει ο δικός του πρώτος 50!

Ομοίως γιατί σε μια λίστα με 10 οι EBTG σε εμένα να πάρουν 1 πόντο και ο δέκατος του άλλου να πάρει 40???

Φυσικά αν δεν βρεθεί κάποιος τρόπος δίκαιης αξιολόγησης εγώ δεν θα στείλω καθόλου...(Και δε το λέω εκβιαστικά χεστήκ@τε στο φινάλε φινάλε απλά για θέμα δίκαιης αξιολόγησης...)

Να προτείνω μία λύση?

Μιας και από ότι έχω καταλάβει έχουμε καταλήξει στον μαγικό αριθμό 50 (εγώ τόσους έβαλα), να γίνει μια αναγωγή σε αυτό τον αριθμό, ανεξάρτητα από τις επιλογές του καθενός. Πιο συγκεκριμένα, σε μία λίστα με 50, ο πρώτος παίρνει 50 βαθμούς, ο δεύτερος 49 κ.ο.κ. Σε μια λίστα με 10, ο πρώτος παίρνει πάλι 50, ο δεύτερος 45, ο τρίτος 40 κ.ο.κ..

Όσο για το θέμα περί "ενθουσιασμού" και "υποχρέωσης", δεν είναι απαραίτητο το ότι έχεις βάλει πρώτη θέση ένα supergroup το ότι το κάνεις από υποχρέωση... Μπορεί να έχει μεστώσει μέσα σου ο ήχος τους, και όντως να μπαίνει στην πρώτη θέση για σένα... Απλά πολλές φορές τυχαίνει να είναι και supergroup... Για παράδειγμα στη δικιά μου λίστα οι Beatles δεν υπάρχουν, παρόλο που έχω ακούσει τα πάντα από αυτούς, μου αρέσουν και τους εκτιμώ σαν καλλιτέχνες.... Απλά, άλλοι είναι πιο ψηλά στην προτίμησή μου και πιο βαθεία στην καρδιά και το μυαλό μου.

@Christina... Δεν θα στο συγχωρήσω αυτό για τους Pink Floyd... Ακους εκεί να μην είναι στη λίστα σου.... :P

Δημοσ.

Σωστή η πρόταση του Vagpap...

Όσο αναφορά αυτά που λέτε για το πόσο pure είναι η επιλογή του καθενός αυτό δεν είναι κάτι που θα με αποτρέψει να συμπεριλάβω αγαπημένα συγκροτήματα που δεν τα ξέρει σχεδόν κανένας ούτε να αποκλείσω απο την λίστα μου μεγάλα ονόματα.Και γώ πχ αν και έχω ακούσει αρκετά Beatles δεν θα μπούν στην λίστα μου μιάς και δεν με έχουν κερδίσει.Άλλο πράγμα ο σεβασμός μου για αυτά που έχουν κάνει και άλλο πράγμα η αγάπη για μία μπάντα...

Τώρα όντως θα ήταν κρίμα να μήν στείλουν λίστα κάποια άτομα (ναι Cris για σένα λέω) για αυτούς τους λόγους...Εκτός απο κρίμα δεν θα είχε και πλάκα.Δεν είναι και τόσο σοβαρή η λίστα ρε παιδιά...Για να περάσουμε καλά την κάνουμε...Στείλτε τα γκρουπ που γουστάρετε χωρίς ενδοιασμούς!!!

Και μένα με δυσκολεύει η κατάταξη αλλά δεν πειράζει...Είπαμε για πλάκα είναι...Επίσης να αναφέρω το πόσο με έχει σημαδέψει το γκρουπ που έβαλα πρώτο και ας είναι απο τα πιο γνωστά συγκροτήματα του κόσμου...Για μένα είναι κάτι προσωπικό και το δέσιμο μου με την μπάντα ξεπερνάει φυσιολογικά όρια...Τί και αν είναι οι Metallica?Τί και άν άλλοι τους οικειοποιούντε σαν τέλειο συγκρότημα (κάτι που μπορεί να φαντάζει σε μένα πιο ψεύτικο απο το δικό μου συναίσθημα?)...!?Η μουσική είναι κάτι αρκετά το προσωπικό όπως επίσης και κάτι που συνδέει άτομα μεταξύ τους!!!

Δημοσ.
Τι κοινο θα μπορουσε να εχει η ποπ πορεια τoυ Phil Collins με το progressive rock των Genesis? Ποσο διαφορετικος ειναι ο Morrissey χωρις την κιθαρα και τη μουσικη του Marr?

Σου φερνω ακραια παραδειγματα μεν' date=' αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω.[/quote']

Ισως εγω δεν εθεσα σωστα αυτο που ηθελα να πω, δεν εννοουσα την "συνυπαρξη" συγκροτηματων κ μελων στην ιδια θεση. Απλα οτι πολλοι καλλιτεχνες στη δικια μου λιστα συμπιπτουν στην ιδια θεση για διαφορετικους λογους ο καθενας ως προσωπικη καταξη κ οχι λογω σχεσης μεταξυ τους!

Θα συμφωνησω με τον Godfath3r για το θεμα των ονοματων. Ο σκοπος δεν ειναι να γινει μια "πολιτικα ορθη" λιστα ετσι ωστε να αναδειχτουν οι "αντικειμενικα" καλυτεροι αλλα οι πιο αγαπημένοι του καθενος! Θα κανω μια τελευταια προσπαθεια καταταξης κ αν βγαλω ακρη με εμενα θα προσπαθησω να μη ειμαι εκπροθεσμος!

Δημοσ.
9 συμμετοχες' date=' οι περισσοτερες οχι απο γνωστα ατομα του φορουμ της Μουσικης

[b']288[/b] καλλιτεχνες

Το πρωτο ονομα εχει διαφορα 4 ποντων απο το δευτερο.

Kαλο κουραγιο M8.. :P Aν με 9 συμμετοχες εχεις 288 καλλιτεχνες...

Δημοσ.

Ανεβασε το αρχειο σου καπου, π.χ. στο rapidshare.de η στο yousendit.com και στειλε μου το link.

Αν συναντησεις δυσκολιες, κανε copy / paste τη λιστα στο ΠΜ και θα αναλαβω τα υπολοιπα. ;)

Δημοσ.
Ο χρήστης TheBoyFromSalina έχει υπερβεί το όριο συνολικών αποθηκευμένων προσωπικών μηνυμάτων που του αντιστοιχεί και δε μπορεί να λάβει επιπλέον μηνύματα μέχρι να ελευθερώσει χώρο για αποθήκευση.

Σβήσε καμμιά λίστα για να σου στείλω την δική μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...