TheBoyFromSalina Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 θα αναγαστώ να βάλω και λίγο ό,τι να 'ναι μέσα. Και τα δικα μου ετσι ειναι ;-)
Godfath3r Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Να στείλεις Cristina, δεν πειράζει!!!Και εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα στην κατάταξη...Νοιώθω οτι ρίχνω πολλά γκρούπ αλλά τί να κάνουμε αυτά έχουν οι λίστες... @BoyFromSalina, μάλλον πέμπτη θα την λάβεις... :-P
dim_b Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Άσε που δεν φτάνουν τους 50 οι αγαπημένοι μου και θα αναγαστώ να βάλω και λίγο ό,τι να 'ναι μέσα. Να σου δώσω μερικούς από τους δικούς μου; Αν αναγκαστώ να βάλω ξεχωριστά τους solo καλλιτέχνες και τα groups που συμμετείχαν, θα ξεπεράσω κατά πολύ τους 50
robas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Έχω προβλημα στην κατάταξη. Μου είναι απίστευτα δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιους καλλιτέχνες.Άσε που δεν φτάνουν τους 50 οι αγαπημένοι μου και θα αναγαστώ να βάλω και λίγο ό' date='τι να 'ναι μέσα. [/quote'] Θα σου έλεγα να τους βάλεις στο excel και να πατίσεις την επιλογή ramdom αλλά δεν έχεις excel :razz: :razz: Πέρα απο την πλάκα αφού ήταν δικιά σου ιδέα το όλο project δεν θα ήταν σωστό να μην στείλεις λίστα :wink: ps: πώς μπορώ να κάνω σε ένα pm attachment?
Cristina Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Όσοι δεν έχετε χώρο, σας νοικιάζω τις θέσεις 35-50. Τιμές συζητήσιμες. Edit: Δεν έχω Excell αλλά πλέον έχω εκείνο από το Open Office... Μετράει; :roll: Μπορεί κάποιος να μου πει πως να κάνω εκεί τη λίστα; Διότι δεν έχω ιδέα από Excell... :roll:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Αν θες να τα κανεις στο open office, βαλε σε μια στηλη τους αριθμους 1-50 και διπλα τους, σε αλλη στηλη, τους καλλιτεχνες σου Στειλτα σε pm η σε txt, θα τα βρω εγω μετα
Mixalakis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Να κάνω μια ερώτηση... Θα θεωρούσατε ποτέ έναν καλλιτέχνη αγαπημένο σας επειδή λατρεύετε ένα και μόνο κομμάτι του..??? :roll:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Oι fans της ηλεκτρονικης μουσικης δεν εχουν δωσει δυναμικο παρων ακομα. To chart κατακλυζεται απο κιθαρες.
Cristina Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Να κάνω μια ερώτηση...Θα θεωρούσατε ποτέ έναν καλλιτέχνη αγαπημένο σας επειδή λατρεύετε ένα και μόνο κομμάτι του..??? :roll: Προσωπικά, όχι. Γι αυτό και δεν έχω 982374 ονόματα στη λίστα μου. Αν δεν μου αρέσει ένα μεγάλο ποσοστό των δουλειών του ή δεν έχω ακούσει τουλάχιστον το 50% από όσα έχει κάνει ώστε να μπορώ να έχω μια πιο πλήρη άποψη για αυτόν, δεν μπορώ να τον βάλω στη λίστα. Είναι θέμα ηθικής για μένα. Ακόμα και ένα album να έχει θα πρέπει να μου αρέσει κατά 90% ώστε να μπορώ να πω πως είναι αγαπημένος. Για παράδειγμα, ο ήχος των Pink Floyd μου αρέσει πολύ και γενικώς σαν group τους εκτιμώ, κλπ κλπ κλπ... Αλλά δεν είναι στη λίστα μου και ούτε πρόκειται να μπουν γιατί δεν έχω βιώσει μεγάλο μέρος της μουσικής τους. Το ότι μου αρέσουν πάαααρα πολύ 10 κομμάτια τους και έχω ακούσει 3-4 albums τους, δεν μπορεί να τους δώσει θέση στη λίστα μου. Θέλω αυτή η λίστα να με αντιπροσωπεύει όσο πιο πολύ γίνεται. Είμαι πολύ αυστηρή; :roll:
vsls Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Παντως 15αδα δε βγαινει με τπτ εκτος αν υπαρξουν κ ισοβαθμιες!!! Κ εγω εχω το ιδιο προβλημα με τον Dim κ εχω περισσοτερους απο 50... Λογικα θα εχεις ακομα μια λιστα λιγοτερη! @Mixalakis Αναλογα το τραγουδι κ ποσο σε επιρρεασε εσενα προσωπικα. Τωρα αν σου αρεσει ΜΟΝΟ 1 κ ολα τ αλλα σου ειναι απο αδιαφορα εως αθλια θα ειναι περιεργο να μπει ενας ολοκληρος καλλιτεχνης για μια μονο στιγμη αναλαμπης στη καριερα του! @Cristina για τους Pink Floyd ειμαι μεγαλος φαν αν κ εγω δεν τους εζησα καθολου (οπως το μεγαλυτερο ποσοστο των πραγματικα αγαπημενων μου καλλιτεχνων) αλλα αν καποιον δεν τον εκφραζουν γιατι να μπουν στη λιστα του? Επειδη το "λεει" ο κοσμος? Αυτο θα ηταν τοσο ευκολο οσο ευκολες ειναι αυτες οι λιστες που βγαζουν συνεχως το καλυτερο δισκο το Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ισα ισα για να βγουν απο την υποχρεωση!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Θα αναφερω τα λογια του Πετριδη, που σχολιασε τη λιστα της εκπομπης του καπως ετσι: "Τη λιστα την καναμε για να σπασουμε πλακα - ασχετα αν επιδειξαμε σοβαροτητα οταν τη φτιαχναμε"
Cristina Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 [...]@Cristina για τους Pink Floyd ειμαι μεγαλος φαν αν κ εγω δεν τους εζησα καθολου (οπως το μεγαλυτερο ποσοστο των πραγματικα αγαπημενων μου καλλιτεχνων) αλλα αν καποιον δεν τον εκφραζουν γιατι να μπουν στη λιστα του? Επειδη το "λεει" ο κοσμος? Αυτο θα ηταν τοσο ευκολο οσο ευκολες ειναι αυτες οι λιστες που βγαζουν συνεχως το καλυτερο δισκο το Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ισα ισα για να βγουν απο την υποχρεωση! Βασίλη δεν με πιάνεις... Δεν λέω να έχω ζήσει το group την εποχή που μεσουρανούσε. Αλλά... Να έχω βιώσει μεγάλο μέρος της μουσικής τους' date=' να την έχω κάνει κτήμα μου, να την έχω αισθανθεί. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή... :roll: Για μένα είναι πολύ σημαντικό να έχω νιώσει έντονα συναισθήματα ακούγοντας κάτι ώστε να το βαφτίσω «αγαπημένο». Αν τέτοια συναισθήματα δεν τα έχω νοιώσει για μεγάλο ποσοστό δουλειών ενός καλλιτέχνη, δεν μου πάει να τον βάλω στη λίστα επειδή ένα μόνο τραγούδι με άγγιξε πολύ. Κόβω φλέβες για το «[b']For You[/b]» των Triumvirat. Έχω ακούσει 3-4 albums τους και δεν με άγγιξε η μουσική τους όσο αυτό το συγκεκριμένο τραγούδι. Δεν μου πάει να τους βάλω στη λίστα επειδή και μόνο αυτό το ένα και μοναδικό τραγούδι είναι για μένα τόσο πολύ σημαντικό.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Για μενα βαραινουν αρνητικα και οι εκαστοτε πατατες των καλλιτεχνων. πχ οι Corrs εβγαλαν ενα αλμπουμ που μ αρεσει πολυ και μετα 100 εμετικες π@π@ριες, οποτε δεν τους ψηφισα
Mixalakis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Cristina θα συμφωνήσω μαζί σου ... Η ερωτησή μου πιστεύω να κατάλαβες όμως πως είχε ρητορικό χαρακτήρα.. Άραγε ΠΟΣΟΙ απο αυτούς που θα στείλουν τις λίστες τους θα βάλανε σα κριτήριο τη συνολική δουλειά καλλιτεχνών και την απηχησή τους σε αυτούς προσωπικά και πόσοι(σχεδόν οι περισσότεροι υποθέτω) θα βάλουνε καλλιτέχνες super groups (που κόβω τα κεφάλι μου) θα έχουν ακούσει 1-2..10 τραγούδια μόνο....απλά και μόνο για να συμπληρώσουν τη λίστα με τους 50... θα είχε πλάκα αν βρισκόμασταν όλοι μας και τετ-α-τετ τους ρωτάγαμε απο κοντά κάποιους που θα έχουν βάλει τους Beatles ας πούμε(γιατί απλά οι Beatles ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη μουσική...) αν ξέρουν πάνω απο 10 τίτλους κομματιών τους... :roll: Btw θα αποφασίσω τελευταία στιγμή αν θα στείλω κάποια λίστα... Σίγουρα πάντως αν θα στείλω θα περιέχει 10 (και πολλά λέω) ονόματα... Άσχετα αν μπορεί να έχω ακούσει ότι έχω ακούσει... Επίσης είναι φοβερά άδικο να γίνει η βαθμολογία έτσι όπως έχει υποδειχτεί.. Γιατί δηλ.αν εγώ έχω τους Waterboys πρώτους σε μια λίστα με 10 να πάρουν 10 πόντους και κάποιος που έχει βάλει 50 απλα για να συμπληρώσει να πάρει ο δικός του πρώτος 50! Ομοίως γιατί σε μια λίστα με 10 οι EBTG σε εμένα να πάρουν 1 πόντο και ο δέκατος του άλλου να πάρει 40??? Φυσικά αν δεν βρεθεί κάποιος τρόπος δίκαιης αξιολόγησης εγώ δεν θα στείλω καθόλου...(Και δε το λέω εκβιαστικά χεστήκ@τε στο φινάλε φινάλε απλά για θέμα δίκαιης αξιολόγησης...) Επίσης Βασιλάκη μου χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός απεναντί σου μακάρι να έχεις ακούσει σε ότι έχεις βάλει μεγάλο μέρος της δισκογραφίας τους και απλά να μη πετάς ονόματα που καλώς η κακώς συμμάδεψαν μουσικά αυτόν τον αιώνα...(Και όχι μόνο να έχεις ακούσει αλλά να έχεις και βινύλιο ή cd's...που θεωρώ πως είναι δείκτης αγάπης κάποιου προς το αγαπημένο του καλλιτέχνη...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.