Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Artists Of All Time

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας υπαρξει συμμετοχη, κι ας τα στειλετε κι αναποδα :mrgreen:

Aυτο που δε θα ηθελα να δω ειναι να εχει ξεκινησει η παρουσιαση και να αρχισουν παραπονα απο ατομα που δε θα εχουν ψηφισει. Νομιζω 3 βδομαδες περιθωριο ηταν υπεραρκετες.

Ευχαριστω οσους εχουν συμμετασχει ως τωρα - μολις ελαβα αλλη μια λιστα.

Μεχρι στιγμης εχουν ψηφιστει 129 ονοματα και το ειδος που φαινεται να κυριαρχει ειναι το ροκ. Υπαρχουν ομως πολλα περιθωρια για ανατροπες. ;)

Δημοσ.

Ναι, κι εγώ αυτό πιστεύω για τις 2 τελευταίες μέρες.

Aυτο που δε θα ηθελα να δω ειναι να εχει ξεκινησει η παρουσιαση και να αρχισουν παραπονα απο ατομα που δε θα εχουν ψηφισει. Νομιζω 3 βδομαδες περιθωριο ηταν υπεραρκετες.
Σωστό αυτό.

btw και η δικιά μου έτοιμη είναι κατά 95%, κάτι ψιλοαλλαγές μένουν και θα την έχεις σε excel σε 2-3 μέρες. :wink:

Δημοσ.

+1 με τη δικια σου. :mrgreen:

Θα ηταν προτιμοτερο νομιζω οταν ενας καλλιτεχνης που σας αρεσει εμπλεκεται σε συγκροτημα(τα) και εχει και σολο δουλεια, να τα ξεχωριζετε.

Π.χ. Eric Clapton - Yardbirds - Cream - Derek and the Dominos να μπουν σε διαφορετικες θεσεις.

Δημοσ.

Godfather, δε στελνεις κι εσυ τις προτιμησεις σου επιτελους? :D

Τωρα για τους... πολλαπλους καλλιτεχνες τι να πω. Οι πρωτοι που εστειλαν λιστες τους εχουν ξεχωριστα. :?

Δημοσ.

Έχω προβλημα στην κατάταξη. Μου είναι απίστευτα δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιους καλλιτέχνες.

Άσε που δεν φτάνουν τους 50 οι αγαπημένοι μου και θα αναγαστώ να βάλω και λίγο ό,τι να 'ναι μέσα. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...