TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δηλαδή για να καταλάβω...Πρώτο θα μπεί το συγκρότημα που έχω ξοδέψει περισσότερο ώρες ακούγοντάς το? Πρωτο θα μπει αυτο που σου αρεσει περισσοτερο. Απλα. Τελεία. Ήδη οι πρώτες 5 μπάντες έχουν μπεί... Αρα καταλαβες. :-P
Mixalakis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Οσο για τη μετονομασια του θεματος' date=' την αρμοδιοτητα εχει η Χριστινα που το ανοιξε, οποτε την παρακαλουμε να επιληφθει του ζητηματος Ελπιζω μονο να μπορει να γινει edit σε τιτλο thread. Εξαλλου η παρουσιαση του τελικου chart θα γινει σε ξεχωριστο thread ετσι κι αλλιως.[/quote'] Και γιατί δεν ανοίγεις απο τώρα TheBoyFromSalina ένα νέο Topic με το περιβόητο Insomnia Top....?? Θεωρώ πως ο τίτλος 'στα χνάρια του....' ήταν πολύ καλός σαν ιδέα και στάθηκε αφορμή για αυτό που ακολουθεί... Απο εδώ και πέρα ξεκινάει όμως το δικό μας τοπ-100 οπότε... Εκτός και αν συνεχίσει με αυτό το τίτλο και στο τέλος απλά μας αναφέρεις το προσωπικό σου τοπ-100 :razz: εκφράζοντας όλο το forum... ;-)
Mixalakis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 2) Αν λοιπόν μετονομαστεί το θέμα ή το sticky γίνει κάτι σε Insomnia Top xxxκάτι.... τότε θα αποστείλλω 2 λίστες' date=' η μια εκ των οποίων θα περιλαμβάνει τις καθαρά προσωπικές μου προτιμήσεις / επιλογές ενώ η δεύτερη τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που πιστεύω οτι ακούστηκαν περισσότερο στο ελληνικό ραδιόφωνο απο τότε που ξεκίνησα να ακούω φανατικά (Χριστούγεννα 1982) έως και σήμερα.[/quote'] Λευτέρη νομίζω πως το δεύτερο είναι περιττό ως προς τη περίσταση... Ίσως στο μέλλον να μας δοθεί η ευκαιρία για κάτι τέτοιο.. Επι του παρόντος μας ενδιαφέρουν οι προσωπικές σου επιλογές.. ;-) Θεωρώ πάντως πως το θέμα θα ήταν καλό αν όχι να αλλάξει να ανοίξει ένα καινούργιο..αναφέροντας αυτό το οποίο θα γίνει...
Godfath3r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Πρωτο θα μπει αυτο που σου αρεσει περισσοτερο. Απλα. Τελεία. To πρώτο είναι το μόνο εύκολο... Αρα καταλαβες. :-P Τα πρώτα 5 επίσης είναι εύκολη υπόθεση...Το μετά με προβληματίζει για το πώς θα αξιολογηθούν οι μπάντες.Με άλλα λόγια ψάχνω κάτι αντικειμενικό για το υποκειμενικό της άποψής μου...Δεν ξέρω αν με πιάνετε!!
Cristina Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Εγά απλά για αποφυγή παρεξηγήσεων στο μέλλον αναφέρω τα εξής: 1) Αν το θέμα συνεχίζει να έχει τον συγκεκριμένο τίτλο δεν πρόκειται εγώ προσωπικά να αποστείλλω post με δική μου λίστα [...] Αν κατάλαβα σωστά, αυτό εδώ είναι και καλά εκβιασμός; Όποιος θέλει συμμετέχει. Δεν υποχρέωσαμε κανέναν να κάνει την προσωπική του λίστα. Αν σου αρέσει, έχει καλώς. Ο τίτλος του θέματος θα αλλαχθεί για το τυπικό μέρος της διαδικασίας και μόνον και όχι για το κολλήμα κάποιου μέλους.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Godfather, καπως θα τα εξισορροπησεις. Δωσε βαση περισσοτερο στο υποκειμενικο παντως. Edit: Thanks Cris! Θα στο ζητουσα κι εγω ετσι κι αλλιως αλλα δεν ηξερα αν γινεται edit σε τιτλο οπως ειπα.
dim_b Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Εγώ με αρκετά μεγάλη ευκολία βρήκα 30 αγαπημένους. Το πρόβλημα είναι πως θα τους κατατάξω. Ευτυχώς έχουμε ακόμα αρκετές μέρες μέχρι τις 25/11
robas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Εγώ με αρκετά μεγάλη ευκολία βρήκα 30 αγαπημένους. Το πρόβλημα είναι πως θα τους κατατάξω.Ευτυχώς έχουμε ακόμα αρκετές μέρες μέχρι τις 25/11 Εγώ να δείς!! :razz: Τελικά η κατάταξη είναι το δύσκολο :wink:
Godfath3r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 E,ναί...Άν και κάποιους θα εχω ξεχάσει...Δεν παίζει...GrrrRRrrRrrR!!!
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δεν αρνούμε τον "εκβιασμό". Δέχομαι μάλιστα και τα "καλοπροαίρετα" σχόλιά σας. Χρησιμοποιώ χρόνια στο γάμο μου "τέτοιους εκβιασμούς" και το ίδιο κάνει και η αγαπημένη μου. Είναι ένας άτυπος (και ιδιαίτερα αποτελεσματικός) τρόπος "σιωπηρής" διεκδίκησης, ακόμα κι αν προκαλεί τα "μπινελίκια" του άλλου (ή των άλλων). Και για σένα πονηρέ που βιάστηκες να πείς "ρε παππού, άλλο ο γάμος σου κι άλλο το insomnia" θα παρατηρήσω οτι την εν λόγω τακτική την εφάρμοσα πρώτη φορά στη διαιτησία (το 1990) και κατα κόρον στο στρατό. Το μόνο "μέρος" στο οποίο δεν έπιασε ήταν το ραδιόφωνο. Όταν μάθω το γιατί (μικρός είμαι ακόμα), θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ Χριστίνα μου, που πραγματοποίησες την "τιποτένια" και "ηθικά κολάσιμη" επιθυμία μου, άσχετα αν ως σκέψη υπήρχε ήδη στο μυαλό σου. Αναμένω με "κυβερνο-μαζοχισμό" την "επώδυνη" (ελπίζω και εύχομαι) "τιμωρία" μου. Και κάτι ακόμα... Μη βιάζεστε να παραδώσετε τη λίστα... Κάντε απλά το συντομότερο δυνατό μια "χοντρική" επιλογή και στη συνέχεια ένα σύνεχές "test drive", βάζοντας και βγάζοντας (ποταπέ!), ανεβάζοντας και κατεβάζοντας. Take your time boys & girls
Lucifer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν, θα βάλουμε πρώτα τον Bach και τους TooL και μετά θα κλειδώσουμε το topic.
hugelacky Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μια πρόταση.... επειδή όπως φαίνεται όλοι έχουμε πρόβλημα με το νούμερο 30 , δεν το κάνουμε top-50 (τώρα που είναι και αρχή) να 'μαστε και πιο άνετοι??? :roll: 30 group είναι υπερβολικά λίγα δυστυχώς... (και το τελικό ας βγεί και top-150 ή top-200) ps. Επίσης γενικότερα προτείνω να μοιραστεί η τελική καταμέτρηση σε 5-6 άτομα, και να μην πέσει όλο το βάρος στον Salina Boy. (εκτός αν το γουστάρει :-P ) Εγώ πάντως προτίθεμαι να βοηθήσω...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μια πρόταση.... επειδή όπως φαίνεται όλοι έχουμε πρόβλημα με το νούμερο 30 ' date=' δεν το κάνουμε top-50 (τώρα που είναι και αρχή) να 'μαστε και πιο άνετοι??? :roll: 30 group είναι υπερβολικά λίγα δυστυχώς... (και το τελικό ας βγεί και top-150 ή top-200)[/quote'] Κοιτα, για αλλους και οι 50 καλλιτεχνες μπορει να ειναι λιγοι. Για αλλους παλι οι 30 να φαινονται πολλοι και να μην ασχοληθουν καν. Οπως και ναχει, θα κανω ενα edit για να αυξηθει ο αριθμος στο 50 κι απο κει και περα, ας στειλει ο καθενας με οσους θελει. Η λιστα θα βαθμολογηθει αναλογα, οπως ειπα στην αρχη. Οποτε, Δημητρη και Γιωργο, θα πρεπει να βρειτε αλλους 20 φανταζομαι Επίσης γενικότερα προτείνω να μοιραστεί η τελική καταμέτρηση σε 5-6 άτομα Εισαι πολυ αισιοδοξος μου φαινεται
hugelacky Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Οk, thanks, ελπίζω να συμφωνούν και οι υπόλοιποι. :wink: Εισαι πολυ αισιοδοξος μου φαινεται Εγώ πάντως προτίθεμαι να βοηθήσω...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Αυτο που εννοουσα ειναι οτι δε νομιζω να υπαρξει και τοσο μεγαλη συμμετοχη ελπίζω να συμφωνούν και οι υπόλοιποι Συμφωνουν, δε συμφωνουν, η αλλαγη εγινε. Οποιος δε θελει να σκεφτει 50, ας στειλει λιγοτερους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.