hugelacky Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Καλή η ιδέα του TheBoyFromSalina, και έτσι με το προσωπικό top-50 γλιτώνουμε το μπέρδεμα και με τις χρονολογίες και με τα είδη. :wink: Και το 4 σε συνδυασμό με το 6, πιστεύω θα το κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρον!!!
Mixalakis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Ενδιαφέρον οι προτάσεις του TheBoyFromSalina για το στήσιμο μιας τέτοιας λίστας... Αλλά ας προτρέξω λιγάκι... Τι θα λέγατε εφόσον καταλήξουμε στο τρόπο που θα επιλέξουμε όλα αυτά να τα παρουσιάζαμε κιόλας???? Να τα παρουσιάζαμε εννοώ σε στύλ εκπομπής απλά εκεί κάποιος θα αναλάμβανε να ηχογραφήσει κάτι τέτοιο προσφέροντας ενδεχομένως και κάποιες πληροφορίες για τις εκάστοτε επιλογές...αλλά και φυσικά και κάποιο αντιπροσωπευτικό κομμάτι του καλλιτέχνη.. Εγώ πάντως είμαι διαθέσιμος να κάνω κάτι τέτοιο και μάλιστα με μεγάλη μου χαρά... O dim_b νομίζω πως δεν θα έχει πρόβλημα να τα ανεβάσει κάπου ώστε να το έχουμε σαν ανάμνηση όλοι μας κάπου φυλλαγμένα.. Και νομίζω αν θέταμε σαν ημερομηνία όπου ο καθένας θα είχε δικαίωμα να υποβάλλει τη λίστα του τα τέλη αυτού του μήνα θα είχαμε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα ενόψη εορτών..
konnak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Τι έγινε ρε παιδιά, γιατί βάλτωσε το θέμα; Ωραία ιδέα είναι, μην την αφήσουμε να πάει χαμένη!
MariaTs. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Συμφωνώ με την ιδέα του Δημήτρη. Όμως διαφωνώ ως προς την λίστα των 50, γιατί έτσι θα δυσκολευτεί το έργο αυτού που θα επιμελείτε αυτήν την δημοσκόπηση. Καλύτερα να γίνει ένα παιχνίδι μεταξύ των 20 ή 30 καλύτερων καλλιτεχνών κατά την δική μας άποψη. Διαφωνώ επίσης ως προς τον διαχωρισμό των ειδών της μουσικής. Αν είναι να βγει μια λίστα με τους καλύτερους 100 καλλιτέχνες θα είναι από διάφορα είδη μουσικής. Θα πρότεινα μόνο διαχωρισμό ως προς το αν πρόκειτε ελληνικό ή ξένο ρεπερτόριο. Μην ξεχνάμε ότι ο Πετρίδης μπορεί να ασχολείτε περισσότερο με το ξένο ρεπερτόριο, ποτέ όμως δεν ξέχασε και δεν αδίκησε το ελληνικό τραγούδι. Πάντως αν συνεχίσουμε να λέμε τα 'ναι μεν' και 'αλλά' δεν πρόκειτε ποτέ να γίνει δημοσκόπηση. Κάποιος να δώσει το σύνθημα βρε παιδιά... :grin:
konnak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Εγώ προτείνω να δώσει ο καθένας το προσωπικό του top-20 καλλιτεχνών. Θα προτιμούσα all-time favourites. Και αν το θέμα κολλάει στην ιστορία της καταμέτρησης, προτίθεμαι να βοηθήσω και εγώ.
melody Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Να προτείνω κάτι (είμαι ΥΠΕΡ της ιδέας του Top-100). α) ΟΛΑ ΜΕΣΑ. όχι 10 τοπ-100, αλλά ΕΝΑ. Και ας έχει μέσα και Beatles με Spice Girls, άλλωστε οι δικοί μας ψήφοι θα είναι, όχι μαγείρεμα άλλου. Άλλωστε ποια η μαγεία του να είναι ΟΛΑ ΙΔΙΑ; 100 rock, 100 pop, 100 soul?? ΟΛΑ ΜΕΣΑ και μπλεγμένα. β) Ο καθένας θα επιλέψει 10 τραγούδια, όχι 50 (εδώ σε θέλω κάβουρα). Έχετε κάνει ποτέ Top? Εγώ ναι, και ξέρω τη γλύκα. 10 τραγούδια ο καθένας. Κάποιος (ή κάποιο script που μπορώ να φτιάξω και εγώ για να γίνει online η καταχώρηση) θα τα συγκεντρώσει και ξεκαθαρίσει τη λίστα, γιατί ο καθένας (απαπόφευκτο) θα έχει βάλει τα ίδια τραγούδια με διαφορετικό τρόπο: The Beatles-love me do Beatles - LOVE ME DO Love me do _ Beatles κτλ... (παλιοδουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει). ΤΟΤΕ θα γίνει το Top-100. Και θα είναι ΑΛΗΘΙΝΟ!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Melody συμφωνω με το Α, αλλα διαφωνω με το Β. Αν ειναι να ψηφιστουν τραγουδια, τον χασαμε τον μπουσουλα, αφου υπαρχουν εκατομμυρια διαφορετικα κομματια. Λοιπoν μετα απο... ενδοσυνεννοηση με τις ανωθεν φορουμιακες δυναμεις αναλαμβανω εγω το chart. Insomnia Top 100 Artists Of All Time - Φτιαξτε μια λιστα με τους 50 αγαπημενους σας καλλιτεχνες, συγκροτηματα κλπ. ολων των εποχων, βαζοντας στο 1 τον πιο αγαπημενο και ακολουθωντας φθινουσα σειρα, και στειλτε τη μου με ΠΜ. - Καθε #1 βαθμολογειται με 50 βαθμους, καθε #2 με 49, κ.ο.κ. - Οποιος βαριεται και θελει να στειλει μικροτερη λιστα, να ξερει οτι το #1 του θα βαθμολογηθει αναλογα με το ποσα ονοματα εχει συμπεριλαβει σ'αυτην. Π.χ. Φτιαχνω μια λιστα με 15 ονοματα και βαζω στο 1 τους Pink Floyd. Oι Pink Floyd παιρνουν 15 βαθμους, οι επομενοι 14 κ.ο.κ. - Τα κριτηρια επιλογης ειναι αυστηρα προσωπικα, αλλα γνωμη μου ειναι οι λιστες να φτιαχτουν με αξονα το προσωπικο γουστο και οχι "ποιος θεωρειται πιο σημαντικος στην ιστορια της μουσικης" κλπ, ετσι ωστε να αποφευχθουν μετεπειτα ασκοπες αψιμαχιες. - Στειλτε τις λιστες σας μεχρι το βραδυ της Παρασκευης 25 Νοεμβριου. Γνωμη μου παλι ειναι να φτιαξετε απο τωρα μια προχειρη λιστα στο Notepad την οποια να διορθωνετε οσο περναει ο καιρος μεχρι να την οριστικοποιησετε και να τη στειλετε. Να προσθεσω επισης οτι καλο θα ηταν να υπαρχει ενα μινιμουμ 20 συμμετοχων τουλαχιστον, αλλιως δεν αξιζει νομιζω. Για να δουμε τι θα βγει...
Mixalakis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 βαζω στο 1 τους Pink Floyd Ωραίο παράδειγμα... :lol:
Cristina Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Ωραίαααααααα!!! Ξεκίνησε λοιπόν το «Insomnia Top 100 Artists Of All Time»! Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο που το ανέλαβες! Ας γίνει και sticky μέχρι την 25η του Νοέμβρη.
hugelacky Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 - Τα κριτηρια επιλογης ειναι αυστηρα προσωπικα, [/b'] αλλα γνωμη μου ειναι οι λιστες να φτιαχτουν με αξονα το προσωπικο γουστο και οχι "ποιος θεωρειται πιο σημαντικος στην ιστορια της μουσικης" κλπ, ετσι ωστε να αποφευχθουν μετεπειτα ασκοπες αψιμαχιες. Α, οκ, το ξεκαθαρίζουμε ότι πρόκειται για προσωπικό top-50. Θα γίνει τρελό μπάχαλο στην τελική λίστα, αλλά θα έχει ενδιαφέρον και θα βγάλει γέλιο... :wink: Να προσθεσω επισης[/b'] οτι καλο θα ηταν να υπαρχει ενα μινιμουμ 20 συμμετοχων τουλαχιστον, αλλιως δεν αξιζει νομιζω. Σωστός! Επίσης προτείνω μετά τις 25 Νοέμβρη αφού βγεί και παρουσιαστεί σταδιακά το συνολικό top-100, να ποστάρει και ο καθένας τις δικές του επιλογές. :wink:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Εγω σ'ευχαριστω Cris που το εκανες και sticky. :* Οσο για τις επιλογες του καθενος, ναι, εννοειται οτι κατα τη διαρκεια της παρουσιασης μπορει να τις ποσταρει. Θα αποκαλυπτονται και στην πορεια
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Εγά απλά για αποφυγή παρεξηγήσεων στο μέλλον αναφέρω τα εξής: 1) Αν το θέμα συνεχίζει να έχει τον συγκεκριμένο τίτλο δεν πρόκειται εγώ προσωπικά να αποστείλλω post με δική μου λίστα 2) Αν λοιπόν μετονομαστεί το θέμα ή το sticky γίνει κάτι σε Insomnia Top xxx κάτι.... τότε θα αποστείλλω 2 λίστες, η μια εκ των οποίων θα περιλαμβάνει τις καθαρά προσωπικές μου προτιμήσεις / επιλογές ενώ η δεύτερη τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που πιστεύω οτι ακούστηκαν περισσότερο στο ελληνικό ραδιόφωνο απο τότε που ξεκίνησα να ακούω φανατικά (Χριστούγεννα 1982) έως και σήμερα.
melody Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Melody συμφωνω με το Α, αλλα διαφωνω με το Β. Έχεις δίκιο, με πήγε λάθος το παράδειγμα με το Beatles. Συγκροτήματα εννούσα και ξεχάστηκα... Το ίδιο εννοούσαμε. Σωστός ο τρόπος σου με τη βαθμολογία. Εγώ εννοούσα ότι με το script θα γινόταν όλο αυτό αυτόματα. Απλά θα ήθελε πριν το τελικό run έλεγχο για να έρθουν όλα στη σωστή μορφή (Περίπτωση The κτλ).
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 2) Αν λοιπόν μετονομαστεί το θέμα ή το sticky γίνει κάτι σε Insomnia Top xxx κάτι.... τότε θα αποστείλλω 2 λίστες' date=' η μια εκ των οποίων θα περιλαμβάνει τις καθαρά προσωπικές μου προτιμήσεις / επιλογές ενώ η δεύτερη τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που πιστεύω οτι ακούστηκαν περισσότερο στο ελληνικό ραδιόφωνο απο τότε που ξεκίνησα να ακούω φανατικά (Χριστούγεννα 1982) έως και σήμερα.[/quote'] Τη δευτερη σου λιστα γιατι δεν την ποσταρεις ο ιδιος μετα την ολοκληρωση του chart, η ακομα καλυτερα στο θεμα με τα προσωπικα charts που υπαρχει ηδη - πρεπει ναναι ακομα στην πρωτη σελιδα. :smile: Οσο για τη μετονομασια του θεματος, την αρμοδιοτητα εχει η Χριστινα που το ανοιξε, οποτε την παρακαλουμε να επιληφθει του ζητηματος Ελπιζω μονο να μπορει να γινει edit σε τιτλο thread. Εξαλλου η παρουσιαση του τελικου chart θα γινει σε ξεχωριστο thread ετσι κι αλλιως.
Godfath3r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 - Τα κριτηρια επιλογης ειναι αυστηρα προσωπικα' date=' [/b'] αλλα γνωμη μου ειναι οι λιστες να φτιαχτουν με αξονα το προσωπικο γουστο και οχι "ποιος θεωρειται πιο σημαντικος στην ιστορια της μουσικης" κλπ, ετσι ωστε να αποφευχθουν μετεπειτα ασκοπες αψιμαχιες. Δηλαδή για να καταλάβω...Πρώτο θα μπεί το συγκρότημα που έχω ξοδέψει περισσότερο ώρες ακούγοντάς το? Γνωμη μου παλι ειναι να φτιαξετε απο τωρα μια προχειρη λιστα στο Notepad την οποια να διορθωνετε οσο περναει ο καιρος μεχρι να την οριστικοποιησετε και να τη στειλετε. Όντως και εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου...Ήδη οι πρώτες 5 μπάντες έχουν μπεί... Να προσθεσω επισης οτι καλο θα ηταν να υπαρχει ενα μινιμουμ 20 συμμετοχων τουλαχιστον' date=' αλλιως δεν αξιζει νομιζω.[/quote'] Θα τις ξεπεράσουμε κατα πολύ πιστεύω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.