senios4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Γειά σας παίδες. Κατέληξα να αγοράσω AMD Athlon 64 3500+ 939 και 2GB RAM. Μένει η μητρική. Μέχρι τώρα είχα πάντα μητρική με τσιπ nVidia. Αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι... Έτσι και τώρα έχω καταλήξει σε κάποιες λύσεις Nforce 4 χωρίς SLi. ΑΠΟΡΙΑ 1. Αξίζει πολύ να πάρω N Force 4 ULTRA αντί για απλό N force 4; Ποιές οι κύριες διαφορές; Σημειωτέον ότι δεν θα κάνω overclocking απ' ότι φαίνεται. ΑΠΟΡΙΑ 2. Είμαι μεταξύ Asus, MSI Και Abit (Η Dfi που όλοι προτείνουν είναι για Overclocking απ'ότι κατάλαβα). Συγκεκριμένα αμφιταλαντεύομαι μεταξύ MSI K8N Neo4-FI που έχει Ultra, MSI K8N Neo4-F (απλό) kai Abit KN8 Ultra. Ποιά προτείνετε; Προιόντα της Abit δεν έχω πάρει ποτέ. Είναι αξιόπιστα;
DIMERR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Apoti kserw den iparxei nf4 aplo mono nf4 ultra kai nf4 sli.Episis kai i Abit einai gia o/c ara an einai na pareis Abit pare kalitera Dfi.
senios4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Υπάρχει και NF4 απλή και απ'ότι έμαθα η διαφορά με την Ultra είναι η υποστήριξη διπύρηνων και SATA 2 δίκων από την Ultra. H Dfi είναι καλή δε διαφωνώ αλλά απ'ότι ξέρω είναι λίγο πιο ακριβή και επίσης θέλει ψάξιμο μέχρι να λειουργήσιε όπως θες, κάτι που δεν έχω διάθεση και χρόνο να κάνω!
senios4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δεν το βρήκα κάπου. Μου το είπαν παιδιά σε διάφορα φόρα εδώ κι εκεί... http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=16019 και επίσης αν προσέξεις τα μοντέλα αυτές με το απλό nf4 δεν έχουν sata2.
DIMERR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Η απλή υποστηρίζει διπυρήνους... Ti enoeis oti to ultra kai sli den ipostirizoun?
lock Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Όλες τους υποστηρίζουν...διευκρινίζω επειδή πιο πάνω γράφηκε ότι οι απλές δεν τους υποστηρίζουν
senios4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Nαι βλακεία μου σόρρυ. H μόνη διαφορά τελικά είναι η υποστήριξη SΑΤΑ 2?
Stratos2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Με μια λεξη MSI K8N Ultra....πολυ καλο... Xmmmm καλοοοοοοος ο τυπος.... (κοιταξτε την υπογραφη μου)
palawiaris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 H μόνη διαφορά τελικά είναι η υποστήριξη SΑΤΑ 2? Και sata 2 υποστηρίζουν οι απλές nforce 4
xrest Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 1:ola ta 939 mobo ipostirizoun x2 me mia apli anabathmisei tou bios 2:ta dfi mobo stous athlon einai oti kalitero iparxei apo pleuras epidosewn k ocing.kalitero,gia mena,den iparxei exontas dokimasei k to msi nf4 sli platinum to opoio einai poli kalo.twra to thema einai esi ti thes na kaneis ston cpu.tha ton oc poli i tha ton afiseis stock?simon says oti dfi gia epidoseis/poli gero oc i asus/msi(msi kalitera)ama thes perissoteres thires k kales epidoseis(poli kales)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.