Προς το περιεχόμενο

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα βγει και lemony snicket 2 γιαυτο η ταινια κοπηκε ετσι.

Απο οτι ακουγεται θα γινει τριλογια. Ειδωμεν.

Δεν ξέρω αν θα'ναι τριλογία ή όχι αλλά η σειρά Lemony Snicket απαριθμεί μέχρι τώρα 11 ή 12 βιβλία. Η πρώτη ταινία είναι το προϊόν "συγχώνευσης" των τριών πρώτων βιβλίων.

Δημοσ.

Εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο Carey. Όσο δεν τον χώνευα στις αρχές τις καριέρας του, τόσο τον εκτιμώ τα τελευταία χρόνια ειδικά μετά το "Truman Show". Απίστευτο ταλέντο είναι ο άτιμος.

Σας στορυ η ταινία δεν με ενθουσίασε. Η σκηνοθεσία όμως, τα σκηνικά και οι χαρακτήρες (πχ το μωρό) είναι κορυφαία. Δεν μπορώ να πω οτι ανυπομονώ για το sequel.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είδα την ταινία και οφείλω να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Το σενάριο δεν είναι και τίποτα το τρομερό αλλά ο τρόπος που εξελίσσεται η ιστορία είναι άκρως ενδιαφέρων. Πραγματικά αυτά τα σκηνικά με τα έντονα (και πολλές φορές ζοφερά χρώματα) ήταν το κάτι άλλο. Θυμίζει όντως tim burton πάρα πολύ. Αξίζει να τη δεις αν σου αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες.

Βασικά το lemony snicket είναι από ότι κατάλαβα φιλολογικό ψευδώνυμο του συγγραφέα των βιβλίων. Πως λέμε δηλ tim burton's corpse bride ε έτσι και αυτό lemony snicket's a series of unfortunate events.

To μωράκι με τις ατάκες όλα τα λεφτά!

Uncredited εμφάνιση και ο Ντάστιν χοφμαν όπως επίσης αν δεν κάνω λάθος τη φωνή του lemony snicket την κάνει ο jude law.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...