Προς το περιεχόμενο

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δέν την έχει δεί κανείς την ταινία?Έκανα search και δεν βρίκα τίποτα...Λοιπόν εγώ την είδα χθές...Μιλάμε οτι έπαθα πλάκα με τα σκηνικά.Η σκηνοθεσία είναι πολύ Tim Burton και αν την έκανε αυτός θα τρελαινόμασταν όλοι.Και τώρα όμως η ταινία είναι εξίσου απίστευτη...

Εdit:

Στο Imdb είδα πως ο ίδιος σκηνοθέτης έχει κάνει το City Of Angels...!!!

Δημοσ.

Στην αρχή θεώρησα την εισαγωγή της ταινίας πολύ άκυρη. Στο τέλος κατάλαβα γιατί την είχανε βάλει. Η ταινιά μου είχε ρίξει την ψυχολογία. Δεν θα την ξανάβλεπα.

Πολύ καλά σκηνικά και ο Carrey στα κέφια του.

Δημοσ.
kai i mikri pou pezei einai poli ...anerxomeni. :)

ακριβώς αυτό σκεφτόμουνα!!!!!!!

Πολύ καλός ο Jim και η πιτσιρίκα αλλα η ταινία πολύ βαρετή και ανούσια, όλο αυτό το είδος "παραμυθένιου σκηνικού" έχει χιλιοφορεθεί, δεν είναι πλέον ούτε πρωτότυπο ούτε ενδιαφέρον.

Αξίζει να δείτε τα έξτρα και το ρεσιτάλ του Jim carey

Δημοσ.

Αν και δε με τραβαν οι ταινιες/παραμυθια, η συγκεκριμενη ταινια ειναι ακρως διασκεδαστικη. Την προτεινω ανεπυφυλακτα, εχει πολυ πλακα και ευχαριστο υφος.

Δημοσ.
Ωραία ήταν αλλα αυτό το επιτηδευμένο στύλ το έχουμε ξαναδεί, πχ στο Big Fish

Kαι μαφιόζικες ταινίες πιστεύω έχεις δεί άπειρες αλλά γιατί να σε χαλάει αυτό αν η ταινία είναι καλή?

Και πιστεύω πως σε τέτοια φάση ταινίας (Tim Burton like) είναι πολύ καλη!!

Δημοσ.

Απλώς μου φάνηκε πολύ βαρετή, η ιστορία δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τα σκηνικά δεν μου έκαναν κάποια ιδιαίτερη εντύπωση και έμειναν μόνο οι πολύ καλές ερμηνείες.

Δημοσ.

Σούπα έχει γίνει αυτό το πράγμα με τις τριλογίες...Σε λίγο θα αρχίσουν και φαινόμενα αλλεργικών στην τριλογία και τριλογιοφοβικών!!!

Αμαν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...