gremlin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Καλημερα σε ολους, πριν λιγες μερες εκανα format αλλα ηθελα να κρατησω το αρχειο των email μου απο το outlook express. Αντεγραψα λοιπον σε ενα εξωτερικο σκληρο δισκο τον φακελο που αποθηκευονται ολα τα μηνυματα του outlook express, δηλαδη τον C:\Documents and Settings\username\Application Data\Identities\{8302A528-849A-43F5-91FE-EA8FF2CC52C2}\Microsoft\Outlook Express. οπου "username" το ονομα που εχετε δωσει στα xp σαν ονομα χρηστη. Αναφορικα θυμιζω οτι τα αρχεια αυτου του φακελου εχουν τα ονοματα των φακελων του outlook express με καταληξη .dbx, για παραδειγμα inbox.dbx, outbox.dbx κ.ο.κ. Μετα το format ανοιξα παλι το outlook express και προφανως δημιουργηθηκε αλλο identity απο το παραπανω {8302A528-849A-43F5-91FE-EA8FF2CC52C2}. Εκανα αντιγραφη των φακελων στον καινουργιο φακελο αλλα ακομα δεν μπορω να "δω" τα παλια μου email μεσα απο το outlook express...υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια που να οριζεις ας πουμε το inbox folder να "βλεπει" σε συγκεκριμενο αρχειο .dbx??? Για βοηθηστε με λιγο οσοι ξερετε...ευχαριστω σημειωση: το παλιο συστημα που ειχα ηταν win xp ελληνικα και τωρα ειμαι σε αγγλικα.
polaki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 κανονικά θα έπρεπε να παίζει, αλλά δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ πάνω στο inbox πχ και δες που το βρίσκει.... Και πήγαινε εκεί και ρίξε μέσα τους φακέλους σου...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δεν αντιγράφεις τα e-mail σου στον καινούργιο φάκελο. Βγάλτα και πήγαινέ τα αλλου (πχ σε ένα φάκελο στο desktop). Για να μεταφερθούν σωστά τα e-mails, αρκεί να κάνεις το εξής: 1. Στο Outlook Express, πας File > Import > Messages. 2. Στον 'wizard' διαλέγεις την έκδοση OE που είχες πριν. Στα WinXP είναι η έκδοση 6. Πατάς Next. 3. Στο επόμενο παράθυρο διαλέγεις Import e-mail from ΟΕ6 store directory. Θα διαλέξεις το directory που έχεις τα *.mbx και *.idx αρχεία... 4. Το ΟΕ θα κάνει αυτόματη εισαγωγή των e-mails.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.