Προς το περιεχόμενο

Age of Empires III...Zoom Out...και άλλα κόλπα....

fwtonio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή πολλοί διαμαρτύρονται ότι η κάμερα του παιχνιδιού είναι πολύ κοντα και δεν βλέπεις μεγάλο τμήμα του κόσμου ή της μάχης.

Στην διαδρομή: C:\Program Files\Microsoft Games\Age of Empires III\Startup υπάρχει ένα αρχείο με το όνομα game.cfg. Το ανοίγουμε με το σημειωματάριο (notepad) και στην εύρεση (ctrl+f) βάζουμε maxZoom. Στο αποτέλεσμα που θα βγεί αλλάζουμε την τιμή σε 100 και ομοίως στην επόμενη σειρα που λέει normalZoom βάζουμε 100. Κάνουμε save και όλα εντάξει.

Προσοχή η ρύθμιση δεν λειτουργεί για τα προηγούμενα saves που έχουμε κάνει.

Στο αρχείο αυτό υπάρχουν και άλλες παράμετροι του παιχνιδιού, όπως τα:

limitPitch=η γωνία με την οποία η κάμερα (δηλ. εμείς) βλέπει τον κόσμο. Τιμές: 0 = οριζόντια 90 = κάθετα

Στον ίδιο φάκελο υπάρχει και ένα αρχείο με το όνομα hotkeys.com το οποίο περιέχει τα....hotkeys του παιχνιδιού και μπορείτε να τα αλλάξετε και πάλι με το σημειωματάριο.

Οπως βλέπετε το παιχνίδι έχει πολλές παραμέτρους που μπορούν να αλλαχτούν όσον αφορά και τα γραφικά. Καλό θα ήταν να κρατήσουμε αυτό το topic για να ποστάρουμε τις ρυθμίσεις που μπορεί να βρει ο καθένας μας για να κάνουμε το game μας καλύτερο.

Δημοσ.

Ερμ αυτό είναι λίγο έλεος.... να πρέπει να κάνουμε όλα αυτά για ένα zoom αντί να το έχει ρυθμίσει η Μ$ να γίνεται με το wheel ??? Δεν μας έχει συνηθίσει με τέτοια... τεχνάσματα...

Με μία λέξη... α-π-α-ρ-ά-δ-ε-κ-τ-ο !!! :?

Δημοσ.

episis to arxeio proto.xml pou vriskete ston fakelo data mesa ston fakelo tou age of empires 3 iparxoun alles simantikes plirofories, an to anoiksete me to notepad kai to psaksete ligo mporeite na rithmisete ola ta xaraktiristika ton units, ktirion,dendron ktl ktl...apo hitpoints, mexri periektikotita se xriso ksilo food, apotelesmatikotita oplou ktl ktl!

Δημοσ.
Ερμ αυτό είναι λίγο έλεος.... να πρέπει να κάνουμε όλα αυτά για ένα zoom αντί να το έχει ρυθμίσει η Μ$ να γίνεται με το wheel ??? Δεν μας έχει συνηθίσει με τέτοια... τεχνάσματα...

Γιατί με το ροδάκι του ποντικιού δεν κάνει ζουμ ζουμ;

Εμένα γιατί κάνει; :-?

Δημοσ.

με το whell κάνει κανονικότατα zoom . εσείς μιλάτε για zoom out πιό πολύ απο το very far που έχει το παιχνίδι ? το very far is ok νομίζω

Δημοσ.

Έτσι όπως το είπε όμως ο fwtonio φάνηκε σαν να μην λειτουργεί καθόλου το wheel για zoom... τεσπα δεν το έχω παίξει καν το παιχνίδι, μόνο διάβασα το πρώτο μήνυμα και παραξενεύτηκα κιόλας για να πω την αλήθεια.

Δημοσ.

και εμένα μου την δίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις zoom out, και θέλω να το αλλάξω, αν το κάνω και φορτώσω ένα προηγούμενο save, και αφού ανοίξει ξανακάνω save με ένα νέο όνομα θα συνεχίσω να παίζω η αναγκαστικά πρέπει να αρχίσω το παιχνίδι απο την αρχή;

Δημοσ.
και εμένα μου την δίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις zoom out, και θέλω να το αλλάξω, αν το κάνω και φορτώσω ένα προηγούμενο save, και αφού ανοίξει ξανακάνω save με ένα νέο όνομα θα συνεχίσω να παίζω η αναγκαστικά πρέπει να αρχίσω το παιχνίδι απο την αρχή;

Δυστυχώς πρέπει να κάνεις απο την αρχή.

Δημοσ.

re paidia to pira kai ego to paixnidaki me doro to mouse kai ola kala.erxomai gia install komple ola.Kai ekei poy exo porothei oti tha pexei tsoyp mynhmataki

"This appliacation has failed to start because d3dx9_25.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem"

Pls Help me moy erxete na fao ta cd's

Δημοσ.
re paidia to pira kai ego to paixnidaki me doro to mouse kai ola kala.erxomai gia install komple ola.Kai ekei poy exo porothei oti tha pexei tsoyp mynhmataki

"This appliacation has failed to start because d3dx9_25.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem"

Pls Help me moy erxete na fao ta cd's

To xoun arketoi file mou kai iparxoun kapies liseis pigene sto parakatw link kai psaxto ligo :)

http://forum.agecommunity.com/ibb/SearchResults.aspx?boardID=1&q=d3dx9_25.dll&o=1&sd=632352096000000000&ed=632667995317316625&f=0&m=Any

Δημοσ.
Δυστυχώς πρέπει να κάνεις απο την αρχή.

καλά θα αντέξω και χωρίς ζούμ αν είναι έτσι τι να κάνουμε με την "Μαμα"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...