giogio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 μην ασχολειστε με hyundai ρε παιδια αφηστετο καλυτερα!! να πω να μιλαγαμε για κανα ραλλακι τετραπεταλουδο με νιτρα για κανα swift gti groupA να μιλησουμε αλλα για αυτο χανουμε τα λογια μας
Italos20v Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Βασικά ρε παιδιά το "ψιλοξεφτιλισατε" και άργησα να δω. Όλα τα αυτοκίνητα είναι καλά και όλα έχουνε να προσφέρουνε κάτι.Δεν είναι ανάγκη να τρέχουνε η να είναι κούτσουρα στο δρόμο. Δε τα πάμε σε καμια ανάβαση κιόλας. Τα huyndai είναι κορυφαία για τα λεφτά τους. Value for money. και είναι και σβέλτα μπορώ να πω. Πάσχουνε σε αναρτήσεις αλλα... είπαμε. Τελοσπάντων κανένας δε μπορεί να κατακρίνει πάντως το αμάξι του αλλου δε πα να οδηγεί και το Pagani για καθημερινά ψώνια. Και μην ακούω για Rallakia 4πεταλούδα και μετατροπές γιατί αυτά κι αν δεν αξίζουνε μια.
mandal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 aksiosevasti etairia i Hunday, exei riksei tis times tis aytokinitoviomixanias genika, kai polla alla san etairia... file eipes mia megalh alh8eia,an den yphrxan etaireies san thn Huyndai pou pontarane sxedon katw apo to meso katanalwth k oikogeneiarxh,autoi pou thn krazoune akoma 8a agorazane 1000aria me 15 xilioeurw. an einai na kathgorisetai th Huyndai kathgoriste thn gia tis 8eseis parking pou synexws meionontai..
Sanctu82 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Exeta kapsei oloi flatza.... sinelthete i kante rectifie!
giogio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 οσοι ασχοληστε με hyundai δεν ξερετε τι σημαινει αυτοκινητο μαλλον, να παιρνεται hyundai και να πηγαινετε εθνικη τερμα αριστερα με 80 και το πρωι στη λαικη!!αυτα που λεω τα εχω συναντησει και εγω και αρκετος κοσμος!!ειναι αυτοκινητο του λαου οπως ηταν καποτε ο σκαραβαιος!!!
giogio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 ε κάνε μας τη χάρη τότε... μεγαλε εχεις ξεχαστει λιγακι και εχεις μεινει ακομα με το rgv??
giogio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Βασικά ρε παιδιά το "ψιλοξεφτιλισατε" και άργησα να δω. Όλα τα αυτοκίνητα είναι καλά και όλα έχουνε να προσφέρουνε κάτι.Δεν είναι ανάγκη να τρέχουνε η να είναι κούτσουρα στο δρόμο. Δε τα πάμε σε καμια ανάβαση κιόλας. Τα huyndai είναι κορυφαία για τα λεφτά τους. Value for money. και είναι και σβέλτα μπορώ να πω. Πάσχουνε σε αναρτήσεις αλλα... είπαμε.Τελοσπάντων κανένας δε μπορεί να κατακρίνει πάντως το αμάξι του αλλου δε πα να οδηγεί και το Pagani για καθημερινά ψώνια. Και μην ακούω για Rallakia 4πεταλούδα και μετατροπές γιατί αυτά κι αν δεν αξίζουνε μια. συμφωνω μαζι σου αλλα να ξερεις οτι αξιζει ραλλακι και τετραπεταλουδο και φλαντζατο και μπομπακι αν καταλαβες τι εννοω!!
capthookb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Έτσι, έτσι .... Κλασσική συμπεριφορά Έλληνα "μάγκα". Ότι δεν έχω εγώ ή δεν υποστηρίζω εγώ, είναι για πέταμα, οπότε το βρίζω, λέω διάφορα για να το υποτιμήσω (ανεξάρτητα απο τι ισχύει στην πραγματικότητα). Αυτά τα κάνω τόσο για αυτό που δεν έχω όσο και για τους υποστηρικτές του. Και όχι μόνο σε προιόντα, αλλά και στην πολιτική, σε αθλητικά, σε διάφορους τομείς. Μόνο που για το κοινό καλό όλων απαιτείται η συμμετοχή στο παιχνίδι από όλους. Έχω να πω καλή επιτυχία στο club παιδιά, και μην πτοείστε από τις διάφορες γνώμες. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται όπως θέλει και οπως καταλαβαίνει. Εξ' άλλου η Hyundai έχει κάνει πρόοδο σε σχέση με πριν από μερικά χρόνια.
^ACID_BURN^ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Χωρίς να έχω καμμία σχέση (μιας και κάτοχος Opel) θα πώ πως είναι απαράδεκτο αυτό εδώ μέσα. Ο κάθε ένας παίρνει το αυτοκίνητο που θέλει ανάλογα με τα χρήματα που έχει. Δεν είναι σωστό να κρίνει κανείς την περουσία του άλλου όποια και αν είναι αυτή. Και εγώ μπορεί να αντιπαθώ την Huyndai (πχ) αλλά δε θα έγραφα σε αυτό το topic κάτι που θα μπορούσε να προσβάλλει κάτοχο τέτοιας μάρκας. Για ποιό λόγο; Το θεωρώ κακία. Καλύτερα να μην ασχολείστε με κάτι που δε σας ενδιαφέρει (εξάλλου το topic αναφέρεται στο club και όχι στα αυτοκίνητα γενικά) και να μην γίνεστε "κακοί" χωρίς λόγο. Καλή επιτυχία στο νέο club και απο εμένα και προτείνω στους mods από την στιγμή που αφήνουν το θέμα ελεύθερο στο forum να διαγράψουν μηνύματα που δεν σχετίζονται.. (Λέω εγώ τώρα!) Φιλικά πάντα, Acid.. http://www.ClubCorsa.gr
Dikemou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 μεγαλε εχεις ξεχαστει λιγακι και εχεις μεινει ακομα με το rgv?? Δεν παίζει να μη σου ρίχνω στ' αφτιά πάντως...
giogio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δεν παίζει να μη σου ρίχνω στ' αφτιά πάντως... πω πω δυναμη!!
giogio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 τεσπα η γνωμη μου ειναι αυτη για τα hyundai και δεν αλλαζει ειναι προσωπικη μου ο καθενας μπορει να κρινει, καλη επιτυχια στο club σας kai καλη συνεχεια σε αυτο που κανετε...
Bomber-21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 O καθενας αγοραζει οτι αμαξι θελει και το φτιαχνει οπως θελει! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.