Προς το περιεχόμενο

to EMULEarion exei provlima ?

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ο λόγος που το απεγκατέστησα όπως και το e-donkey και το Shareaza. Απ'την άλλη η αυξομείωση της ταχύτητας δεν παίζει μόνο στο 'μουλάρι' αλλά και στo Limewire. Είναι και οι σέρβερς απ'την άλλη... Κάνε υπομονή και ίσως επανέλθει η ταχύτητα που κατέβαζες!

Δημοσ.

Εγώ με 512/128 κατεβάζω κανονικά με 60kb/sec max και με 40kb/sec average την τελευταία εβδομάδα. Συνδέομαι στον ChezToff ή στον Sonny Boy και πιο σπάνια στον Big Bang 9.

Δημοσ.
exei provlima aytes tis meres?

de katevazo pano apo 10kb max

:???:

Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη:

το eMULE παραγεται απο τα "e" + "MULE" ,

δηλαδη απο τη λεξη "ηλεκτρονικο (e)" και τη λεκξη "ΜΟΥΛΑΡΙ (MULE)",

also known as γαϊδουρι !

Πιστευει κανεις πως τουτη η ονομασια ητο τυχαια;;;; Διερωτω....

Και απαντω εγω ο ιδιος... ΟΧΙ κυριες και κυριοι !!!!!

ΑΜΑ ΜΟΥΛΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ .........κλαφτα!

Το καλο παντος ειναι τουτο: Υπαρχει λυση!

Απλα δεν ειναι στο χερι μας...

Οταν ξεμουλαρωνει πιανει και κορο!

Ας πω και κατι σοβαροτερον τωρα:

Ειναι το καλυτερο file sharing προγραμμα για μενα επειτα απο χρηση napster(το θυμαστε; ),torrent,DC++,shareazaa κτλ. Βρισκω σχεδον τα παντα.

Το καλυτερο mod einai to "eMule plus" γιατι μπορεις να δεισ απο πολυ νωρις αν αντι ΦΙΦΑ06 κατεβαζεις μουφα τσοντα(αν ειναι καλη την κρατας)..

ποσοι εχουν καθε part, exclude στην ευρεση κτλ..

Φιλε στο θεμα μας,

εισαι low ID; εχεις σεταρει τα πορτ στον μουλο και γενικοτερα.. settings.., το firewall allow και το dsl modem να προωθει τα port του μουλου στο pc (NAPT);

Πιο παλια κατεβαζες με καλυτερη ταχυτητα; Παιζει ρολο και το αρχειο που κατεβαζεις.....

Δημοσ.

einai mono tis teleutaies meres

mia xara phgaine to moularaki me 512 eixa sta8ero 46-48kb/s

tespa makaria na ftiaksei kai syntoma giati kollhsa sto 99% se polla files

Δημοσ.

Και εγώ που έχω κάνει forward τις πόρτες μου και έχω high id ένα και το αυτό.

Δεν λέω μπορεί να βρίσκεις εύκολα αυτό που ψάχνεις τι περισσότερες φορές αλλά αν είναι μεγάλο σε μέγεθος τον πίνεις.

Κατεβάζω κάτι tutorials σε dvd και το pc δεν έχει κλείσει για μέρες.... ουφ :P

Συν της άλλης του μουλάρι σου μουλαρώνει και τον υπολογιστή. 3500+ venice + 1gb ram + hdd sata2 και δεν βλέπω φως .... απο τα πολλά connections φτύνει αίμα...

Να τα βράσω τα p2p. Προτιμώ http or ftp direct downloads :)

Δημοσ.

Τι να το κάνω αν είναι να κατέβει όποτε πάρω σειρά? Στο http - ftp τουλάχιστον θα το πάρω αμέσως αυτό που θα βρω.

:D

Δημοσ.

mi leme tora ..oti eithela to exo vrei kai to exo parei ..

apla prepei na exeis ypomoni..kai na valeis kamia 50aria arxeia gia D/L

allios ama perimeneis na sou katevasei 1 file brasta..afou katevazei apo diaforetika komatia panta kai oxi olokliromeno file..kserete..

Δημοσ.

Αυτό είναι το μανίκι τις υπόθεσης.... αν το γονατίσεις και βάλεις στην λίστα σου πολλά αρχεία την έβαψες.....γιατί αν ταυτόχρονα αρχίσεις και κατεβάζεις 4-5 μαζί τότε τα connections είναι πάρα πολλά με αποτέλεσμα να γονατίζεις ολόκληρη την dsl και να μην μπορούν οι πελάτες οι υπόλοιποι στο δίκτυο να σερφάρουν καλά...

anywayz.... για να δουλέψει το μουλάριον καλά μάλλον θέλει δική dsl στην τσίτα και σε ξεχωριστό μηχάνημα :)

Δημοσ.

Είχα μια 1024 DSL γραμμή στο γραφείο για 5 PC και άμα έκανες το λάθος και άνοιγες το eMule μόνο του ή και σε συνδυασμό με κανένα DC++ τότε άστα να πάνε... Ούτε 56αρι modem δεν ανοίγει τόσο απελπιστικά μία webpage... Όποτε έσπασα την 1024 σε 2x512 και έχω βρει την ησυχία μου. Ούτε παράπονα από τους άλλους και καλές ταχύτητες κατεβάσματος στο eMule αφού έχει μόνο του μια 512. Θα μου πείτε τι λες τώρα ρε φίλε, εδώ κάναμε αμάν να βάλουμε μία 384, θα βάλω 2x512 για να κατεβάζει το μουλάρι... Και εγώ μαζί σας είμαι αλλά λέω ποιο είναι το ιδανικό!

Δημοσ.

Καλα τα λές μεγάλε :) Είτε σε δίκτυο είτε standalone pc υπάρχει πρόβλημα με τα πολλά connections...

Η λύση δεν είναι 2 χ 512 γιατί είναι μεγάλο το κόστος... απλά μαχαίρι στο μουλάρι για να κάνεις την δουλειά σου αξιοπρεπώς όχι τίποτα άλλο.

Εδω προσπαθώ να ανεβάσω μια σελίδα 4 μέρες τώρα και γίνεται χαμός δεν καταφέρνει να ανέβει.. οπότε να μου λείπει .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...