ANEMOS-V Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Αν είναι τύχη να κερδίσεις μιά κάρτα γραφικών καί μάλιστα όχι την κορυφαία' date='τι είναι άμα κερδίσεις στο λότο?Εγώ βέβαια έχω άλλη θεώρηση γιά τα πράγματα.Πιστεύω ότι είσαι βασιλιάς αν πρώτα έχεις υγεία καί μετά όλα τα άλλα.Είδατε πανικό με την νόσο των πτηνών?Δεν είδα όμως πουθενά πανικό επειδή κάποιοι δεν έχουν μιά καλή κάρτα.[/quote'] entaxei ..ola eine sxetika gia pollous den exei kamia apolytos ousia ayto to laxeio.. gia merikous omos exei ..na to skefteis etsi. emena mou kanei megaliteri entiposi oti yparxoun akoma anthropoi geneodoroi, opos o kyrios pou tou xarise tin karta.
NeTeD Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Βρε παιδιά γιατί τρελένεστε; Το παλικάρι χάρηκε και θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας, μαζί με την απορία του για το ξεκλείδωμα των pipes. Γιατί με το ζόρι προσπαθείτε να του το στερήσετε; Η χαρά που παίρνει ο καθένας από το κάθε τι στη ζωή του είναι καθαρά δικό του θέμα. Αν ένας πεινασμένος βρει στο δρόμο ένα καρβέλι ψωμί μπορεί να ανάψει και πυροτεχνήματα σπ'τη χαρά του. Επειδή για εσένα δεν είναι και κάτι τόσο σημαντικό πρέπει να τον ειρωνευτείς;
ANEMOS-V Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Βρε παιδιά γιατί τρελένεστε; me tetio Αvatar pou exeis treleneis opiondipote ..paidi mou esei :wink:
ANEMOS-V Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 funny time!! na mi diaskeVasoume kai ligo san paidia pou maste? file gregdais pos paei i karta eise euxaristimenos me ta dynata games?
gregdais Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 gia na mi pareksigitho na po oti ta matia mou anoikoun sti katigoria HAWK eyesme dynatotita nyxterinis skopeyseis! :wink: egw den tha elega oti anikoun sta hawkeyes kai ta dika mou tin nixta' date=' tin mera ta katafernoun mia xara!!i kartoula fysaei file mia xaroula....!gmt prospathw na peisw tin adelfoula mou na paizoume farcry i kana allo multi giati einai krima tora na einai kai to 2o pcaki mou mia xara gia new games na min exw kaan adelfo. i adelfi mou me to pou vlepei shootemup trexei kai fisiologiko einai!!! Αν είναι τύχη να κερδίσεις μιά κάρτα γραφικών καί μάλιστα όχι την κορυφαία,τι είναι άμα κερδίσεις στο λότο?Εγώ βέβαια έχω άλλη θεώρηση γιά τα πράγματα.Πιστεύω ότι είσαι βασιλιάς αν πρώτα έχεις υγεία καί μετά όλα τα άλλα.Είδατε πανικό με την νόσο των πτηνών?Δεν είδα όμως πουθενά πανικό επειδή κάποιοι δεν έχουν μιά καλή κάρτα. swstos file mou na omws pou protoeides sto insomnia!
geovard Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Καταλαβαίνω ότι μικρές χαρές γιά κάποιους μπορεί να είναι μεγάλες γιά άλλους καί δεν πρέπει να τους τις στερούμε ειρωνεύοντάς τους.Άν προσέξατε,μετά από δικό μου μήνυμα στο thread,άρχισε η ένταση.Ζητώ συγγνώμη γι αυτό. Αλλά ο μόνος λόγος πού μπήκα στο κόπο να γράψω,ήταν γιατί νομίζω πως ό τίτλος είναι αρκετά υπερβολικός.
madsc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 @EXSARXEIA_CITY Αν όντως "χέστηκες" για κάποιο thread μην συμμετέχεις σε αυτό. Τα ίδια πράγματα που ενδιαφέρουν εμένα ή τους υπόλοιπους δεν ενδιαφέρουν απαραίτητα εσένα ή κάποιον άλλο, & το αντίστροφο. Αν πιστεύεις ότι κάποιο thread ξεφεύγει από τη θεματολογία ή τους κανόνες του forum πατάς το "report" κουμπί με το θαυμαστικό, δεν συμμετέχεις ερριστικά, κ αφήνεις την τύχη του στην κρίση των (s-)moderators. Αν δεν σου "κάνουν" αυτά που διαβάζεις στο forum κανείς δεν σε κρατάει. Είσαι ελεύθερος να αποχωρήσεις όποτε το επιλέξεις. Αν επιθυμείς να παραμείνεις - στη θέση σου θα πρόσεχα τη συμπεριφορά μου. /sc
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 @madsc Το κάθε topic του insomnia απευθύνετε σε όλους όσους συμμετέχουν στο Forum και ο καθένας μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την προσωπική του γνώμη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.