Προς το περιεχόμενο

super!! Μεγαλη τύχη!!!

gregdais

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia akouste poso tixeri mera itan afti gia emena!!!

prin apo kamia vdomada, kapoios kirios pou anelava na tou ftiaksw to pcaki tou(p4 2.66/533, 2x512 pc2100,via chipset se albatron an timamai kala mobo) moy zitise na tou agorasw karta grafikon mexri 80-90 euro afou mia fx5200 pou eixe ta eixe ftisei kai evgaze afrous stin othoni. o kirios aftos den paizei games (mono kana pacman se emulators!). egw loipon piga kai tou agorasa mia 6800le albatron apo to plaisio! ola kala loipon kai oraia mexri pou arxisan ta ksafnika reset sto sistima tou. paw na to psaksw kai ksafnika vlepw mprosta mou : max 250watt!!! nai itan 250ari to psu kai tou eipa na to allaksoume giati den eparkei gia olokliro to hardware tou! i apantisi tou itan : fere mou mia karta diki sou na min thelei revma aplws na exei dvi(giati exei tft me dvi) kai partin esu aftin!!!tou dinw mia 9600pro gigabyte pou einai super gia ton anthropo kai tin evala sto 2o mou pcaki!!(p4 3.0 prescott,2x512 kingston pc3200@dc,gb 8ipe1000 865pe)kai ola tzami!!! 7400 sto 3dmark03 me to last patch! vlepw edw sto forum kai anakalipte oti endexetai na traviksei kapia zoria...!!!:) etsi loipon, molis prin apo ligo katafera kai stathika tixeros me 6 VERTEX KAI 12 PIPELINES!!!!@!@!@!@!! xwris artifacs !!! laxeio!!! sta 16 pipes den antexe kai eixe polla artifacts sto 3dmark03, alla me ta 12+6 einai teleio me ~9300 marks xwris to paramikro oc!!!dokimaste oloi!!!!

a kai gia na min anisixite, den mou sikose panw apo 65 vathmous me vasi to thermometro tis mamakas tis!!!!

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ante vre bravo!..kai sto epomeno service ..kanenas AMD Dual 4g

re file ANEMOS eprepe na epemveis xtes sto topic pou kapoios zitage ena programma leei, gia na vgazei mitres!!!AXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAAXA

thimamai afta pou eleges gia to ligismeno pin tis cpu kai akoma linomai!! mpes na kaneis kana sxolio re file na liosoume!

Δημοσ.
re file ANEMOS eprepe na epemveis xtes sto topic pou kapoios zitage ena programma leei' date=' gia na vgazei mitres!!!AXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAAXA

thimamai afta pou eleges gia to ligismeno pin tis cpu kai akoma linomai!! mpes na kaneis kana sxolio re file na liosoume![/quote']

eise sigouros oti den ekana epemvasi? :wink:

apla oi aloi den eixan oreksi...

Δημοσ.
Paidia akouste poso tixeri mera itan afti gia emena!!!

prin apo kamia vdomada' date=' kapoios kirios pou anelava na tou ftiaksw to pcaki tou(p4 2.66/533, 2x512 pc2100,via chipset se albatron an timamai kala mobo) moy zitise na tou agorasw karta grafikon mexri 80-90 euro afou mia fx5200 pou eixe ta eixe ftisei kai evgaze afrous stin othoni. o kirios aftos den paizei games (mono kana pacman se emulators!). egw loipon piga kai tou agorasa mia 6800le albatron apo to plaisio! ola kala loipon kai oraia mexri pou arxisan ta ksafnika reset sto sistima tou. paw na to psaksw kai ksafnika vlepw mprosta mou : max 250watt!!! nai itan 250ari to psu kai tou eipa na to allaksoume giati den eparkei gia olokliro to hardware tou! i apantisi tou itan : fere mou mia karta diki sou na min thelei revma aplws na exei dvi(giati exei tft me dvi) kai partin esu aftin!!!tou dinw mia 9600pro gigabyte pou einai super gia ton anthropo kai tin evala sto 2o mou pcaki!!(p4 3.0 prescott,2x512 kingston pc3200@dc,gb 8ipe1000 865pe)kai ola tzami!!! 7400 sto 3dmark03 me to last patch! vlepw edw sto forum kai anakalipte oti endexetai na traviksei kapia zoria...!!!:) etsi loipon, molis prin apo ligo katafera kai stathika tixeros me 6 VERTEX KAI 12 PIPELINES!!!!@!@!@!@!! xwris artifacs !!! laxeio!!! sta 16 pipes den antexe kai eixe polla artifacts sto 3dmark03, alla me ta 12+6 einai teleio me ~9300 marks xwris to paramikro oc!!!dokimaste oloi!!!!

a kai gia na min anisixite, den mou sikose panw apo 65 vathmous me vasi to thermometro tis mamakas tis!!!![/quote']

gourlidiki agora auti i 9600pro ;)

Δημοσ.

den einai kaki idea...

i kartoula den mou kanei to paramikro kollima(artifracts) mexri tora se : farcry(v1.31), hl2,doom3,ut2004,gta:Sa,nbalive2004

kai apo dx8 kai paliotera fisaei kai se afta (pes4,pes5,ut,counter strike,ktl..)

Δημοσ.

simeiosi : akoma den exw peiraksei katholou tis sixnotites tis!!! i thermokrasia mou anevenei to polu 65-66 vathmous!!! mporw na tin sikosw?? ta defaults tis einai 700/300. na tin paw poso?? i thermokrasia mou poso prepei na einai gia maximum antoxis???tha kerdisw tpt apo taxitita sto gaming(Fps)???? me liga logia aksizei ton kopo???

Δημοσ.

Τι μας νοίαζει τι σου έτυχε ρε φιλαράκο ? Χ*στήκαμε !

Εγώ εχθές είμουν πολύ τυχερός και βρήκα 10 ευρώ στο δρόμο, να ανοίξω καινούργιο τόπικ να το πώ ?

Δημοσ.
Τι μας νοίαζει τι σου έτυχε ρε φιλαράκο ? Χ*στήκαμε !

Εγώ εχθές είμουν πολύ τυχερός και βρήκα 10 ευρώ στο δρόμο' date=' να ανοίξω καινούργιο τόπικ να το πώ ?[/quote']

EXSARXEIA_CITY mpravo re file prostethike 1 akoma minima stin sillogi sou, den mpainw ston kopo na pw perisotera, mia leksi ta leei ola kai den pefto sto epipedo sou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...