Προς το περιεχόμενο

Problem με Win XP,Wireless desktop & νέό σύστημα

BanOr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Λοιπόν χθες έστεισα να νέο σύστημα και έβαλα το wireless multimedia desktop (ms) που χρησιμοποιούσα στον παλιό..

Το προβλημα είναι ότι κάνει πολύ συχνά διακοπές...σταματάει η κίνηση του mouse..και γενικά δεν είχε σωστή λειτουργία...και σβήνουν τα cables απο τον πομπό-δέκτη..(F lock,Num lock,Caps lock)..

1ον)Στο παλιό pc το είχα σε usb1 ενώ ήθελα να το έχω σε usb2.Αλλά δούλευε κανονικά...

2ον)Στο καινούργιο το έχω σε usb 2 αλλά κάνει τα προβλήματα που ανέφερα..Δουλέυω σε winxp pro..και το νέο σύστημα είναι το εξής...:

MObo:Asus A8N SLI DELUXE

CPU:AMD ATHLON 64x2 dual-core

RAM:CORSAIR VS 512MB*2

...αν θέλετε και άλλα στοιχεία πείτε μου τι ακριβώς θέλετε...

Eπειγώντος βοήθεια...

Δημοσ.

Μ εισαι σιγουρος οτι ειναι usb 2 το wireless desktop σου?Δεν ξερω αν φταιει καν αυτο απλα ρωταω.Π.χ. το δικο μου που ειναι 2.0 δεν εχει κανενα προβλημα.Ακομη μηπως φταινε οι μπαταριες??Εχει κατι διαγνωστικα εργαλεια η MS που σου εμφανιζονται μολις εγκαταστησεις τους drivers του σετ.Για κοιτα κ αυτα.Μπορει το σημα (μιας κ το σετ ειναι rf) να πεφτει καπου κ να κανει διακοπες.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Για αναβάθμισε τους οδηγούς για την μητρική σου(ή ξαναπέρνα τους αν είναι οι τελευταίοι) μήπως έχουν πρόβλημα.

Φιλικά

Δημοσ.

παιδιά μόλις έκανα format και το προβλημα..είναι μαζί μας ακομα...

καμια αλλη ίδεα?

GT1807...οχι φίλε μου δεν είναι οι μπαταρίες...γιατι είναι σαν μην τροφοδοτίτε ο πομπος/δεκτης...Άλλα είχα δοκιμάσει και με άλλες μπαταρίες...

dali13gr...μολίς ήρθα απο format..όλα είναι new, drivers...etc..

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να υπάρχει επιλογή απο το BIOS μετά απο κάποια ώρα να επεμβαινει σε usb devices και να τις απενεργοποιει?

Δεν μου ακούγεται και πολύ ορθό αλλά τι άλλο να σκεφτώ????

η κατασταση όσο πάει χειροτερεύει...τώρα δεν κάνει τπτ το ποντικι απο την εκκινηση ενω πριν έκανε... :(

και συνεχίζω λέγοντας το εξής..Το άλλαξα θύρα και λειτούργησε το mouse με το προβλημα...

Λοιπόν τέλος με τα posts..πειτε εστω γνώμες..δεν αντεχώ....

Δημοσ.

Σε άλλο pc το δοκίμασες; Αν το κάνει και σε άλλο pc τότε μάλλον μας αφήνει χρόνους σιγά-σιγά...

Δημοσ.

Άρα φταίνε οι USB σου. Το οτι δούλεψε σε PS/2 δεν παίζει ρόλο, αφού οι USB είναι το πρόβλημα. Άλλες USB συσκευές δεν έχεις; Αυτές λειτουργούν κανονικά;

Τι τροφοδοτικό έχεις; Σαν να μην επαρκεί το ρεύμα μου φαίνεται...

Φιλικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...