Godfath3r Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Nine Inch Nails - With Teeth (2005) [interscope Records] Tracklist: 1.All The Love In The World 5:15 2.You Know What You Are 3:41 3.The Collector 3:07 4.The Hand That Feeds 3:31 5.Love Is Not Enough 3:41 6.Everyday Is Excactly The Same 4:54 7.With Teeth 5:37 8.Only 4:23 9.Getting Smaller 3:35 10.Sunspots 4:03 11.The Line Begins To Blur 3:44 12.Beside You In Time 5:24 13.Right Where It Belongs 5:04 "I believe I Can See The Future Cause I Repeat The Same Routine..." μας λέει ο Trent Reznor στους πρώτους στίχους του Everyday Is Excactly The Same.Φαίνεται πως έχει βρεί την συνταγή να φτιάχνει δίσκους διαμάντια...Απο πού να ξεκινήσει κανείς...Απο το hit Τhe Hand that Feeds με το catchy ρεφρεν που σου κολλάει και το τραγουδάς όλη μέρα?Απο το minimal All The lOve In The World που σε κάνει να μελαγχολείς?Απο το καθαρό industrial του You Know What You Are?Aπο ομώνυμο With Teeth...Απο το μεγαλο ταξίδι που σε πηγαίνει το εξαιρετικό Right Where It Belongs...Tην σκληρότητα του The Line Begins to Blur... Πραγματικά μιλάμε για ένα τέλειο δίσκο που δεν θα αλλάξει την πορεία της μουσικής (αυτό το έκαναν πρίν πολλά χρόνια οι Nine Inch Nails) αλλά θα εξαπλώσει παντού το μεγαλείο της μουσικής.Και θα μοιράσει την μοναδικότητα αυτού του τεράστιου μυαλού που λέγετε Trent Reznor.O άνθρωπος μαθαίνει του πάντες πως να φτιάχνεις έναν δίσκο τόσο απλό και τόσο τέλειο...Το συναίσθημα ξεχυλίζει απο το cd απο τις πρώτες του νότες...Μέχρι τις τελευταίες...Μου είναι δύσκολο να περιγράψω το πόσο καλοφτιαγμένο, δεμένο και γενικότερα πόσο τέλειο είναι.Όσοι έχετε ακούσει προηγούμενους δίσκους NIN ίσως έχετε ιδέα για το τί σε περιμένει βάζοντας το cd στο στερεοφωνικό... Highlight μάλλον (λέω μάλλον γιατί έτσι κιαλλιώς όλα τα κομμάτια είναι απίστευτα) είναι το Right Where It Belongs που κλείνει τον δίσκο με το πιό γλυκόπικρο feeling...
Sanctu82 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Para poli kalo diskaki eilikrina... to exo akousei arketes fores gia na exo kali gnomi xoris na eimai kapoios megalos fan ton NIN... apo tous kalous diskous pou akousame fetos!
Godfath3r Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Εγώ όταν το πήρα (πριν κανα 1 1/2 μήνα) είχα φάει τρελό κόλλημα...Μόνο αυτό άκουγα.Σίγουρα στα πρώτα του 2005...
vsls Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Alli mia thetiki psifos k apo emena poly axiologo diskaki mou arese isos perissotero to Only an k ta ypoloipa kommatia de xanoun idiaitera Pantos kata ti gnomi mou den einai kalitero apo to "The Fragile" to 1999 pisteyo oti osoi theloun na gnorisoun kala tous NIN na valoun k ayto mazi (isos epeidi einai k diko mou agapimeno)
hugelacky Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Κι εγώ περίμενα πως και πως να κυκλοφορήσει αυτός ο δίσκος αλλά... ...αν και δεν τον έχω ακούσει πολύ καλά (πάνω από 10-15 φορές), και χωρίς να έχει κάτι που με χαλάει, απλά δεν μου έκανε εντύπωση! Δυστυχώς 6 χρόνια μετά το απόλυτο αριστούργημα του Renzor (Fragile) περίμενα περισσότερα! Θα πεί κανείς τέτοια δισκάρα όπως το Fragile δύσκολα το ξεπερνάς! Σωστά! Πολύ δύσκολα! Δεν με καθήλωσε όπως την πρώτη φορά που άκουσα το Fragile! Απλά ένας αρκετά καλός δίσκος, αλλά για NIN όχι κάτι το ιδιαίτερο. Μπορούσαν και καλύτερα (!!!???) :-| ps. επιφυλάσσομαι γιατί όπως είπα και παραπάνω δεν τον έχω ακούσει καλά (όσο θα ήθελα) και πραγματικά θα ήθελα πολύ να αλλάξει η άποψή μου προς το θετικότερο γι αυτό τον δίσκο.
Godfath3r Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Γιατί να βγάλουν δεύτερο Fragile?Όπως και με το Fragile δεν βγάλανε δεύτερο Broken...Δεν το πάνε (πάει) πιο μακριά απλά με διαφορετικό τρόπο μας δίνει αυτό που δίνει τόσα χρόνια μέσα απο την μουσική του ο Trent...Ποιότητα...Και απίστευτα feelings...To With Teeth πάντως είναι πιό ήρεμος δίσκος! @Hugelacky άκουσέ το καλά και χωρίς να έχεις την σύγκριση με τα προηγούμενα...Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου αρέσει!!
hugelacky Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μωρέ και το The Gragile ψιλο-ήρεμος δίσκος ήταν σαν σύνολο αλλά είχε κάτι σημεία τελείως παρανοικά-γειασου...! Το With Teeth δεν "δείχνει τα δόντια του" πάντως! :wink: Δεν το πάνε (πάει) πιο μακριά απλά με διαφορετικό τρόπο μας δίνει αυτό που δίνει τόσα χρόνια μέσα απο την μουσική του ο Trent...Ποιότητα...Και απίστευτα feelings...Συμφωνώ! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου αρέσει!!Μα όπως είπα και παραπάνω μου αρέσει. Είναι καλός δίσκος αναμφισβήτητα! Απλά όταν είχα ακούσει το Fragile είχα σοκαριστεί σχεδόν! Ε, με τον τελευταίο δεν συνέβει κάτι τέτοιο! Hugelacky άκουσέ το καλά και χωρίς να έχεις την σύγκριση με τα προηγούμεναΣορυ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Για ένα group όπως οι ΝΙΝ η σύγκριση με παλιότερα αριστουργήματα είναι αναπόφευκτη! Αλλωστε από τα μεγάλα group έχεις μεγάλες προσδοκίες! :wink:
ifrit Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Στην αρχή τους παρεξήγησα λίγο, μόλις το άκουσα προσεκτικά όμως, κατάλαβα πόσο καλό είναι.. ευτυχώς Τώρα μου ανοίξατε την όρεξη για το Fragile
Godfath3r Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 To Fragile είναι φοβερός δίσκος...Μιλάμε για τα πιό επιδραστικά (σίγουρα στην δεκάδα) cd της δεκαετίας των 90.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.