Προς το περιεχόμενο

[Review] Corrosion Of Conformity - In The Arms Of God (2005) -Rock-

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Corrosion Of Conformity - In The Arms OF God (2005) -Rock- [sanctuary Records]

g70924evw40.jpg

Tracklist:

1.Stone Breakers

2.Paranoid Opioid

3.Is It That Way

4.Dirty Hands Empty Pockets (Already Gone)

5.Rise River Rise

6.Never Turns to More

7.Infinite War

8.So Much Left Behind

9.The Backslider

10.World on Fire

11.Crown of Thorns

12.In the Arms of God

Hard rock?Ηeavy Rock?Stoner?Λίγο απο όλα αυτά περιγράφει κατα προσέγγιση τον ήχο των Corrosion Of Conformity...Σ'αυτόν τον τελευταίο δίσκο τα stoner στοιχεία υπάρχουν αλλά είναι λιγότερα απο προηγούμενα άλμπουμ τους.Επικρατούν όμως οι βαριές κιθάρες και τα όμορφα ριφ τους, οι όμορφοι ρυθμοί στα Drums και τα κλασσικά φωνητικά του Pepper Keenan.Στο cd υπάρχουν πολύ όμορφες συνθέσεις και τα 12 κομμάτια του άλμπουμ ακούγονται όλα μονορούφι παρά το μεγάλο της διάρκειας.(65 λεπτά περίπου)

Κομμάτια που ξεχωρίζουν κατά την γνώμη μου είναι αρκετά.Το speedατο Paranoid Opiod το stoner Is It That Way και τα "southern" Rise River Rise και So Much Left Behind.Οι COC ξαναγύρισαν με έναν πολύ όμορφο δίσκο μετά απο 4 χρόνια...Ακούστε το οπωσδήποτε με πολλά τσιγάρα και Whiskey!!!! ;-)

Official Site: http://www.coc.com

Edit:

Την πολύ καλή εικόνα του cd σημπληρώνει το λιτό αλλά όμορφο booklet...Στο τέλος αφιερώνει "To All Free Thinkers & Beer Drinkers stay true R.I.P. Dime" :-|

Δημοσ.

Πραγματικά πανέμορφος και ταυτόχρονα κλασικός δίσκος από τους "μάστορες" του Southern Rock, με πολλές ιδέες, όμορφες μελωδίες, κολλητικά riff! :-)

Παρόλα αυτά είναι κανα-δυο σκαλιά πιο κάτω από το all time classic δημιούργημά τους, το Wiseblood! :wink:

Δημοσ.

Εγώ όσο τον ακούω τον δίσκο τόσο μου αρέσει.Άκουσα και το Wiseblood λίγο και όντως έχεις δίκιο σ'αυτό...Πάντως το επίπεδο του In The arms κρατιέται ψηλά!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...