Προς το περιεχόμενο

ΝΕC ND 3540A πρόβλημα εγγραφής dvd

arxontac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόσφατα αγοράσει το εν λόγω μοντέλο. Το έχω συνδέσει και μου το αναγνωρίζει κανονικά. Διαβάζει κανονικά cd/dvd, εγγράφει κανονικά cd αλλά έχει κάποιο πρόβλημα στην εγγραφή dvd. Συγκεκριμένα τα "καίει" με burn successfully μα όταν το βάζω πίσω στο drive δεν το διαβάζει. Επίσης το Νέρο

δεν μπορεί να μου φορτώσει το Image drive του. Τι πρόβλημα μπορεί να έχώ;

P.S το έχω κάνει φλας με το firm της ΝΕΚ

Δημοσ.

Τι δισκάκια χρησιμοποιείς (μάρκα); Αν είναι χάλια από πλευράς ποιότητας, μπορεί γι' αυτό να μην τα διαβάζει. Δοκίμασε να τα γράψεις σε πιο χαμηλή ταχύτητα.

Δημοσ.

Άλλαξε δισκάκια χρησιμοποίησε επώνυμες μάρκες TAIYO YUDEN,VERBATIM και δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Επίσης κάνε και αναβάθμιση στο nero κατέβασε την τελευταία έκδοση (εάν δεν έχεις ήδη βάλει την 7, βαλε την τελευταία του 6) και πιστεύω να λυθεί το πρόβλημα σου!

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω άλλη μάρκα δισκάκι αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι το image drive που εξακολουθεί να μην φορτώνει.

Δημοσ.

να κάνω και εγώ μια ερώτηση..?

Έχω το ίδιο μοντέλο...και η απορία μου είναι η εξής...

Πως μπορώ να γράψω 2 ή περισσοτερα iso (cd) σε 1 DVD??(με το Nero 7 premium)

Αν έχει απαντηθεί δώστε Link κοίταξα αλλά δεν είδα τπτ..

Δημοσ.

Εννοείς images files των CDs ή όπως είναι γραμμένα τα CDs, έτσι να τα γράψεις και στο DVD, δηλαδή να φαίνονται κανονικά τα αρχεία τους.

Αν θέλεις images files, απλά τα δημιουργείς και τα γράφεις στο DVD.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα DVD με αρχεία από CD, κανονικά δλδ πέρασμα στον σκηρό και από εκεί στο DVD. Αν τώρα το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε CD με εφαρμογές οι οποίες θέλεις να εκτελούνται μέσα από το DVD (π.χ. 2 λεξικά, η εγκατάσταση του Office, και 2 ή 3 άλλα προγράμματα) λογικά το παραπάνω σε καλύπτει.

Δημοσ.

Βασικά επειδή πρώτη φορά επιχειρω να το κάνω μπορεις να πεις με περισσοτερες λεπτομερειες?

Προσπαθω να βάλω 2 iso μιας εφαρμογής σε ένα dvd...Για να μην έχω 2 cd.

Δημοσ.
Προσπαθω να βάλω 2 iso μιας εφαρμογής σε ένα dvd...Για να μην έχω 2 cd.

Γράφτα κανονικά σαν data και μετά βάζεις το dvd και κάνεις mount ένα ένα τα image για να κάνεις την δουλειά σου.

Επίσης το Νέρο

δεν μπορεί να μου φορτώσει το Image drive του. Τι πρόβλημα μπορεί να έχώ;

Ποιο image drive ενοείς τώρα; Από το nero ;

Για image drive αν θες μπορείς να κατεβάσεις τα Daemon Tools . Με αυτό θα μπορείς να έχεις μέχρι και πέντε εικονικές συσκευές αν θές.

Δημοσ.

mpax, mapa einai to 3540A.... distixos... se emena kai ena filo mou, eno den exoume prob na grapsoume otidhpote, exei polla problhmata sthn anagnosh dvd's grammena apo alla mhxanhmata... genika san reader einai mapa... oute to firmware boithaei oute tipota, kai ta 2 einai se diaforetikes hmeromhnies ftiagmena... na fantasteite diskakia pou diabazei to 3520 xoris kanena prob, to 3540A mono to toc diabazei, arxeia tsou!

Δημοσ.

Σαν αναγνωστήρι δεν το έχω πολυχρησιμοποιήσει αλλά τουλάχιστον σαν γραφτήρι μια χαρά τα πάει για τα λεφτά του . :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...