Προς το περιεχόμενο

Fleamarket και προσωπικα δεδομενα

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω hol απλή σύνδεση και δεν έχω αντιμετωπίση πρόβλημα ,μήπως φταίει κάτι άλλο.

Εχω έρθει σε επαφή και με άλλους χρήστες για μία δημοπρασία που παρακολουθούμε και κλείνει αργά το βράδυ και δεν έχει υπάρξει δυσκολία.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ας κοιτάξουν πρώτα να φτιάξουν το ΚΑΡΑ-αναξιόπιστο site τους' date=' που δουλεύει όταν θέλει και μετά να ζητήσουν αναλυτικά στοιχεία από τους χρήστες!

ebay rulez! :)[/quote']

Afou to ftiaxoun as to nomimopoiisoun kiolas giati einai KARA-paranomo :D

Δημοσ.
Afou to ftiaxoun as to nomimopoiisoun kiolas giati einai KARA-paranomo :D

dune elpizo na min echeis schesei me to site....123kati giati to parakanate....-an ontos echeis schesi- to parakane -an den echeis-

pira se ola mou ta email accounts to akoloutho minima/email.....:

===quote===

Kalispera filenada!

Sou stelnw to link tou site gia dimoprasies, agores kai pwlhseis pou syzhtousame. Einai to http://www.123sold.gr

Emena mou fanike poly omorfo, moderno kai leitourgiko.

Pare me avrio na mou peis th gnomi sou!

Filakia

Spyros

===unquote===

ipopsin oti den echo graftei sto diko sas/tous site

kai san email fenete na erchete apo to ebox.gr

Δημοσ.

Καλησπέρα,

O KGP μου έκανε forward το e-mail θεωρώντας οτι είναι από το eBox. Tα headers του έχουν ως εξής:

--------------

X-Apparently-To: [email protected] via 66.163.179.122; Mon, 06 Mar 2006 17:10:52 -0800

X-YahooFilteredBulk: 87.202.199.252

X-Originating-IP: [87.202.199.252]

Authentication-Results: mta105.mail.mud.yahoo.com

from=ebox.gr; domainkeys=neutral (no sig)

Received: from 87.202.199.252 (87.202.199.252)

by mta105.mail.mud.yahoo.com with SMTP; Mon, 06 Mar 2006 17:10:52 -0800

Message-ID: <[email protected]>

Reply-To: "panos papadopoulos" <[email protected]>

From: "panos papadopoulos" <[email protected]>

To: <[email protected]>

Subject: [bulk] Kalispera!

Date: Tue, 7 Mar 2006 03:10:43 +0200

--------------

Το e-mail [email protected] είναι forged, το spam έφυγε από το yahoo και όχι από το ebox. Το panosp δεν υπάρχει καν σαν mailbox. Το e-mail θα πρέπει να το προωθήσετε μαζί με τα headers στο [email protected] και στο [email protected] (στάλθηκε από ADSL Αθήνας από OTEnet). Η OTEnet θα αναλάβει να επικοινωνήσει με τον εξυπνάκια ( παραβίαση κοινοτικής οδηγίας 2002/58 ) και θα τον βάλει στη θέση του (οντως το κάνουν).

Δημοσ.
Καλησπέρα' date='

O KGP μου έκανε forward το e-mail θεωρώντας οτι είναι από το eBox. Tα headers του έχουν ως εξής:

--------------

X-Apparently-To: [email'][email protected][/email] via 66.163.179.122; Mon, 06 Mar 2006 17:10:52 -0800

X-Originating-IP: [87.202.199.252]

--------------

Το e-mail [email protected] είναι forged, το spam έφυγε από το yahoo και όχι από το ebox. Το panosp δεν υπάρχει καν σαν mailbox. Το e-mail θα πρέπει να το προωθήσετε μαζί με τα headers στο [email protected] και στο [email protected] (στάλθηκε από ADSL Αθήνας από OTEnet). Η OTEnet θα αναλάβει να επικοινωνήσει με τον εξυπνάκια ( παραβίαση κοινοτικής οδηγίας 2002/58 ) και θα τον βάλει στη θέση του (οντως το κάνουν).

Your email has been received at Wed Mar 8 14:30:19 2006

******* Greek text. English text follows *******

Tο μήνυμά σας παραλήφθηκε. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το περιστατικό που μας αναφέρατε θα εξεταστεί εκτενώς.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Yπηρεσία Abuse της OTEnet.

We have received your message. We assure you that the above incident will be thoroughly examined.

Thank you for contacting OTEnet's Abuse service.

kai telos ...

enimerosa tin hyperhosting...giati den einai sosto na thigontai ipiresies...opos auti ton dorean email kai eidika an prokite gia ellinikes oute episis eteries -pou asinesthita tha ginontan-

Δημοσ.

--------------

X-Apparently-To: [email protected] via 66.163.179.122; Mon' date=' 06 Mar 2006 17:10:52 -0800

X-Originating-IP: [87.202.199.252']

--------------

Μερικές Off-topic τεχνικές απορίες,

τι email client χρησιμοποιείς?

το X-Originating-IP που είναι και το σημαντικότερο είναι πάντοτε ορατό σε περίπτωση spam (νομίζω ότι μου έχει τύχει περίπτωση να μη μπορώ να το εντοπίσω)?

Τι ακριβώς σημαίνει το forged? και πως γίνεται? Δε θέλει να υπάρχει exploit στον smtp κάποιου?

Και ένα on-topic σχόλιο για τα spam κλπ. συμπεριφορές:

Πως γίνεται αρκετοί που φαίνοντε να εμπλέκοντε με τις On-line δημοπρασίες να έχουν τόσο χαμηλό επίπεδο? Είναι κανένα μυστικό του επαγγέλματος ή του hobby? (δεν περιμένω απάντηση, όπως έγραψα παραπάνω ήταν ένα σχόλιο (διατυπωμένο με ρητορική ερώτηση)).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΛΕΑΜΑΡΚΕΤ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΙΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ Off Shore ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Gmail,ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ Paypal,fleamarket,ebay,insomnia.ΤΟ ΦΛΕΑ ΜΠΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΦΛΕΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ,ΚΑΖΙΝΑ ΚΤΛ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΡΡΗΞΗ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Off Shore ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ.

Α)ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Β)ΑΝ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ

Γ)ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΣΤΟ ΙΚΑ.

Δ)ΕΦΟΣΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ,ΠΛΗΡΩΣΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ,ΑΠΕΔΩΣΑ ΦΠΑ,ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΑ 890 ΕΥΡΩ.

ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝ Off Shore ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΑΠΠΑΛΑΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΙΧΗΡΙΜΑΤΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΓΛΕΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟ Γ.......ΝΟ ΤΟ ΤΕΒΕ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΥΣ.Α ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΛΕΑΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ,ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΣΕΝΤΑ ΚΑΜΠΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΦΕΡΑΡΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΗΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ.ΕΛΕΟΣ.

Δημοσ.
....

Καλώς ήρθες,πικραμένε Νεοέλληνα.Γράφε,παρακαλώ,με μικρά γράμματα,τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις.Το ξέρω,είναι πιό εύκολο από του να βάζεις τόνους κλπ,αλλά κάνε αυτή την υποχώρηση...

Διασταυρωμένο και από άλλους η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του flea,κάτι μου μύριζε μετά τις ανακοινώσεις τους και -μάλλον- δεν ήταν απ' τα όσπρια που έφαγα...

Άδεια απ' το "ξέφραγο αμπέλι" που έχουμε την τιμή να ζούμε,δεν νομίζω να πήρε κανείς ποτέ.Ορμάει,βρίσκει καμπόσους αυτόκλητους υποστηρηκτές,χρωματίζουν κιόλας με όμορφες και λογικοφανείς κουβεντούλες τις όποιες αλλαγές πλεύσης και απλώνουν παραγάδι....

Υ.Γ.Με γειά μας.:twisted:

Δημοσ.

δυστυχώς δεν μπορούμε εμείς (ως απλοί χρήστες) να ελένχουμε την νομιμότητα ενός site. Ούτε ξέρουμε αν, πόσο και πως αμοίβονται απο διαφημίσεις κλπ.

Αυτό όμως που ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ είναι να μην δίνονται πουθενά τα προσωπικά μας στοιχεία (άλλωστε αυτό είναι το θέμα του topic) και πολύ περισσότερο να μην λαμβάνουμε e-mail του στυλ "Kalispera filenada!" όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο φίλος KGP.

Δημοσ.

Καπου άκουσα ότι ο webmaster που είχανε τους χαιρέτησε μεγαλόπρεπώς γιατί ζήτησε σύμβαση και δεν του κάνανε. Του είπανε μάλιστα ότι η δουλειά που ζητάει λέγεται ΔΕΗ και κακώς δεν τους το είπε τόσο καιρό μιας και είχανε μέσον!

Grdimi, δίκιο έχεις αλλά δυστυχώς τα σκ..α πάντα επιπλέουν και έτσι έρχονται κάτι αμερικανάκια και ψάχνουν να βρουν ενα θύμα να τους κάνει την δουλειά με το αζημίωτο, χωρίς να πληρώνουν ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΦΠΑ κλπ κλπ που εσύ ως Έλλην πολίτης είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις.

Έτσι λοιπόν διερωτάμε το εξής, που είναι η ΥΠΕΕ και όλοι αυτοί οι αρμόδιοι φορείς? Μόνο εμας βλέπουνε?

Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί, φταίμε και εμείς που μας ζητάνε να πληρώσουμε και δεν ζητάμε απόδειξη παροχής υπηρεσιών ή δεχόμαστε ένα μαιμού invoice από το Τέξας ή δεν ξέρω και γω από που, γιατί το μόνο που μας απασχολεί είναι να πουλήσουμε το κινητό μας ή το ποδήλατο μας. Οι περισσότεροι φυσικά δεν γνωρίζουμε ότι και ο λήπτης μιας Τεξανής μαιμούς θεωρείτε συνυπεύθυνος.

Δημοσ.

Καπου άκουσα ότι ο webmaster που είχανε τους χαιρέτησε μεγαλόπρεπώς γιατί ζήτησε σύμβαση και δεν του κάνανε. Του είπανε μάλιστα ότι η δουλειά που ζητάει λέγεται ΔΕΗ και κακώς δεν τους το είπε τόσο καιρό μιας και είχανε μέσον!

Grdimi, δίκιο έχεις αλλά δυστυχώς τα σκ..α πάντα επιπλέουν και έτσι έρχονται κάτι αμερικανάκια και ψάχνουν να βρουν ενα θύμα να τους κάνει την δουλειά με το αζημίωτο, χωρίς να πληρώνουν ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΦΠΑ κλπ κλπ που εσύ ως Έλλην πολίτης είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις.

Έτσι λοιπόν διερωτάμε το εξής, που είναι η ΥΠΕΕ και όλοι αυτοί οι αρμόδιοι φορείς? Μόνο εμας βλέπουνε?

Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί, φταίμε και εμείς που μας ζητάνε να πληρώσουμε και δεν ζητάμε απόδειξη παροχής υπηρεσιών ή δεχόμαστε ένα μαιμού invoice από το Τέξας ή δεν ξέρω και γω από που, γιατί το μόνο που μας απασχολεί είναι να πουλήσουμε το κινητό μας ή το ποδήλατο μας. Οι περισσότεροι φυσικά δεν γνωρίζουμε ότι και ο λήπτης μιας Τεξανής μαιμούς θεωρείτε συνυπεύθυνος.

Δημοσ.

pou kolaei to offshore me to spam pou apo oti "mirizomai" kanei to 123sold.gr gia na mporesei na ekmetaleutei ta provlimata tou fleamarket (pou gia na eime eilikrineis den me endiaferoun...) me tin alagi idioktisiakou kathestotos, ton tropo leitourgias kai an ediokse i ochi ton programatisti -i ti sto diaolo itan-tous pou stin sinechia anoikse to 123sold kai tous antagonizete...DEN MPORO NA KATALAVO....

giati echete mia mania na klinete kathe thread pou anaferete ena apo ta dio tria tesera dekatesera domains pou ascholountai me greek auctions???????

===sorry gia to offtopic...elpizo to thema/thread na sinechistei omala kai na min klisei kai auto===

Δημοσ.

eleutheria logou na fane kai oi kotes file mou :mrgreen:

if instr(<apopsi>,"flea","plaisio","eshop","pouliadis")>0 then

call <lock topic ...kai grigora leme>

endif

ps: plakitsa kanw bre mi me banarete :mrgreen:

Δημοσ.

Προσπαθω εδω και πολλες ωρες να μπω στο flea αλλα ματαια.Δεν ξερω τι παιζεται.ολο ανακοινωσεις βαζουν οτι εχουν προβλημα με τον server και πολλα αλλα σχετικα.Βεβαια εχω κανει πολλες επιτυχημενες δημοπρασιες και εχω παρει πολλα καλα πραγματα.αλλα το site ειναι ολο προβληματα.Και βεβαια δεν εχω βαλει τα πραγματικα μου στοιχεια,

Σιγα μην το κανω.Ασε που το σκεφτεσαι και να χτυπησεις καποια δημοπρασια καθως πολλοι ειναι καποια μαλα^&^(^να τα οποια βαζουν ψευτικες δημοπρασιες για να κανουν χαβαλε.

Αντε γεια που λεει και ο Τακης (για το fleamarket)

Δημοσ.

Αγαπητε KGP εγω δεν ασχοληθηκα καθολου με το 123sold.gr και καλα που μου το ανεφερες και το ειδα.Εγω μιλω για το fleamarket.Δεν ειμαι φανατικος χρηστης δημοπρασιων διοτι δεν εχω χρονο,και οτι περνω απο το φλεαμαρκετ το αγοραζω εκτος Φλεαμαρκετ,και επισης αγοραζω απο ΕΒΑΥ,με αμεση αγορα.Προσπαθησα αυτα να τα γραψω στο φορουμ του φλεαμαρκετ αλλα μου το απαγορευουν διοτι εχω μονο μια αξιολογηση,αλλα αν βαλω μια αγγελια θελουν 2% απο εμενα μαυρα χρηματα.Το 123sold.gr αν κανει διαφημιση με spam δεν το γνωριζω γιατι δεν μου ηρθε τιποτα,αν ερθει θα το πω δημοσιως.Επισης δεν γνωριζω αν 123sold.gr ειναι υπαρκτη εταιρεια,οπως το φλεαμαρκετ.Αλλα φιλε μου δεν γνωριζω αν εισαι βαλτος υποστηρικτης του φλεαμαρκετ αλλα απο την στιγμη που γραφτηκα στο φλεαμαρκετ συνεχως μου ερχονται εμαιλ απο καζινα και φαρμακεια.Πως ειμαι εγω σιγουρος οτι διαφυλατει τα προσωπικα μου δεδομενα και δεν τα πουλαει αλλου.και ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΟΚΗ.

(Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΕΙΑ)

ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΜ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΧΕΙ 14000 OFF SHORE ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΤΛ.ΤΟ ΦΛΕΑΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.ΟΥΤΕ 1 ΣΕΝΤ.

Σε παρακαλω οποιος μου απαντησει να ειναι καλα προετοιμασμενος.Εχω δωσει τα τελευταια 4 χρονια χρηματα στην Εφορια και στο Τεβε κτλ.που ειμαι εξωφρενων.Ακομα μου ερχονται ποσα να τα πληρωσω και το κακο ειναι οτι δεν παιρνω ουτε ταμειο ανεργιας.Και ειναι ο Εξυπνακιας Ο ΦΑΡΑΚΟ πως τον λενε με τις OFF SHORE και τον εχουμε και κλαιγετε οτι 5 χρονια δεν βγαζει και το κραταει ανοικτο το φλεαμαρκετ για να πουλανε οι αλλοι και να πλουτιζουν.Το κακο ειναι οτι αυτο το φορουμ το διαβαζει σιγουρα και κανενας Της ΥΠΕΕ και λεει ελα μωρε δεν βαριεσαι να ψαχνω τωρα το φλεαμαρκετ ποσα βγαζει η οχι.Αν το διαβαζεις κυριε ΥΠΕΕ να ξερεις ειναι παραβαση καθηκοντος αν δεν το αναφερεις στην Υπηρεσια σου.

και τελευταια ερωτηση

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...