getty Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Ωραίος ο teohaz έβαλε το θέμα, πέταξε και τη λέξη μήτρες και μην τον είδατε!
tzoykas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Zorro! Xtupaei kai feygei Pantws h mhtra paizei se polles episthmes. Mexri kai gia PRO-PO mporei na 9elei o an9rwpos. Alla an den apanthsei suntoma me dieykrinish to blepw to topic na ginetai sticky kai cult ......
ANEMOS-V Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 mipos thelei o mastoras kapio software meso PC na voithaei sto ekseis peristatiko ?? --------------------------------------------- Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με σκοπό να αφαιρέσουν από τη μήτρα της μια χειρουργική λαβίδα που ξέχασαν εδώ και έξι χρόνια οι γιατροί. Η Lamphan Yinsuth είχε έντονους πόνους στο στομάχι έπειτα από την υστερεκτομή που υποβλήθηκε τον Νοέμβριο του 1997. Τα τελευταίο καιρό οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και 46-χρονη γυναίκα έκανε ακτινογραφίες να δει από τι προέρχονται. Οι ακτινογραφίες αποκάλυψαν ότι στη μητρα της γυναίκας βρίσκονταν μια χειρουργική λαβίδα που προκαλούσε τους πόνους. Έπειτα από διαμαρτυρία στο Ιατρικό Συμβούλιο η εν λόγω γυναίκα εξασφάλισε ότι θα την χειρουργήσουν για να αφαιρέσουν το ιατρικό εργαλείο χωρίς αυτή να επιβαρυνθεί οικονομικά. -----------------------------------------------
ANEMOS-V Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 episis isos eine mplegmenos stin parakato istoria? --------------------------------------------------- Σεπτέμβριος 1971... κάτω απο μια μουριά, το σπερματοζωάριο του πατρός συναντάει το ωάριο της μητρός... εκεί χαμηλά, οπου τα χείλια δεν βάφονται (επιτέλους και κάτι φυσικό!!!)... Αποφασίζουν να πάνε μια βολτίτσα και ξεκινούν... που πάνε αρραγές τα πιτσουνάκια μου??? Εντωμεταξύ έχει σημάνει συναγερμός σε Μήτρα και ωοθήκες... "Έρχονται επισκέψεις, θα πλημμυρήσουμε..." το σύνθημα που επικρατεί . Συνεδριάσεις επί συνεδριάσεων...πανικός...τελικά βγαίνει το βούλευμα: "... αφού δεν θα τον ξαποστείλουμε με καμιά αποβολή... ας τον βγάλουμε αρσενικό μπας και δούνε αργότερα και άλλες μήτρες τέτοια χαρά" ...όπερ και εγένετο......το μόριο άρχισε να σχηματίζετε...και άλλος ένας "π@παρ@τος" είναι έτοιμος να πάρει θέση στο κοινωνικό είθισται... 6 Ιουνίου 1972... εννέα μήνες αργότερα...10 η ώρα το πρωί... η μήτρα μονολογεί: "...ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ...Τελεία και παύλα"... "τα μπογαλάκια σου και σε άλλη παραλία..." Ένας παρανοϊκός με άσπρη στολή αναλαμβάνει να εκτελέσει την απόφαση... με τραβάει με το ζόρι έξω... "Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου..." εκεί αυτός... με το ζόρι... να βγω από την πρώτη μου σχέση... την μήτρα... ...και όταν τα καταφέρνει, όλοι οι μαl@κες γελάνε τριγύρω μου ενώ εγώ σπαράζω στο κλάμα... Η πρώτη πίκρα της ζωής είναι γεγονός!!! ...τα θυμάμαι και τα "παίρνω" τώρα... Τι λάθος έκανα και με διαολόστειλε η μήτρα... ακόμα δεν κατάλαβα... 6 Ιουνίου 2003... 31 χρόνια μετά... ή μάλλον τώρα πλέον κατάλαβα... "Αλάτι ο Θάνατος (χωρισμός) και την ΖΩΗ... ...πολύυυυυυ την νοστιμίζει" Ο νοών νοείτω... ))))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.