Προς το περιεχόμενο

Θέλω να συνθέσω ένα Laptop μόνος.

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αυτό το έχω βρεί μόνο στο Πλαίσιο αλλά δεν θέλω να κάνω απο εκεί την αγορά μου γιατί όλες οι Κεντρικές μονάδες που έχουν καμία δεν δέχεται επεξεργαστή AMD Athlon 64. Ξέρετε απο που μπορώ να πάω να κάνω ένα Super για να το έχω για χρόνια;

Δημοσ.

Φιλε απο οτι βλέπω με τις ερωτήσεις που κάνεις εχεις αγνοια από λαπτοπ. Πρόσεχε μη την πατήσεις γιατι τα λαπτοπς δεν αναβαθμιζονται εύκολα οπως τα desktop. Για super δεν σου εγγυώμαι απλά πάρε αυτό που έχεις ανάγκη, αν έχεις ανάγκη. Αλλιώς μην πάρεις καθόλου.

Δημοσ.

Θέλω να πάρω όπως είπα πάνω κάτι πολύ δυνατό για να το κρατήσω για αρκετά χρόνια επειδή γνωρίζω πως μητρική, κάρτα γραφικών και επεξεργαστή δεν μπορείς να αλλάξεις. Και για την οθόνη κάτι έχω ακούσει αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ένας Intel εμένα δεν μου κάνει δουλειά και γι' αυτό ζητάω AMD.

Δημοσ.

Μην κρατάς υπολογιστές για πολλα χρόνια. πιάνουν μουχλα.

Αν εχεις 3 για αγορά, και υπολογίζεις να τον κρατήσεις για 3 χρόνια,

καλυτερα δωσε 1,5 και κρατα τον για 1,5 χρονο.

apo kei kai pera.. kane oti katalavaineis, dika sou einai, vale fwtia kai kafta :)

Σύνθεση με turion, δεν βλεπω να βρίσκεις. πουλάνε λιγα κομματια, και δε συμφερει το μαγαζι, να στοκαρει ποικιλια για να εχεις εσυ επιλογές να κανεις συνθέσεις. Για AMD θα παρεις έτοιμο.

Το γιατι ο ιντελ "δεν κανει δουλειά", μονο εσυ το ξερεις :)

μπορεις να μας διαφωτίσεις κιόλας, με στοιχεία και κριτήρια, να προστατευτούμε κι εμεις απο "κακές αγορές"... μια οικογένεια είμαστε εδώ.

Αφου δεν ξερουμε τι τον θελεις, και πόσα δινεις, θα προτίνουμε τα φιλέτα της αγοράς.. και καλορίζικος :)

Acer Ferrari 4005WLMi AMD Turion ML37 (2, 0GHz, 1MB, 35W), 2x 512MB DDR, 100GB

Fujitsu-Siemens Amilo A1667G AMD 64 4000+ - 1 GB

και προσεχε μην πάρεις τις μπακατέλες...

TOSHIBA QOSMIO G10-105

SONY VGN-S1XP

HP Compaq NW8240

(... ειναι Ιντελ)

Δημοσ.

Acer Ferrari 4005WLMi AMD Turion ML37 (2' date=' 0GHz, 1MB, 35W), 2x 512MB DDR, 100GB

Fujitsu-Siemens Amilo A1667G AMD 64 4000+ - 1 GB [/quote']

Θα συμφωνήσω με τον φίλο random γισ την δεύτερη επιλογή, μια που έχω το συγκεκριμένο laptop. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ισχύ του, κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες, με μόνο "ελλάτωμα" την μικρή αυτονομία (λογικό με τέτοιον επεξεργαστή). Επίσης, με ενημερώσανε οτι όταν με το καλό βγούνε Dual Core Mobile, θα μπαίνουν και σε αυτόν ως αναβάθμιση.

Υ.Γ. Το Remote Control που έχει είναι όλα τα λεφτά! Κάνει και Instant On από κει, καθώς και Shut Down!

Δημοσ.

Ωραία.

Κι εμένα καλό μου φαίνεται το Fujitsu-Siemens Amilo A1667G AMD 64 4000+ - 1 GB. Έχετε κανένα site για αγορά;

Intel δεν ξαναπαίρνω γιατί ο πρώτος που είχα ήταν intel και δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Λόγο ταχύτητας πάντως.

Δημοσ.

Εγώ τον πήρα από http://www.openmind.gr .Κανένα πρόβλημα στην συναλλαγή, αν και το κανόνισα μέσω συνεργαζόμενου μαγαζιού στα Χανιά (είναι στην Σητεία το Openmind).

Δες αν μπορείς να κανονίσεις να σου αλλάξει τις μνήμες (333 Mhz) με 400άρες.

Εγώ έτσι έκανα, λόγω του οτι τα σκασα "ντούκου" αλλά δεν ξέρω αν το έκανε αυτός, ή ο συνεργάτης στα Χανιά. Ρώτησε πάντως.

Τελευταία επισήμανση: τώρα έχω τον εργοστασιακό σκληρό (5400rpm) και είμαι τρισευτυχισμένος. Μπορώ μόνο να φανταστώ πως θα ναι όταν με τον καλό βάλω κανένα 7200rpm.

Για οτιδήποτε άλλη απορία προκύψει, στείλε μου pm!

Καλή αγορά και καλό λιώσιμο!

Τώρα που το θυμήθηκα, ο δικός μου ήρθε κατευθείαν απο Γερμανία, με γερμανικό πληκτρολόγιο.Το παληκάρι στο Openmind ευτυχώς είχε βάλει αυτοκολλητάκια με την αντιστοιχία στα πλήκτρα.Εμένα λοιπόν δεν με απασχολεί και πολύ. Αν σε ενδιαφέρει όμως αποκλειστικά ελληνικό πληκτρολόγιο, ψάξε το λιγάκι. Ισως να έφερε και αυτός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...