Προς το περιεχόμενο

Ut2007

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έπαιξα το demo και θυμήθηκα τα παλιά ξενύχτια.... γρήγορα αντανακλαστικά,καταιγιστική δράση και πολύ τρέξιμο .... το καλο ping είναι απαραίτητο αν θες να επιβιώσεις.

Τι να πω.... σήμερα έπαιξα και cod4 demo. O ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και θα έχει ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Πραγματικά... το netcode είναι για τα μπάζα λέμε και ελπίζω να το φτιάξει η Epic. Ακόμα και σε 100ms servers το lag είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (ακόμα και σε dedicated servers και πολλοί το έχουν το πρόβλημα αυτό). Και σαν να μην έφτανε αυτό, in-game δεν μπορείς να δεις το latency σου γιατί η Epic είχε την ιδέα να χώσει το player info menu από το Gears Of War που δείχνει τους παίκτες και τα kills/deaths τους μόνο. Επίσης ΔΕΝ μπορείτε να κάνετε refresh έναν μόνο server για να δείτε πόσο lag-άρετε στον συγκεκριμένο. Απίστευτο, το μεγαλύτερο ατού του UT2007 (το MP του) να έχει τόσα προβλήματα που είχαν λύσει προ-πολλού οι betas των Enemy Territory : Quake Wars, GRAW2 και Crysis.

PS: Για να δείτε το Ping σας, μόνο με το "stat net" μπορείτε από την κονσόλα.

Edit: Μια φορά κατάφερα να παίξω με αρκετό lag (κι ας έγραφε ότι είχα μόνο 160ms, εγώ πυροβολούσα και μετά από λίγο έφευγε η σφαίρα. Σε άλλους servers η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη και καθυστερεί 1+ δευτερόλεπτο) και βγήκα δεύτερος. Έκανα και Killing Spree τρομάρα μου αλλά δεν πρόλαβα να το πάρω foto, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Τραγικό λέμε ότι είναι πάντως!

john2os7.jpg

Δημοσ.

Με τα botakia είναι φοβερό :lol:

Θα δοκιμάσω και online.

Πάντως,το μόνο που δεν μου αρέσει είναι οτι δεν έχει πολλές επιλογές για την ρύθμιση των γραφικών.

Τέσπα,όλα full,1920x1200 και fps 45 με 65.

Δεν θέλω τίποτε άλλο :-)

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς ο κώδικας για το multiplayer δεν είναι ακόμα καλός που μάλλον δικαιολογείται από το ότι είναι ακόμα beta demo. Περιμένουμε περισσότερα....

Δημοσ.

Εγώ έχω το εξής πρόβλημα: Δεν αλλάζει η ανάλυση. Ξεκινάει με 640X480 και παρ' ότι στις επιλογές φαίνεται να δέχεται τις αλλαγές που του κάνω στα video settings, η ανάλυση παραμένει ως έχει.

Εχω AMD Sempron 3100+, 2giga ddr1 μνήμη και 8800GTS, 320MBs. Το έβαλα στα Vista. Οι οδηγοί μου είναι οι 7.15.11.6222 σύμφωνα με το device manager. Any ideas?

Δημοσ.

ti treno mhxanh grafikwn exoune kanei!!! ebgala to limit ton 60 fps kai paei sfaira!

gia na bgalete to limit kante to eksis :

go to documents/my games/ut3 demo/ut game/config

anoikste to UTEngine.ini kai breite

[Engine.GameEngine]

bSmoothFrameRate=TRUE

MinSmoothedFrameRate=22

MaxSmoothedFrameRate=62

alakste thn timi pou exei gia MAX 62 se 1000000 kai eiste ready :)

Δημοσ.

paidakia an to katebasw paizi kanonika h beta h theli tipota register gia beta tester me klidia kai tetia? (blepe crysis)

diladi arki na brw mono to beta demo?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...