Προς το περιεχόμενο

Ut2007

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά τι λέτε... Αλλα κανένα UT δεν είχε την ίδια εκπληκτική αίσθηση που είχε η πρώτη έκδοση, του 2001... Ατελείωτη και γρήγορη δράση, τρελά κ πάρα πολύ ωραία όπλα... Δεν ξέρω αλλα εκείνο το πρώτο είχε αυτό το κάτι που έλειπε από τα υπόλοιπα... Παίζοντας το 2003 είχα την αίσθηση ότι κάτι έλειπε... Ελπίζω το 2007, να ξαναφέρνει αυτό το "κάτι"... Γιατί δεν είναι μόνο τα καλά γραφικά που κάνουν καλό ένα game...

Δημοσ.
john,σε τι settings είναι οι εικόνες?

Δεν ξέρω. Τώρα πάω να το δοκιμάσω και εγώ. Screenshots θα ακολουθήσουν στην συνέχεια. Ορμάμε :-D

Δημοσ.

Με λίγα λόγια... ΓΑΜΕΙΙΙΙΙΙΙ. Δυστυχώς δεν έχει το double-dodge + double jump combo αλλά σε γενικές γραμμές είναι το αγαπημένο μας UT με καλύτερα γραφικά :-D :-D

PS: Η μόνη μ@λακία είναι ότι δεν υπάρχουν dedicated servers. Έλεος δηλαδή

Δημοσ.

Double dodge σκέτο έχει. Και double jump σκέτο έχει. Ο συνδυασμός double dodge + jump δεν υπάρχει όμως. Δεν έχει dedicated servers ρε Exo, που σκ@τα θα παίξουμε για να πετύχουμε χαμηλό Ping :-(

PS: Μόλις έκανα το πρώτο multi-kill και βγήκα πρώτος στα Masterfull bot-άκια. Άντε να θυμόμαστε τα παλιά, άντε να ξαναπαίζουμε σε Godlike :-D

• Moderators
Δημοσ.

Μπήκα ενάντια σε ανθρώπους και θυμήθηκα ότι έχω καιρό να παίξω UT-like game. :P

edit: Btw, για άλλη μια φορά ελαφρύ παιχνίδι.

Δεν είναι full τα textures όπως λένε, γιατί το demo θα έβγαινε μεγαλύτερο, αλλά και πάλι φαίνεται πολύ ωραίο με όλα στο φουλ (όσα έχει :P) και με πολύ καλή ταχύτητα. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...