Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Το beta demo βγήκε κανονικά για κατέβασμα στο Fileplanet.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 john,σε τι settings είναι οι εικόνες?
desolatorXT Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δεν ξέρω ρε παιδιά τι λέτε... Αλλα κανένα UT δεν είχε την ίδια εκπληκτική αίσθηση που είχε η πρώτη έκδοση, του 2001... Ατελείωτη και γρήγορη δράση, τρελά κ πάρα πολύ ωραία όπλα... Δεν ξέρω αλλα εκείνο το πρώτο είχε αυτό το κάτι που έλειπε από τα υπόλοιπα... Παίζοντας το 2003 είχα την αίσθηση ότι κάτι έλειπε... Ελπίζω το 2007, να ξαναφέρνει αυτό το "κάτι"... Γιατί δεν είναι μόνο τα καλά γραφικά που κάνουν καλό ένα game...
john2gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 john,σε τι settings είναι οι εικόνες? Δεν ξέρω. Τώρα πάω να το δοκιμάσω και εγώ. Screenshots θα ακολουθήσουν στην συνέχεια. Ορμάμε
EKTELESTES Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μόλις το έπαιξα λίγο και ένιωσα για λίγο σα να παίζω πάλι το UT 99 Για να δούμεεεε ^^
john2gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Με λίγα λόγια... ΓΑΜΕΙΙΙΙΙΙΙ. Δυστυχώς δεν έχει το double-dodge + double jump combo αλλά σε γενικές γραμμές είναι το αγαπημένο μας UT με καλύτερα γραφικά :-D PS: Η μόνη μ@λακία είναι ότι δεν υπάρχουν dedicated servers. Έλεος δηλαδή
Exoskeletor Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 den exei double dodge? xoris ayto de zo. oxi re gamoto giati. mou katebenei k mena. john etoimasou kata ths 12
john2gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Double dodge σκέτο έχει. Και double jump σκέτο έχει. Ο συνδυασμός double dodge + jump δεν υπάρχει όμως. Δεν έχει dedicated servers ρε Exo, που σκ@τα θα παίξουμε για να πετύχουμε χαμηλό Ping PS: Μόλις έκανα το πρώτο multi-kill και βγήκα πρώτος στα Masterfull bot-άκια. Άντε να θυμόμαστε τα παλιά, άντε να ξαναπαίζουμε σε Godlike
EKTELESTES Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Έχει και τον κλασσικό εκφωνητή που έλεγε τα "Killing spree" κλπ?? Θα το τσεκάρω το βραδάκι πάλι ^^
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 nai me ton klasiko ekfwnhth PANCAKES FTW!!!
Toufas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 pantos sto multi pou epeksa epidi eimai kapitalas me 20 ping, xanese, poli grigori drasi thelo to mode me ta oximataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ThrowDOWN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Einai kai dx10 to demo paides? (twra to katebazw )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μπήκα ενάντια σε ανθρώπους και θυμήθηκα ότι έχω καιρό να παίξω UT-like game. edit: Btw, για άλλη μια φορά ελαφρύ παιχνίδι. Δεν είναι full τα textures όπως λένε, γιατί το demo θα έβγαινε μεγαλύτερο, αλλά και πάλι φαίνεται πολύ ωραίο με όλα στο φουλ (όσα έχει ) και με πολύ καλή ταχύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.