OROKUSAKI Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Παιδια το παιχνιδι ειναι μουφα τελειως... Το εγκατεστησα χθες, παιζει κανονικα ολα φουλ 1280χ1024. Τα γραφικα του ειναι πολυ καλα αλλα απο gameplay δεν λεει τιποτα Το δοκιμασα στο offline mode και το μονο που κανεις ειναι κυκλους γυρω απο το ιδιο σημειο σκοτωνονοντας συνεχεια τους ιδιους αντιπαλους... Κριμα.. Και εγω που νομιζα οτι θα ηταν σαν το Doom3(απ το εισαγωγικο βιντεακι που ειδα εκει που δειχνει τους εξωγηινους να πλακωνοται με τους στρατιωτες, νομιζα οτι θα ηταν κανα κλασσικο fps τυπου DOOM αλλα με απογοητευσε πληρως. Και πως περναω την πιστα. Μου εχει βγαλει 5 chapters απο τα οποια μονο το πρωτο ειναι ξεκλειδωτο... Σκοτωνω συνεχεια αλλα δεν γινεται τιποτα.
gdp77 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Και εγω που νομιζα οτι θα ηταν σαν το Doom3 Λέγεται "tournament" γιατί είναι multiplayer orientated.
Exoskeletor Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 και εγω νομιζα πως το fifa θα ειναι οπως το pro οποτε αφου δεν ειναι ειναι μουφα, Οταν θα εχεις και αλλες τετοιες ομορφες αποψεις περνα να μας της πεις
pappous_soulis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Παιδια το παιχνιδι ειναι μουφα τελειως... Το εγκατεστησα χθες, παιζει κανονικα ολα φουλ 1280χ1024. Τα γραφικα του ειναι πολυ καλα αλλα απο gameplay δεν λεει τιποτα Το δοκιμασα στο offline mode και το μονο που κανεις ειναι κυκλους γυρω απο το ιδιο σημειο σκοτωνονοντας συνεχεια τους ιδιους αντιπαλους... Κριμα.. Και εγω που νομιζα οτι θα ηταν σαν το Doom3(απ το εισαγωγικο βιντεακι που ειδα εκει που δειχνει τους εξωγηινους να πλακωνοται με τους στρατιωτες, νομιζα οτι θα ηταν κανα κλασσικο fps τυπου DOOM αλλα με απογοητευσε πληρως. Και πως περναω την πιστα. Μου εχει βγαλει 5 chapters απο τα οποια μονο το πρωτο ειναι ξεκλειδωτο... Σκοτωνω συνεχεια αλλα δεν γινεται τιποτα. Όλα θα τ'ακούσω σ'αυτή τη ζωή!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 από τον Orokusaki? why not
papiadyths Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Κατ'αρχάς βγήκε καινούργιο patch. Έπειτα όσον αφορά τους ελληνικούς servers , φίλε xtrmsnpr δεν είναι up ο server που έγραψες. Βρήκα από το game-monitor τον Phoenix Public όπου μπήκα και διαπίστωσα ότι είχα 140 ping .. χωρίς σωστούς servers δε βλέπω φως..
OROKUSAKI Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 από τον Orokusaki? why not ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!:-D:-D Τελικα εκατσα και το επαιξα σημερα offline.. Δεν ειναι και τοσο μουφα οσο νομιζα τελια, αλλα σαφως δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση με το DOOM3 και το Crysis.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Κατ'αρχάς βγήκε καινούργιο patch. Έπειτα όσον αφορά τους ελληνικούς servers , φίλε xtrmsnpr δεν είναι up ο server που έγραψες. Βρήκα από το game-monitor τον Phoenix Public όπου μπήκα και διαπίστωσα ότι είχα 140 ping .. χωρίς σωστούς servers δε βλέπω φως.. Ναι από τν Κυριακή τ πρωί είναι down ο σερβερ μας.. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!:-D:-D Τελικα εκατσα και το επαιξα σημερα offline.. Δεν ειναι και τοσο μουφα οσο νομιζα τελια, αλλα σαφως δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση με το DOOM3 και το Crysis. Μα δν έχει καμια σχέση με doom3 κ crysis,καμία μα καμία σχέση.Το ut είναι ένα game style μόνο του.Άσχετα αν τ ut3 ήταν κάπως μάπικο...
OROKUSAKI Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Σε ποιον server πρεπει να συνδεθω για να παιξω online?
Cain Novacaine Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Κατ'αρχάς βγήκε καινούργιο patch. Έπειτα όσον αφορά τους ελληνικούς servers , φίλε xtrmsnpr δεν είναι up ο server που έγραψες. Βρήκα από το game-monitor τον Phoenix Public όπου μπήκα και διαπίστωσα ότι είχα 140 ping .. χωρίς σωστούς servers δε βλέπω φως.. http://www.the-core.gr/forum/showthread.php?t=7507 Με οτε κανένα πρόβλημα^^ .Χαμηλά ping στον φοινικα.Και στον grof που παίξαμε πολύ καλά πάλι. Ιταλός ακα [»A«] DrUnKenSTeiN για να καταλάβει ο xtrmsnpr.
kostacurtas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Unreal Tournament 3: Titan Pack - Hands On Until today, very little was known about the first major expansion pack for Unreal Tournament 3. So put on your tinted infogoggles, or prepare to be lightly fact-dazzled. It's free. It's a 800MB-1GB download. It's due for a simultaneous release on 5th March, for PS3 and PC...
pappous_soulis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Να υποθέσω μόνο νέα maps θα περιέχει..right?
personGR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Να υποθέσω μόνο νέα maps θα περιέχει..right? Ευτυχώς όχι, περισσότερο για expansion Μου μοιάζει παρά για οτιδήποτε άλλο - ευτυχώς δλδ • 16 environments - 4 Warfare, 3 vCTF, 6 Deathmatch, and 3 CTF maps – that are new to the PC and PS3 versions• Three bonus pack maps, CTF-Face, CTF-Searchlight and DM-Morbias (with preview pics) • The namesake Titan mutator, which lets players overwhelm opponents as a 15 foot tall titan, or crush them as a 30 foot tall Behemoth • Greed and Betrayal, two gametypes that breed new-found fervor throughout the competitive UT3 arena • Two powerful weapons, the Stinger Turret and Eradicator Cannon artillery • Two valuable deployables, the X-Ray Field and Link Station • The Slow Field power-up, a portable version of the Slow Field deployable • Stealthbender, a new vehicle that carries two spidermine trap deployables, one EMP mine, and one each of the new Link Station and X-Ray Field deployables • Two new characters, Nova and Kana (Liandri and Ronin, respectively) • 57 awards attainable as Steam Achievements and PS3 Trophies • Broad improvements for PC and PS3: Significant AI enhancements, especially in vehicle gametypes; networking performance upgrades; greatly improved menu flow and UI usability; better mod support • Client-side demo recording, highly improved Server Browser, a new maplist system, plus mid-game mutator and gametype voting functionality for PC • High demand PS3 features including PS3 Trophy support, two-player split-screen support, and mod browsing Δεν ξέρω για εσάς παιδιά, αλλά εγώ σκοπεύω να το ξεκινήσω ξανά - και σύντομα...
pappous_soulis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Αν όντως υπάρξουν "networking performance upgrades" θα το ξαν'αρχίσω και γω, διαφορετικά με τα botάκια δε παλεύεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.