Προς το περιεχόμενο

Ut2007

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω σε single core πώς πάει. Πάντως σε dual core (C2D @ 3.0) + την κάρτα της υπογραφής σου, πάει σφαίρα @ 1280χ1024 χωρίς ΑΑ. Οι δυο πυρήνες γίνονται 100% utilize.

Δημοσ.
Το έβαλα μόνο και μόνο για να το δω. Εξάλλου ποτέ δεν μου άρεσε η σειρά Unreal tournament.

το εβαλες για να μας σπασεις τ@@ αλλα anyway :D

Δημοσ.
3) Σε ξένους server απλά δεν μπορείς να παίξεις. Σε server όπου είχα 70ms ping ήταν unplayable. Λογικά θες 30-40 max ping για να παίξεις ανταγωνιστικά. Χρειαζόμαστε επειγόντως ελληνικούς server...

Σήμερα έπαιξα σε εξωτερικούς servers και πήγαινε πάρα πολύ καλά στα 109ms. Να ψάχνετε ΜΟΝΟ Dedicated servers γιατί οι υπόλοιποι δεν είναι καλοί (την πρώτη φορά έπαιξα σε Non-Dedicated και το lag πήγαινε σύννεφο με 90ms). Να κανονίσουμε εννοείται σήμερα να παίτσουμε :lol:

PS: Δώστε usernames παλικάρια :P. "john2" εδώ

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω.

Ο SPARTAN-480-SS και ο john2 μου στείλανε invites.

Ανοίγω το μήνυμα και πατάω Accept και αντί να τους προσθέσει στο friend list μου βγάζει ένα νέο παράθυρο για να τους στείλω invite.

WTF?! :confused:

Έχει καταφέρει κανείς να βάλει κάποιον στην friend list? Ή μήπως θέλει το update?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γιατί ενω είναι τόσο καλό παιχνίδι δεν βλέπω υποστήριξη με ελληνικούς servers ?

αναγκαζόμαστε να παίζουμε στο εξωτερικό που μέχρι να πεις "ζήτω" σε έχουν ξαπλώσει . λογικό με 100 ping ..

ΑΝΕΒΑΣΤΕ UNREAL 3 SERVERS ΟΕΟ !!! :cry::cry:

• Moderators
Δημοσ.
γιατί ενω είναι τόσο καλό παιχνίδι δεν βλέπω υποστήριξη με ελληνικούς servers ?

αναγκαζόμαστε να παίζουμε στο εξωτερικό που μέχρι να πεις "ζήτω" σε έχουν ξαπλώσει . λογικό με 100 ping ..

ΑΝΕΒΑΣΤΕ UNREAL 3 SERVERS ΟΕΟ !!! :cry::cry:

Παρατήσαμε το WiC και το ρίξαμε στο UT;

How the mighty have fallen... :P :p

Δημοσ.

τρελός είσαι μαν ? wic σταθερά πρώτο σε προτίμηση !!

απλώς κάναμε μινι-lan με 3 pc εδώ και βάλαμε UNREAL3 και είδαμε ΠΟΣΟ μετράει με λίγο ping και πόσο διαφορετικό είναι απο 100-120 ping που έχουμε έξω.Είναι fast-paced game και είναι εντελώς διαφορετικό με λίγο ping . Αν υπήρχε ελληνικός server θεωρώ δεδομένο πως θα ήταν μονίμως γεμάτος και γιαυτό απορώ πως δε το υποστηρίζει κανείς..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...