Προς το περιεχόμενο

Ut2007

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To πιο ηλήθιο πράγμα που έχει είναι ότι δεν εμφανίζει ένδειξη για το ping.Ήμαρτον, σε λίγο θα μας αναγκάσουν να παίζουμε online μέσω quick match μόνο χωρίς να διαλέγουμε εμείς σέρβερ.

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Διορθώνεται αυτό το πρόβλημα στο πρώτο patch, που βρίσκεται σε beta αυτή τη στιγμή.

http://forumplanet.gamespy.com/in_the_news/b50284/19581650/p1/

Εεε γιατί να τ βάλουμε από τώρα,ας περιμένουμε τν ολοκληρομένη έκδοση μια κ καλή.

Δημοσ.

ρε παίδες, τελικά έχει πρόβλημα να σώσει μια campaign?

παντα από την αρχή πρέπει να την αρχίζω..

έχει βρει κανείς τπτ;

Δημοσ.
Για να δούμε αν σήμερα θα γίνει τίποτα...

Αργεί...

Σε μένα πάντως τίποτα... Άλλη μια μέρα αναμονής. Είναι και η τελευταία φορά που παραγγέλνω με mail. Από 'δω και πέρα μόνο courier, ας είναι και 5-10? παραπάνω. Να μου έρχεται στην πόρτα μου σε 2 μέρες. Ούτε να αγχώνομαι για το πότε θα μου το αφήσει ο ταχυδρόμος και αν θα μου το πάρει κανά "λαμόγιο" από την πολυκατοικία...

Δημοσ.

Ανέφερα και πιο πάνω ότι από Πλαίσιο μου είπαν για "πριν τα Χριστούγεννα". Καλύτερα να παραγγείλετε από εξωτερικό. Από game.co.uk μου ήρθε πιο φθηνά από την τιμή του Πλαισίου.

Λοιπόν τα πρώτα σχόλια:

1) setup : Win XP + C2D @ 3.0 GHz + 2GB RAM + 7900 GTX

2) 1280x1024 χωρίς post processing (το ΑΑ πρέπει να είναι αυτό) και όλα full έχω από 40-60 frames σε warfare παιχνίδι (θεωρητικά το πιο βαρύ).

3) Είναι το πρώτο παιχνίδι που πραγματικά εκμεταλλεύεται Multicore επεργαστές. Είδα utilization και στους 2 πυρήνες άνω του 80%. Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει ούτε με το CoD4 ούτε και με το Crysis (το τελευταίο δεν το έχω παίξει, στις πληροφορίες που έχω αναφέρομαι).

4) Το Multi τα σπάει (για όποιον αρέσκεται σε fast paced FPS), αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να το χαρώ online ελλείψει ελληνικών server. Μέχρι τότε θα παίζω με bots και σε lan.

• Moderators
Δημοσ.

Καλά και άλλες φορές είχα ακούσει από Πλαίσιο (πριν χρόνια βέβαια), για Χριστούγεννα και σε 2 μέρες ήταν εκεί.

Φαίνεται ότι ο Άγιος Βασίλης έχει περίεργο πρόγραμμα. :P

Δημοσ.
Καλά και άλλες φορές είχα ακούσει από Πλαίσιο (πριν χρόνια βέβαια), για Χριστούγεννα και σε 2 μέρες ήταν εκεί.

Φαίνεται ότι ο Άγιος Βασίλης έχει περίεργο πρόγραμμα. :P

:lol::lol::lol::-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...